Alıntı Originally Posted by sivaslı58 Yazıyı Oku
Sektörde lider olacak enerji şirketi alacak marka değeri olacak piyasa değeri öz sermayesinin altında olacak ve borsa yükselirken bu hisse düşecek bu kesinlikle bana göre bilonço ile ilgili değil öyle olsa bu havada yukarı çeker ve yukardan gelene geçene verir hisseleri.ama baskı uyguluyor sabırı zorluyor .2016 sonbaharında alctl 5 .05 den klmsn 4.80 lerden kutpo ise 6.40lardan almıştım şimdi ise kutpo o fiyatların dahi altında.2008 den beri borsayı takip ederim önceki formda mbsvs rumuzuyla yazardım ve şunu gördümki marka değeri olan özsermaye yüksek üreten temettü veren şirketler zirvesini er geç tekrar görür tabi o zirve manipilasyonla yapılmamışsa ben kutponun geçen zirvesinin manipülasyonla değilde bilonço ile yaptığını düşünüyorum ve spek o kaptırdığı hisselerin peşinde gibi geliyor inşallah yanılmam
1kasimda yazmıştım Rabbim utandırmadı.Fakat borsada kısa süreliğine ayrıldıgim için bugün sadece takip ettim fakat kısa zamanda uzun vadeli rabbim izin verirse kutpo jants ve erbos alaçam ama öncelik tabiki kutpo...Hissede olan kardeşlerimin kazancının artması dileğiyle