Printable View
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Yönetime dedik şunun tatilini uzatın dönünce gene beynimizi sevecek diye ama dinlememişler Aha geldi bahsettiğim cinslerden, bir tanesi!:vk:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Aha geldi bahsettiğim cinslerden, bir tanesi!:vk: 3 aydaha dedik dinlemedi seni dikine gömecek olan zat
Tamimceye kovuşturmaya gerek yok diyen savcı alındi peki tamimce
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 3 aydaha dedik dinlemedi seni dikine gömecek olan zat O cezam bitince telefon etti, neye yazmiyon deye!:he:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Uzunca bir tatil sonrasi, foruma nihayet dönebildik.:yahoo: Arayip sormayan, oh olsun deyen, kafamizi seyediyodu lan bu deyen herkese, teesuf ediyorum!:oleyo: Höş gördük. lakin başımız beladan kurtulmayacak artık.
Alıntı: Originally Posted by ayhan53 Hay sizin yaptığınız sağlık devrimine Ne olduki?
Devamlı bizle uğraşıyorlar cevap vermeyeyim diyorum.Dayanamıyoruz.
Alıntı: Originally Posted by kubilayhan23 Devamlı bizle uğraşıyorlar cevap vermeyeyim diyorum.Dayanamıyoruz. Eyi olur yahu stres atarsiniz, ben bir tanesini siyaset topiginde mincikliyorum mesela!:he: