Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

17 Aralık Kumpas Davası'nda 15 sanık, "Türkiye Cumhuriyeti Hükümetini ortadan kaldırmaya veya görevlerini yapmasını kısmen veya tamamen engellemeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    ...Tayyip füze yapmış 2500 kilometre bana yemek lazım değil silah lazım.
    250km'yi X10 yapmış X100 de yapabilirdi,
    abartmamış insaflıymış!

Hollanda Polisi, Utrecht kentindeki bir metro durağından tramvaya ateş açıldığını ve çok sayıda kişinin yaralandığını duyurdu.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Uzunca bir tatil sonrasi, foruma nihayet dönebildik.

Arayip sormayan, oh olsun deyen, kafamizi seyediyodu lan bu deyen herkese, teesuf ediyorum!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Hollanda Polisi, Utrecht kentindeki bir metro durağından tramvaya ateş açıldığını ve çok sayıda kişinin yaralandığını duyurdu.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Arayip sormayan, oh olsun deyen, kafamizi seyediyodu lan bu deyen herkese, teesuf ediyorum!
    Gözümüz yollarda kaldıydı , hoşgeldiniz

Hay sizin yaptığınız sağlık devrimine
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku

Yönetime dedik şunun tatilini uzatın dönünce gene beynimizi sevecek diye ama dinlememişler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 223/1000 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •