kırmızı tam 7360,60 idi, ihlal geldi
738300 veya 740400'ün kapısınımı aralamaya çalışıyorlar, çözemedim
Printable View
ihlal geldiği için, mecburen
736200 long...
çizen biri çıkar diye 740375 kapamalar yazıldı
AnadoluJet faaliyetlerini "AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi" altında sürdürecek
İSTANBUL (AA) - AnadoluJet, pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirmek amacıyla faaliyetlerini yüzde 100 Türk Hava Yolları iştiraki olarak kurulacak olan "AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi" altında devam ettirecek.
Türk Hava Yolları'nın (THY) konuya ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında şunlar kaydedildi:
"Yönetim Kurulumuzca ortaklığımızın AnadoluJet markasının global standartlarda düşük maliyetli hava yolu olarak faaliyetlerine devam edebilmesi ve pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirebilmesi amacıyla faaliyetlerinin yüzde 100 Türk Hava Yolları iştiraki olarak kurulacak olan 'AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi' altında devam ettirilmesine karar verilmiştir."
Kaynak : Anadolu Ajansı
KAP: THYAO [ ] TÜRK HAVA YOLLARI A.O. Finansal Duran Varlık Edinimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1172453
Edinilen Finansal Duran Varlığın Sermayesi 450.000.000 TL
Yönetim Kurulumuzca Ortaklığımızın AnadoluJet markasının global standartlarda düşük maliyetli hava yolu olarak faaliyetlerine devam edebilmesi ve pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirebilmesi amacıyla faaliyetlerinin %100 Türk Hava Yolları iştiraki olarak kurulacak olan "AJet Hava Taşımacılığı Anonim Şirketi" altında devam ettirilmesine karar verilmiştir.
Çıtak abi keyfin yerinde, biz mertabimle akşam zopamızı yedik limoncu Şevket abiden :)
Geçen hafta tanıdığım firma kredi ertelemesi yaptı, temdit faizi %4,5+kredi faizi=birleşik faiz oranı.
Bu seviyede faiz oranları belirsizliği varken büyük para borsaya zor gelir.
39 tl. den Ereğli alsam 1 yıl sonra 80 tl olma olasılığını satın alırım ama şimdilik imkansız gibi.
YTD