Sayfa 223/1005 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,163
    1/3/2023 ten bu yana vade başından itibaren , son durum.

https://img.imgyukle.com/2023/07/14/rGJcuU.png

Bear_Bull
    @BearBull26

2. Sohbet odalarında bir sır duydum ki daha önce böyle bir şey olabileceğine dair bir şey yazmıştım. Her hissenin kendi indikatörü varmış.

Burada da bir kaç arkadaş bir indikatörü çözdüğünüzde o enstrümanda parametreleri değiştirirler diye yazmıştı.

Mantıken çok paralı adamlar ekran başında durmayabilir, yardımcıları indikatörlere göre idare ediyordur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Hisse vadeli APS değişimi

4. Muhtemelen kimde ne pozisyon var biliniyor ona göre işlem yapılıyor. Ufak para ile insan şansını dener, rakamlar büyük olunca teyitli bilgiye göre hareket edilmesi daha muhtemel.

Bende atıyorum 100 lot var kim ne diye ilgilensin diye düşünülebilir, ama ufak tutarlar yığın olarak değerlendiriliyor, daha büyükleri büyük trader olarak değerlendiriliyor, tabi kalanını da kendisi. Bu durumda yığınlar bir yöne yığılınca ters hareketler oluyor bence.

5. Geçen bir haber vardı Muğla'ya çimento fabrikası kuruluyormuş, halk itiraz etmiş. Bodrum, Milas, Datça, Fethiye sürekli yapılaşmanın olduğu yerler, çimento da yükde ağır pahada düşük ve taşıma maliyeti önemli. En kötü ihtimal limandan ihraç ederiz diye hesap etmiş. Girişimci burada bir fırsat görmüş giriyor.

Bu girişimciye gel borsaya paranı katla desen gelir mi? Bence gelmez, muhtemelen vaktini de bu işlere ayırmaz.

Öte yandan ileride işleri tepeye ulaştığında borsaya açılabilir.

6. Güniçi karşılıklı paslaşmalar olduğunu söylüyorlar, algolar kim ne yaparsa tersini yapıyormuş, o yüzden çuvala doluşmayı engellemek için farklı stratejiler üretmek lazım, herif geliyor sandıydım meğersem gidiyormuş denilebiliyor.
    Birde sohbet odalarında, sosyal medya ve forumlarda sürekli aynı şeyleri yazanları uyarmak lazım. hergün şort ordan şort burdan şort gibi cümleler yada tepeyi ben buldum, yok senin tepeyi deldi ben yeni tepeyi işaretleyim ahanda tepe burası gibi yazılar çok tehlikeli
    Herif ptesi yüzde2 gaplı yukardan açsa kim ne diyebilir.
    Abka abinin imzasındaki gibi çoğu zaman gırgır şamata olarak yazsakta sürekli aynı şeylerin yazılması iyi değil, herif ince uclu matkapla tepeyi deler anlayamazsın bile
    Vob yapman batarsınız
    Hamdım Piştim Yandım

7. Borsa ne kadar şeffaf olur ise o kadar güven gelir ve daha fazla küçük ve büyük oyuncular gelir, yeterli rekabet olur ise bu sefer de ciddi büyük ve küçük yatırımcılar gerçekten yatırım için gelir.

8. Sür pala. Bu akşam 7400. Pazartesi Gaplı 7700 Cumaya kadar 8000

Sayfa 223/1005 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •