ihlal geldiði için, mecburen
736200 long...
çizen biri çýkar diye 740375 kapamalar yazýldý
AnadoluJet faaliyetlerini "AJet Hava Taþýmacýlýðý Anonim Þirketi" altýnda sürdürecek
ÝSTANBUL (AA) - AnadoluJet, pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirmek amacýyla faaliyetlerini yüzde 100 Türk Hava Yollarý iþtiraki olarak kurulacak olan "AJet Hava Taþýmacýlýðý Anonim Þirketi" altýnda devam ettirecek.
Türk Hava Yollarý'nýn (THY) konuya iliþkin Kamuyu Aydýnlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açýklamasýnda þunlar kaydedildi:
"Yönetim Kurulumuzca ortaklýðýmýzýn AnadoluJet markasýnýn global standartlarda düþük maliyetli hava yolu olarak faaliyetlerine devam edebilmesi ve pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirebilmesi amacýyla faaliyetlerinin yüzde 100 Türk Hava Yollarý iþtiraki olarak kurulacak olan 'AJet Hava Taþýmacýlýðý Anonim Þirketi' altýnda devam ettirilmesine karar verilmiþtir."
Kaynak : Anadolu Ajansý
KAP: THYAO [ ] TÜRK HAVA YOLLARI A.O. Finansal Duran Varlýk Edinimi
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1172453
Edinilen Finansal Duran Varlýðýn Sermayesi 450.000.000 TL
Yönetim Kurulumuzca Ortaklýðýmýzýn AnadoluJet markasýnýn global standartlarda düþük maliyetli hava yolu olarak faaliyetlerine devam edebilmesi ve pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirebilmesi amacýyla faaliyetlerinin %100 Türk Hava Yollarý iþtiraki olarak kurulacak olan "AJet Hava Taþýmacýlýðý Anonim Þirketi" altýnda devam ettirilmesine karar verilmiþtir.
Çýtak abi keyfin yerinde, biz mertabimle akþam zopamýzý yedik limoncu Þevket abiden![]()
23 mart 128 garan
Hamdým Piþtim Yandým
Geçen hafta tanýdýðým firma kredi ertelemesi yaptý, temdit faizi %4,5+kredi faizi=birleþik faiz oraný.
Bu seviyede faiz oranlarý belirsizliði varken büyük para borsaya zor gelir.
39 tl. den Ereðli alsam 1 yýl sonra 80 tl olma olasýlýðýný satýn alýrým ama þimdilik imkansýz gibi.
YTD
Yer Ýmleri