Nominal ve REEL ne demek onu bi ogrenin sonra gelin yorum yapin
Printable View
Bizim binaların çoğunda kaplama yok.
Olanların da çoğu strafor denilen en ufak ateşte eriyen yanan malzeme...
Ülkedeki tüm binaların ortalamasını alırsak yüz olmasa da bir kaç kat kaliteli olduğu aşikar...
Kaldı ki asıl mesele böyle bir yanlışa verilen tepki...
Mesele bu yangın Allah muhafaza TR'de olsa şunlar olurdu;
twittera falan erişim engellenirdi. Yangin hakkında yayın yasağı gelirdi. 1800'lü yıllarda Londra'da da benzer bi yangın yaşandığı bu tür yangınların normal olduğu anlatırdı en yetkili ağızlardan.
Evlerin yanmasının evin fıtratında olduğu anlatılırdı.
Önce evin izinsiz olduğu falan ortaya atılır, ama iktidar belediyesinin izni ortaya çıkınca izini veren belediye görevlisinin fetö cu olduğu söylenirdi...
Bu da tutmazsa binada oturan kürtlerin devletten para almak için yaktığı iddia edilirdi...
Binaya izni vereni, yangına düzgün müdahele etmeyen itfaiyeyi, olay yerine geç gelen ambulansi eleştiren herkes vatan haini - terörist ilan edilirdi gerek troller gerekse en yetkili kişiler tarafından..
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam alternatif maliyet hesabi yapmazsanız her yatırım az çok karlıdır....
Alternatif maliyetten kastım bunun yerine şuna yatırım yapsa idim sorusudur.
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hayal ürünü olan bir şey yok, sizin düşüncelerinizle uyuşmayabilir ama burada apaçık gerçekleri yazıyoruz, muhakkak birileri faydalanır. esasen altını çizdiğim konularda zaman beni doğruladı, bunlardan birisi de "kat karşılığı" modelin istanbul un sonunu getireceği idi. buna ilişkin kamudan, yöneticilerden benzer demeçlerde gelmeye başladı, yakında onlarda tam anlamıyla uyanacak mevcut şehirleşme dinamiklerinin sürdürülemez olduğu konusuna.
Twitterda anket düzenlenmiş dün katılım yüksek bir saatte. forum değilde genel olarak ülke ne düşünüyor bence daha çok bilgi veriyor butür anket. malum forum genelikle borsacılardan oluşuyor hali vakti yerinde insanlar :) borsaya ayıracakları para var yani.
Diğer yanda başını sokacak bir ev arayan tonla memleketimden insanlar.
https://twitter.com/Emlaksondk/statu...91883581841408
Zaman zaman böyle anketler düzenleniyor ve % 70 oranında Balon var gözü ile bakıyor memleketimin insanları.
Kozyatagi carrefour
Ulan adam gibi bir marketimiz vardi Kozyataginda onu da kapatip alisveris merkezi yapacaklar
zaten diyordum bu kadar pahali bir arazi uzerinde sebze meyve satmak resmen para kaybetmektir. Uyanmis adamlar.
Yalnizca otomobilleri park ettikleri yer bile yuzmilyonlarca dolar eder. ABD de olsa orasini asla boyle basi bos birakmazlardi zaten
O yuzden ABD de hicbir zaman boyle merkezi ve metro duragi yaninda bos bedava park yeri gormezsiniz. Ben seneler once Carefour un onunde arabasini park eden insanlara soruyordum kac para buraya park etmek diye. Millet garip garip suratima bakiyordu. Cevap vermeye bile yeltenmediler deliymisim gibi baktilar
Sonradan ogrendimki bedavaymis. Bedava kelimesini idrak etmem aylar yillar aldi alisik olmadigim icin.
Kapitalizmde herseyin bir maliyeti vardir. Merhaba demenin bir maliyeti vardir. Okuldaki profesorumun dedigi gibi "okuldan mezun olunca soyadiniz cost olacak, bunu boyle bilin".
Ya bu Istanbul kapitalizmde 500 sene geriden geliyor arkadas. Ne kadar sanslisiniz siz ya. Imreniyorum su Istanbullulara
Zaten emlak vergiside vermiyorsunuz. Hayata bak be....
Dunyanin gelmis gecmis insanoglu tarihindeki bilinen en ucuz metropol sehri Istanbuldur. Yazik...
http://www.borsagundem.com/haber/ice...yor-mu/1204802