Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 224/1014 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,785 - 1,792 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. londra'nın elit bir semtindeki binanın dış cephe materyalinin yangına dayanıklı olmayan malzemeden yapılmış olması da ciddi bir skandal.. hani bizim troller batı'da yapılan her binanın bizdekinden yüz kat daha kaliteli olduğuna iman etmiştir ya, o açıdan diyorum..

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    londra'nın elit bir semtindeki binanın dış cephe materyalinin yangına dayanıklı olmayan malzemeden yapılmış olması da ciddi bir skandal.. hani bizim troller batı'da yapılan her binanın bizdekinden yüz kat daha kaliteli olduğuna iman etmiştir ya, o açıdan diyorum..
    Belediye ait bir bina olması nedeniyle skandal daha büyük ancak kaplama yönetmeliğe uygun diye okumuştum. Bence doğu ile batı arasındaki fark soruşturma ve cezalandırma sırasında ortaya çıkacak. Şu anda bile may'in liderliği ciddi şekilde tartışılıyor.

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    bu söylemi 2008-2009 finansal kriz günlerinden hatırlıyorum.. citibank'ın battığı bir dünyada garanti bank yada ziraat bank zaten batmış olduğu (hükmen yenik ilan edildiği) varsayılıyordu, türk banka sisteminin sağlam olduğunu söyleyenlerle alay ediliyordu.. alay edenlerin sattığı 1.50 TL garan yada 1.30 kchol hisselerini birileri topluyordu

sonra avrupa ve amerika'da anlı şanlı banka/finans devleri sürü halinde iflas ettiler- ve kamulaştırıldılar (yani devlet hazinesi tarafından kurtarıldılar).. türk bankalarına hiç bir şey olmadı hatta kar büyümeleri yıllık %30 üstündeydi.. türk hazinesinden bankalara tek kuruş kurtarma parası gitmedi..
    ben banka batmasından bahsetmiyorum. bir algıdan ve hatta ciddi bir çıkartmadan bahsediyorum.

tr bankaları evet iyi buna diyecek brşey yok gayette güzel yüksek faizimizi risksiz şekilde alıyoruz çünkü ülkemizde fakir çok

tıpkı sizin giib zamanında ırak ve suriyede bize bişey olmaz bizim kralımız var . bizim saddamımız var bizim padişahımız var diyenler gibi düşünenler için ibret olur madem geçmişten örnek verdiniz.

) saygılar kemal bey.

ev almak şu an pahalı diyor anket. ama türkiyede hiç evin düştüğünüde görmedim. alan bir şekilde karlı ayrılıyor.

5.  Alıntı Originally Posted by MADEN_AVCISI Yazıyı Oku
    ev almak şu an pahalı diyor anket. ama türkiyede hiç evin düştüğünüde görmedim. alan bir şekilde karlı ayrılıyor.
    Ankarada 2013 yılından itibaren ev alıp da reel olarak kar eden 1 kişiye karşılık zarar eden / kar edemeyen 10 kişi vardır öncesini bilemiyorum.

Ahmetg Guest
    Selamladığı Vatandaşlardan Erdoğan'a: Allah Bizden Alsın Sana Versin

https://www.haberler.com/cumhurbaska...744228-haberi/

zuhahahahahah

Turkiyede demokrasi mukemmel isliyor

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    beton lobisinin bundan 3-4 sene önce kibirli hallerini de hatırlıyoruz, bugünlerde yeni açıklanan 1.çeyrek hormonlu büyümeyi nasıl göklere çıkarıyorlarsa o zamanda beton güzellemesi ve milli gelir 10 bin dolar, her şey süper muhabbeti yapıyorlardı.

ancak gören gözler için her şey netti: sürdürülemez bir şehirleşme ve ekonomi modeli. istanbul özelinde zaten bu süreçler mega bir köy oluşmasına neden oldu. aklı başında kimse de 20-30-40 katlı evlerden kümes gibi ev almaz. ülke insanımız gittikçe batılı standartlarda isteklere sahip olacak: liberal iklim, yaşanabilir ve YÜRÜNEBİLİR sokaklar, sinir etmeyen bir trafik, rasyonel yöneticiler..bunların olmadığı yerde ucube binalar göreceğiz, boş, doldurulamamış, yada en sonunda oldukça ucuza (diğer enstrümanlara göre daha az getiri) satılmak zorunda olacaklar, hesapta olmayacak kadar aşağı seviyelerde.

bunları yıllardır söylüyoruz ve görünen köy kılavuz istemiyor. liberal iklim kelimesini belki de ilk kullananlardan biriyim bu forumda, 4-5 yıl öncesinde. sürekli bunun öneminin altını çizdim. bir yerleşim yerinin bir karakteri olmalı, modern Turkiye de bu seküler yaşam kuralları altında bir iklimin oluşması demek, kişisel özgürlüklere önem veren, mahalle baskısının olmadığı, insanların yaşamdan keyif alacakları yerler. dolayısıyla liberal iklimi boğan bir atmosferin oluşması aslında emlak sektörüne en büyük darbelerden birisidir. o yüzden inşaatçılar var olan parkların/ormanların yanında ev yaparak bunun reklamını yapacaklarına (falanca ormana komşuyuz tarzında) bu atmosferi kendi projelerinde oluşturmalı, emsaller üzerinden şehirlerin yağmalanmasına kendisi karşı çıkmalı, ve her şeyden önemlisi ülkede liberal iklimin ve hak/hukuk gibi kavramların oluşmasında kendilerinin de bir katkısı olmalıdır. aksi takdirde kısır döngü devam edecektir.
    bunlarin hicbirisinin olmayacagini ve Istanbul nufusunun muhtemelen yakin gelecekte nufusunun 20-25 milyonlari gececegini biliyorsunuz herkes biliyor

Bu bilgiler dahilinde yazi yazmaniz bizim icin daha faydali olur dusuncesindeyim. Yoksa yukaridaki paragraph tamamen hayal urunu. Lutfen gerceklere donelim.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Bu olaydan sonra Londrada residans yangini cikti. Resmi rakamlara gore 88 gayri resmi iddialara gore 500 den fazla olu. Bu gecede yine teror olayi olmus.

Portekizde ise saibeli orman yangininda 60 tan fazla insan olmus..
    Avrupada metropollerinde olaylar artarak devam ediyor....Gidisat dahada kotusunu gosteriyor. Yaz aylarinda daha buyuk olaylar bekleniyormus....

Acaba su anda Londrada gayri menkul fiyatlari nu durumdadir??.....Londra bile bu hale gelebiliyorsa Barcelona neki..

Turkiyedeki gergin politik ortamdan kurtulup rahatlamak icin binlerce vatandas Batili ulkelerde Ev aldi.
    Bu iste birde yagmurdan kacarken doluya tutulma ihtimalide var.
    Bu da Avrupanin ne kadar isi bos ve ne kadar yonetim boslugunda oldugunun kanitidir

Hesapsiz kitapsiz vizyonsuz milyonlarca multeciyi iceri aldilar kimin ne oldugu belli degil. Turkler de cok fazla onlara da care bulamadilar

Madem nufusun artmiyor gocmen lazim git kendi kulturune benzeyen ulkelerden insan getir. Dunyada bir suru ulke var boyle. Ama kafa yokki. Avrupa Turk insaninin zannettiginin cok gerisinde ortacag da yasayan bir sistemle yonetiliyor. Amerikayi kopyalamaya calisiyorlar ama beceremediler

Sayfa 224/1014 İlkİlk ... 124174214222223224225226234274324724 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •