Bim'de Cumhuriyet pastırma(çeneni sıyrılmış) kilosu 427- TL den satılıyor. Bunlar fırsatçılık yapmış.
https://www.pastirmacihayrullah.com/...nfile-Pastirma
Zamanında burdan çok alırdım şimdi ise kilosu olmuş 1180 lira
Pastırma fiyatlarında balon var yeni ekonomi yönetimi faiz artarsa bu balon patlayacak
Sadece pastırma değil süt peynir fiyatları da balon inanmayın. Zaten bunlarda satış adedi düşüyor bu da fiyatların düşeceği ve balonun patlayacağı anlamını taşır
Şimdi yukarıdaki söylediklerime inamadınız değil mi?
Heeee ama bunlara inanmayanlar nedense konutta balon olduğuna ve eğer faizler artarsa fiyatların düşeceğine inanıyorlar...
------
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
Apartmanda yazın mantolama yapılacak şimdiye kadar 720 bin lira para toplandı ancak apartmana teklif veren firmaların en düşüğü 800 bin teklif verdi büyük ihtimal ek para toplanması gerekecek maliyetler uçmuş bu fışkırtma ortamında düşüş imkansız asgari ücrete zırt pırt zam yapılıyor işçilik maliyetleri de uçuyor
dünyanın en pahalı eti sütü evi burada... :yes:
:bravo::bravo::yahoo:
Yine de fiyatlar düşmeyecek miş a.q ...
Ben her ay düzenli tükettiğim işlenmiş et ürünlerini bu fışkırtmadan sonra inadına tüketmiyorum , tüketmeyeceğim...Dikerim bu tüccarları onları mı zengin edecem...Tüketimim de az değildi...Sadece kendime değil yakınlarıma da hediye olarak alıyordum...
AYrıca kasaba da artık gitmiyorum..Hemşerilerimi yanına gidiyorum bana yarım cendek kuzu ver a.q diyorum alıp geliyorum..Kasabın yarı fiyatına...