Sayfa 225/1003 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon
Arama sonucu : 8019 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri ( ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VIII

1.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    15 gün önce şütte çemensiz pastırma 1700 liraydı
    Apikoğlu çemensiz 1000 liraydı

Sonra ki hafta şütte kalmamıştı, apikoğlu alayım dedim bir baktım

1200 lira olmuştu

Şimdi bi bakayım dedim 1320 lira olmuş.

2 haftada %32 zâm !

Bim'de Cumhuriyet pastırma(çeneni sıyrılmış) kilosu 427- TL den satılıyor. Bunlar fırsatçılık yapmış.

2. https://www.pastirmacihayrullah.com/...nfile-Pastirma
    Zamanında burdan çok alırdım şimdi ise kilosu olmuş 1180 lira

3.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Döviz piyasasında dalgalanma yok ki. Sürekli yukarı gidiyor.

4.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    15 gün önce şütte çemensiz pastırma 1700 liraydı
    Apikoğlu çemensiz 1000 liraydı

Sonra ki hafta şütte kalmamıştı, apikoğlu alayım dedim bir baktım

1200 lira olmuştu

Şimdi bi bakayım dedim 1320 lira olmuş.

2 haftada %32 zâm !

Pastırma fiyatlarında balon var yeni ekonomi yönetimi faiz artarsa bu balon patlayacak

Sadece pastırma değil süt peynir fiyatları da balon inanmayın. Zaten bunlarda satış adedi düşüyor bu da fiyatların düşeceği ve balonun patlayacağı anlamını taşır

Şimdi yukarıdaki söylediklerime inamadınız değil mi?

Heeee ama bunlara inanmayanlar nedense konutta balon olduğuna ve eğer faizler artarsa fiyatların düşeceğine inanıyorlar...

------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    “First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones

5.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Pastırma fiyatlarında balon var yeni ekonomi yönetimi faiz artarsa bu balon patlayacak

Sadece pastırma değil süt peynir fiyatları da balon inanmayın. Zaten bunlarda satış adedi düşüyor bu da fiyatların düşeceği ve balonun patlayacağı anlamını taşır

Şimdi yukarıdaki söylediklerime inamadınız değil mi?

Heeee ama bunlara inanmayanlar nedense konutta balon olduğuna ve eğer faizler artarsa fiyatların düşeceğine inanıyorlar...

------
    Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir
    Apartmanda yazın mantolama yapılacak şimdiye kadar 720 bin lira para toplandı ancak apartmana teklif veren firmaların en düşüğü 800 bin teklif verdi büyük ihtimal ek para toplanması gerekecek maliyetler uçmuş bu fışkırtma ortamında düşüş imkansız asgari ücrete zırt pırt zam yapılıyor işçilik maliyetleri de uçuyor

6. dünyanın en pahalı eti sütü evi burada...
    Memento mori

Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    dünyanın en pahalı eti sütü evi burada...

Yine de fiyatlar düşmeyecek miş a.q ...

Ben her ay düzenli tükettiğim işlenmiş et ürünlerini bu fışkırtmadan sonra inadına tüketmiyorum , tüketmeyeceğim...Dikerim bu tüccarları onları mı zengin edecem...Tüketimim de az değildi...Sadece kendime değil yakınlarıma da hediye olarak alıyordum...

AYrıca kasaba da artık gitmiyorum..Hemşerilerimi yanına gidiyorum bana yarım cendek kuzu ver a.q diyorum alıp geliyorum..Kasabın yarı fiyatına...

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Apartmanda yazın mantolama yapılacak şimdiye kadar 720 bin lira para toplandı ancak apartmana teklif veren firmaların en düşüğü 800 bin teklif verdi büyük ihtimal ek para toplanması gerekecek maliyetler uçmuş bu fışkırtma ortamında düşüş imkansız asgari ücrete zırt pırt zam yapılıyor işçilik maliyetleri de uçuyor
    daire başı ortalama 30-35.000 tutar boyayı jotun malzemeyide 8 cm kullanırsanız fiyat biraz daha yukarı gebilir.
    2000 yılında 7.500 e tüm çatı dahil yalıtımı yaptırdık.
    geçen yıl yan apartman aynı malzemeye fiyat istedi 30.000 verdiler
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 225/1003 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325725 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •