https://www.pastirmacihayrullah.com/...nfile-Pastirma
Zamanýnda burdan çok alýrdým þimdi ise kilosu olmuþ 1180 lira
Pastýrma fiyatlarýnda balon var yeni ekonomi yönetimi faiz artarsa bu balon patlayacak
Sadece pastýrma deðil süt peynir fiyatlarý da balon inanmayýn. Zaten bunlarda satýþ adedi düþüyor bu da fiyatlarýn düþeceði ve balonun patlayacaðý anlamýný taþýr
Þimdi yukarýdaki söylediklerime inamadýnýz deðil mi?
Heeee ama bunlara inanmayanlar nedense konutta balon olduðuna ve eðer faizler artarsa fiyatlarýn düþeceðine inanýyorlar...
------
Yazdýklarým kiþisel görüþlerim olup asla yatýrým tavsiyesi deðildir
“First of all, never play macho man with the market. Second, never overtrade.” – Paul Tudor Jones
Apartmanda yazýn mantolama yapýlacak þimdiye kadar 720 bin lira para toplandý ancak apartmana teklif veren firmalarýn en düþüðü 800 bin teklif verdi büyük ihtimal ek para toplanmasý gerekecek maliyetler uçmuþ bu fýþkýrtma ortamýnda düþüþ imkansýz asgari ücrete zýrt pýrt zam yapýlýyor iþçilik maliyetleri de uçuyor
dünyanýn en pahalý eti sütü evi burada...![]()
Memento mori
Yine de fiyatlar düþmeyecek miþ a.q ...
Ben her ay düzenli tükettiðim iþlenmiþ et ürünlerini bu fýþkýrtmadan sonra inadýna tüketmiyorum , tüketmeyeceðim...Dikerim bu tüccarlarý onlarý mý zengin edecem...Tüketimim de az deðildi...Sadece kendime deðil yakýnlarýma da hediye olarak alýyordum...
AYrýca kasaba da artýk gitmiyorum..Hemþerilerimi yanýna gidiyorum bana yarým cendek kuzu ver a.q diyorum alýp geliyorum..Kasabýn yarý fiyatýna...
Yer Ýmleri