Akşama kadar tartışabiliriz,,benim çok vaktim yok,,konuyu ben burda kapatıyorum.
Printable View
NYT: İsrail, İran'daki askeri üsler ve istihbarat kurumlarının kampüslerini hedef alabilir
Tahran'ın misilleme saldırısına cevap verme tehdidinde bulunan İsrail'in, İran'daki askeri üslerin yanı sıra bazı üst düzey istihbarat kurumlarının yerleşkelerini hedef alabileceği öne sürüldü.
Ya onu kaydet bunu kaydet. Hepsi patlıyor hepsi kolpa. Ama suçlu ben oluyorum :oleyo:
Geçen sene benim aldığım kağıtlar da sonuç belli diyip 40 lardan hisse alıp sessiz sedasız 40 dan gerisin geri satan arkadaş ?
Mart ayında altın insider i ile gizemli davranışlar sergileyen haftaya burada ol kaçma bir yere diyen solarsdx mi lunar slx mi o arkadaş ? Kendisi kaçtı 4 aydır yok? 60 dan sattı mı acaba?
1.47 den ben gider diyorsam gider izle gör diyen picky mi?
5 sene biriktireceğini iddia edip en dipten borç morç verdim ben sattım diyen fedor mu ?
Hadi senide listeye ekleyelim o zaman
Zamanında dedim idi. Böyle düşmüş kağıtlarda çok pehlivan çıkar ortaya diplerde ya hisse. Kahraman olmak ister. Hepsi ağzının payını alır gider. Bu gibi kahramanlıklar biter bu sefer aşırı kötümserler eregl battı cılar çıkar ortaya o zaman alım zamanı geldi demektir.
Yoksa git gel konya altı devam.
bu kagidin vadelisi varmi ?
var 1.2$a dusecegini dusunuyorsan acarsin vadelisinde short . paralari kazanir keyfine bakarsin
elinde hisse olmadan yada 1.2$ a dustugunde 1 lot alamiyorsan kolpadan forumda vakit geciiriyorsun demektir
bu saydigin kisilerin hepsi beklentileri dahilinde elini tasin altina sokup mal almis insanlar
almadan satmadan yorum yapanlara forum maas zveriyorda bizim haberimiz mi yok ?
kirmizi yaptigim kisimda yazdigin kisi nosfecagri
o kisinin suana kadar borsadan kazandiginin 10 da biri belki 20 de biri hatta bosver kazandigini verdigi komisyon rakami senin portfoyune esittir
son ekleme yapayim : sen daha portakalda vitamin iken bu baslikta yazmaz iken kizildag zamaninda 1.2$ hedefini veren benim gecmis mesajlara bakabilirsin:)
Sen benim portföyün ne kadar olduğunu nereden biliyorsun ki?
Kaldıki portföy büyüklüğünün önemi ne. ?
Kimin ne kazandığını ne kaybettiğini nereden biliyoruz. ?
Tüm portföyün yüzde 10 15 i ile borsada takılan onu da 30 a bölmüş adam da bir kağıt yüzde 3 yükseldi mi naberrr!!! diye palyaçoluk yapıyor burada.?
Viop gibi kurtlar sofrasında 1500 dolabın döndüğü yerde neden pozisyon açim ? Hele kaldıraçlı falan?
2.2 dolardan ben satarken da aynı laflar edildi 1.5 sene evvel. Benim dolarlarım taş gibi yerinde dururken (hatta faiz de aldık bu süreçde gayet güzel dolar faizi) 2.2 dolardan benle dalga geçip güya!! mal alanların ise dolarları yüzde 40 aşağıda? 100 doları 60 70 dolar oldu.
Bu durumda ben mi kazandım onlar mı. ?? Bazen nakitte kımıldamadan da durarak kazanırsınız? Üzerine viop da sen istersen kaşın derim Ben almim. Oldu mu ?
Neyse seni de listeye ekledik bakalım? 60-90 gün içinde min yüzde 50 yapacakmış? O da min yani :kahkah:
Portakal iyidir besleyicidir. C vitamini kaynağıdır. Birde portakal kurtları vardır. İlaçlayarak falan temizlemek lazım gelir onları.
Mathias'ın tanımladığı şey dip formasyonu oluşturma anladığım kadarıyla ve bu beklentide biri açığa satmakla ilgilenmez. Uzun vadeli yatırım için fırsat kollar ki zaten bunun en güzel kaynağını sabah sizin tablodan elde edebiliriz. Elbette şirket geçmiş performansını sürdürmeli.
Öte yandan sizin beklentiniz de düşük ihtimal değil ama USD bazında kısmı biraz daha zor. TL'nin aşırı değerli olduğuna dair sinyaller o kadar çok ve güçlü ki; TL ani değer kaybederse hisseler dediğinizden fazla bile yükselebilir TL bazında. Bırakın sinyali ekonomik aktivitelerde bile büyük bir değerli TL etkisi gözlemleniyor.