bu kagidin vadelisi varmi ?
var 1.2$a dusecegini dusunuyorsan  acarsin vadelisinde short . paralari kazanir keyfine bakarsin 
elinde hisse olmadan   yada 1.2$ a dustugunde 1 lot alamiyorsan kolpadan forumda  vakit geciiriyorsun demektir 
bu saydigin kisilerin hepsi  beklentileri dahilinde elini tasin altina sokup  mal almis insanlar 
almadan satmadan yorum yapanlara forum maas zveriyorda bizim haberimiz mi yok ?
kirmizi  yaptigim kisimda  yazdigin kisi nosfecagri 
o kisinin suana kadar borsadan kazandiginin 10 da biri belki 20 de biri  hatta bosver kazandigini verdigi komisyon rakami senin portfoyune esittir 
son ekleme yapayim : sen daha portakalda vitamin iken bu baslikta yazmaz iken kizildag zamaninda 1.2$ hedefini veren benim  gecmis mesajlara bakabilirsin

Originally Posted by 
Mathias

Ya onu kaydet bunu kaydet.  Hepsi patlıyor hepsi kolpa. Ama suçlu ben oluyorum 
 Geçen sene benim aldığım kağıtlar da sonuç belli diyip 40 lardan hisse alıp sessiz sedasız 40 dan gerisin geri satan arkadaş ?
Geçen sene benim aldığım kağıtlar da sonuç belli diyip 40 lardan hisse alıp sessiz sedasız 40 dan gerisin geri satan arkadaş ?
Mart ayında altın insider i ile gizemli davranışlar sergileyen haftaya burada ol kaçma bir yere diyen solarsdx mi lunar slx mi o arkadaş ? Kendisi kaçtı 4 aydır yok? 60 dan sattı mı acaba?
1.47 den ben gider diyorsam gider izle gör diyen picky mi?
5 sene biriktireceğini iddia edip en dipten borç morç verdim ben sattım diyen fedor mu ?
Hadi senide listeye ekleyelim o zaman

08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Yer İmleri