duyarlılığın için teşekkürler dostum .sağolasın.
Printable View
spotlar taban değil vadeliler taban...
eee kim kime uyacak...
https://i.hizliresim.com/jx3q9kw.jpg
resmen söyledi borsadaki bazı hisseler ve portföy hisselerinizde zirveden %50 düşüş kesin bekleniyor dedi.
zirvesinde %35 gerilemişti , stop yaptım % 6 zirveden aşağıda...çoğunlukla banka bu sabah yeniden dibi görmeden aldım . neden alıyorsunuz riski haber vereyim size % 15-20 daha gevşeyebilir, gevşemesini analistler bekliyor dediler.
ŞAKA YAPMIYORUM kurumu çok severim güzel aracı kurumdur 2 senedir çalışırım , kalitelidir hizmetleri ve tacirler seviyesinde sağlam kurum batacak kurum değil 16 senelik aracı kurum
resesyon ve fedin 1.00 faiz artışı şoku ile borsamıda %15 şok 2800 geri çekilmeden korkup müşterilerini koruma refleksi ile aradıklarını düşünmekteyim. kötü bir amaçları neden olsun.
bist 100 2800 geri çekilme ihtimali %30-50 resmen kumar oynuyoruz , spotta 1:1 kaldıraçla hisse tutanlar dahil....bu açıdan viop ve spot kredili zaten hiç oynamazdım asla 3 ay 1 gram kredili işlem bile açmayacağım, hedge amacı hariçtir.
Spotta Uzun vadeci olduğumdan en kötüye de hazırım ok ve beklerim, olabilir ve tehlikeyi de tınlamıyorum ama %20 düşüş riski çok yüksek belki de %25-49 dur katılıyorum ben de
sizce short endeks kontrat mı açsam hedge amaçlı arkadaşlar