Artan

32,56 10 12:04
110,20 9.98 12:04
204,00 9.97 12:04
410,75 9.97 12:04
27,82 9.96 12:03
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 12:04
10,69 -9.94 12:04
146,70 -9.94 12:03
79,35 -9.11 12:04
4,46 -7.08 12:04
Azalan Hisseler

İşlem

3.463.386.489,39 12:04
3.275.597.288,60 12:04
2.783.720.605,50 12:04
2.484.123.892,10 12:04
2.428.212.869,88 12:04
Tüm Hisseler
Sayfa 1/4 123 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XLIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. BENİ ARACI kurum 2 kez aradı benim spot hesaplardaki hisseleri kredili alım sanmışlar neden satmıyorsunuz borsa %15 daha düşer dediler..

UZUN vdeciyim dedim ALLAH rahmet eylesin viopçulara,kredili işlemcilere dedim, naktim bana aittir demek zorunda kaldım, komik bir durumdu..en sonuda kısa vadeci kumarbazlar cennete gidemez dedim filan..

buradaki arkadaşlara soruyorum bu tarz telefonlar mal toplama isteği mi risk var nakte dönün bizim kurum da batacak korkusu mu

neden arıyorlar panik yapmayın viop yapmayın demek için değil borsa %15 gevşer demek için aramışlar...

2.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    BENİ ARACI kurum 2 kez aradı benim spot hesaplardaki hisseleri kredili alım sanmışlar neden satmıyorsunuz borsa %15 daha düşer dediler..UZUN vdeciyim dedim ALLAH rahmet eylesin viopçulara dedim, kumarbazlara cennete gidemez dedim filan..

buradaki arkadaşlara soruyorum bu tarz telefonlar mal toplama isteği mi risk var nakte dönün bizim kurum da batacak korkusu mu
    Borsa %15 daha düşer lafını aracı kurum nasıl söyleyebiliyor ?

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Herkes söylüyor ise onlar ballandıra ballandıra söyler

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    resmen söyledi borsadaki bazı hisseler ve portföy hisselerinizde zirveden %50 düşüş kesin bekleniyor dedi.

zirvesinde %35 gerilemişti , stop yaptım % 6 zirveden aşağıda...çoğunlukla banka bu sabah yeniden dibi görmeden aldım . neden alıyorsunuz riski haber vereyim size % 15-20 daha gevşeyebilir, gevşemesini analistler bekliyor dediler.

ŞAKA YAPMIYORUM kurumu çok severim güzel aracı kurumdur 2 senedir çalışırım , kalitelidir hizmetleri ve tacirler seviyesinde sağlam kurum batacak kurum değil 16 senelik aracı kurum

resesyon ve fedin 1.00 faiz artışı şoku ile borsamıda %15 şok 2800 geri çekilmeden korkup müşterilerini koruma refleksi ile aradıklarını düşünmekteyim. kötü bir amaçları neden olsun.

bist 100 2800 geri çekilme ihtimali %30-50 resmen kumar oynuyoruz , spotta 1:1 kaldıraçla hisse tutanlar dahil....bu açıdan viop ve spot kredili zaten hiç oynamazdım asla 3 ay 1 gram kredili işlem bile açmayacağım, hedge amacı hariçtir.

Spotta Uzun vadeci olduğumdan en kötüye de hazırım ok ve beklerim, olabilir ve tehlikeyi de tınlamıyorum ama %20 düşüş riski çok yüksek belki de %25-49 dur katılıyorum ben de

sizce short endeks kontrat mı açsam hedge amaçlı arkadaşlar

Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    resmen söyledi borsa ve portföy hisselerinizde zirveden %50 düşüş kesin bekleniyor dedi.

zirvesinde %35 gerilemişti stop yaptım bu sabah aldım .beni neden alıyorsunuz 515-20 daha gevşer dediler.

ŞAKA YAPMIYORUM kurumd tacirler seviyesinde sağlam kurum batacak kurum değil 16 senelik aracı kurum
    zirveden % 50 düşüş kesin diyorsanız kısa pozisyon alın açığa satın. diyeydiniz az zamanda çok kazanırsınız bizim kahrımızı da çekmezsiniz diyeydiniz.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

6.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku
    resmen söyledi borsadaki bazı hisseler ve portföy hisselerinizde zirveden %50 düşüş kesin bekleniyor dedi.

zirvesinde %35 gerilemişti , stop yaptım % 6 zirveden aşağıda...çoğunlukla banka bu sabah yeniden dibi görmeden aldım . neden alıyorsunuz riski haber vereyim size % 15-20 daha gevşeyebilir, gevşemesini analistler bekliyor dediler.

ŞAKA YAPMIYORUM kurumu çok severim güzel aracı kurumdur 2 senedir çalışırım , kalitelidir hizmetleri ve tacirler seviyesinde sağlam kurum batacak kurum değil 16 senelik aracı kurum

resesyon ve fedin 1.00 faiz artışı şoku ile borsamıda %15 şok 2800 geri çekilmeden korkup müşterilerini koruma refleksi ile aradıklarını düşünmekteyim. kötü bir amaçları neden olsun
    Hisse de pozisyonda iseniz kurum batsa da sizi etkilemez..
    Olan nakitinize olur ..
    Herhalde biliyorsunuz dur ama ..

Bilmeyen bazı arkadaşlar varsa panik olmasınlar ..

7.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku

resesyon ve fedin 1.00 faiz artışı şoku ile borsamıda %15 şok 2800 geri çekilmeden korkup müşterilerini koruma refleksi ile aradıklarını düşünmekteyim. kötü bir amaçları neden olsun
    Bunu söyleyen kurum çalışanına sormak lazım, o analistler bankalar için hangi fiyatları hedef olarak göstermişti acaba, Vakıfbank için en iyimser tahmin 6.5 civarı en kötümseri 2.5 civarıydı hisse 15.66 gördü şuan 10.54 tabanda, onların verdikleri hedefe gelmesi için kaç taban daha gerekiyor

Bu arada çalıştığım aracı kurumla 4 yıldır bir kaç kez ciddi sorunlar yaşadım, ama hala aynı kurumla devam ediyorum onlar beni ben onları artık tanıyorum, kimse kimsenin damarına basmıyor...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

8.  Alıntı Originally Posted by Deniz Ali Yazıyı Oku

resesyon ve fedin 1.00 faiz artışı şoku ile borsamıda %15 şok 2800 geri çekilmeden korkup müşterilerini koruma refleksi ile aradıklarını düşünmekteyim. kötü bir amaçları neden olsun.

bist 100 2800 geri çekilme ihtimali %30-50 resmen kumar oynuyoruz , spotta 1:1 kaldıraçla hisse tutanlar dahil....bu açıdan viop ve spot kredili zaten hiç oynamazdım asla 3 ay 1 gram kredili işlem bile açmayacağım, hedge amacı hariçtir.

Spotta Uzun vadeci olduğumdan en kötüye de hazırım ok ve beklerim, olabilir ve tehlikeyi de tınlamıyorum ama %20 düşüş riski çok yüksek belki de %25-49 dur katılıyorum ben de

sizce short endeks kontrat mı açsam hedge amaçlı arkadaşlar
    Merak ettim siz eregl nin topiğinin müdavimlerindensiniz 35 lerde düşmez diye tartışanlardansınızaracı kurumunuzun iddiası çıkarsa erdemir suda kaç para olur.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

Sayfa 1/4 123 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •