resmen söyledi borsadaki bazý hisseler ve portföy hisselerinizde zirveden %50 düþüþ kesin bekleniyor dedi.
zirvesinde %35 gerilemiþti , stop yaptým % 6 zirveden aþaðýda...çoðunlukla banka bu sabah yeniden dibi görmeden aldým . neden alýyorsunuz riski haber vereyim size % 15-20 daha gevþeyebilir, gevþemesini analistler bekliyor dediler.
ÞAKA YAPMIYORUM kurumu çok severim güzel aracý kurumdur 2 senedir çalýþýrým , kalitelidir hizmetleri ve tacirler seviyesinde saðlam kurum batacak kurum deðil 16 senelik aracý kurum
resesyon ve fedin 1.00 faiz artýþý þoku ile borsamýda %15 þok 2800 geri çekilmeden korkup müþterilerini koruma refleksi ile aradýklarýný düþünmekteyim. kötü bir amaçlarý neden olsun.
bist 100 2800 geri çekilme ihtimali %30-50 resmen kumar oynuyoruz , spotta 1:1 kaldýraçla hisse tutanlar dahil....bu açýdan viop ve spot kredili zaten hiç oynamazdým asla 3 ay 1 gram kredili iþlem bile açmayacaðým, hedge amacý hariçtir.
Spotta Uzun vadeci olduðumdan en kötüye de hazýrým ok ve beklerim, olabilir ve tehlikeyi de týnlamýyorum ama %20 düþüþ riski çok yüksek belki de %25-49 dur katýlýyorum ben de
sizce short endeks kontrat mý açsam hedge amaçlý arkadaþlar
Yer Ýmleri