Zaten doholun gazıyla gidiyordu dohol nerde bu nerde dohol bi tavan yapmasında gör bakalım nereye gidiyor YTD
SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Zaten doholun gazıyla gidiyordu dohol nerde bu nerde dohol bi tavan yapmasında gör bakalım nereye gidiyor YTD
Asabın bozulsa ne olur nasıl yatırımcıysan banane bi yorym yaptım yırtık dondan çıkar gibi çıktın millet yorum yapıyor dalga geçer gibi cevap yazıyorsun genç falan deyip durma yaşının adamı ol ona göre cevap yaz YTD
Nereye gideceğinin bir onemi varmı. 1-2 gune satış fiyatı açıklanır defter değeri bile 4.40. Çağrı fiyatı açıklandığında kimseye bakmaz demirören verir geçersin. Pd/dd 3 olan hurgz 1.70.
2 defter değeri ile fiyatlarsalar bile 8.80 yapar. Bizi düşündüğün için tesekkurler. Görmekle bakmak arasındaki ince çizgi bu kadar basit.
Dostum ugrasma 2 sayfa oncesine bakmiyor gelip bana salliyor.izlemek vakit kaybi dedik makaramizi yaptik.adam zannediyorki tavan tavan gidecek dohol tavan olunca.
Ama bu modeller 2 asansor hareketinde yok olur.
Desteginde tutan benim kagidi hareket oncesi gelip bana maval okuyor.
Neyse sizin hedefinizin bir parca yukseginde hedefim var demistim.yemek teklifim gecerlidir.
Oduncular yok olur oyuncular her zaman arenadadir diyelim ve herkese iyi haftasonlari dileyelim
Ya sen nasıl birisin ben sana laf mı söyledim sen alaycı yorumda bulununca karşılık verdim senin gibi hocaları çok gördük sıkışınca kaçan ayrıca hisse nerde kapamış bi bak YTD