Sayfa 225/548 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon
Arama sonucu : 4382 madde; 1,793 - 1,800 arası.

Konu: DGZTE - Demirören Gazetecilik

1.  Alıntı Originally Posted by kdrhsmkb Yazıyı Oku
    olmadı. ya da yaptırmadılar desek daha iyi
    Yapmayin olmadi mi saglik olsun
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

2.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Dohol:1.24
    Hurgz:3.09
    dgzte:1
    Pd/dd oranları...şapkadan ne çıkacak bakalım...
    Işte şapkanın ici bu çıkacakda belli. Küçük yatırımcı portföyü küçük olan değil bilgisi ve tecrübesi düşük olan görüşü küçük olandır. A.D. satışı yapmış fiyatları bekliyoruz. Özsermayesi en güçlü kagit bu gerisi hikaye. Satış fiyatı en fazla dgzte ye bicilecek hurgz ye bakarak elindekini kıymetini bilmemek tam ky bakış açısı. En fazla dohol ve dgzte ye yarayacak sonuç. 1 Seansa değil geleceğe bakarsak kimse zarar etmez.gecen hafta 2.80 lere satanlarla bugün 4.lu rakamlara satanlar arasında bir fark yok bence.

3. 4.45 üstü kapatsın yeter bugünkü direnci geçerse sıkıntı yok altında kapatırsa Pazartesi de salarlar

4.  Alıntı Originally Posted by 1BRAH1M Yazıyı Oku
    Işte şapkanın ici bu çıkacakda belli. Küçük yatırımcı portföyü küçük olan değil bilgisi ve tecrübesi düşük olan görüşü küçük olandır. A.D. satışı yapmış fiyatları bekliyoruz. Özsermayesi en güçlü kagit bu gerisi hikaye. Satış fiyatı en fazla dgzte ye bicilecek hurgz ye bakarak elindekini kıymetini bilmemek tam ky bakış açısı. En fazla dohol ve dgzte ye yarayacak sonuç. 1 Seansa değil geleceğe bakarsak kimse zarar etmez.gecen hafta 2.80 lere satanlarla bugün 4.lu rakamlara satanlar arasında bir fark yok bence.
    Sabahtan beri yaptigim geyigin meali bu tesekkurler dostum
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

5.  Alıntı Originally Posted by guven55 Yazıyı Oku
    En yüksek bedelsiz potansiyel olan hisseler
    ybtas 1328,06
    Isbır 284,83
    yonga 103,4 BİR e 79 adedini acıkladı. bedelsiz verecek
    kartn 109,5
    egeen 84.7
    algyo 85,6
    konya 60,5
    golts 39,3
    erbos 35,6
    alcar 32,5
    bfren 25,0 1 hisseye verebileceği adet YONGA -Şirketimiz sermayesinin 210.000 TL â��den 16.800.000 TL â��ye arttırılmasını teminen, 3 nolu Yönetim Kurulu Kararı ile SPK ön onayı alınan ve Gümrük Ticaret Bakanlığından izin alınan ana sözleşmenin 6. Maddesi değişikliği teklifinin görüşülmesi,SONUCA BAĞLANIP 1 E 79 BEDELSİZ TARİHİ BELİRLENECEK
    Bu yanlış yere paylaştın herhalde dostum

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Yuzde 10 yukari kagit bir toparlayamamis
    Ya arkadaşım anlama özürlü müsün ben eksiye mi geçti de toparlayamadı diyorum yüksek gördüğü yere tekrar gelemedi diyorum şimdi anladın mı YTD

SM-G7105 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Ayrıca tavan yapmayacağı belliydi dohol tavan olmuş bunın da tavanla arasındaki marj %10 ky nın çoğu tavan olacak diye girdiyse bunlara kolayca para kazandırır mı YTD

8.  Alıntı Originally Posted by borsavizyon Yazıyı Oku
    Yuzde 10 yukari kagit bir toparlayamamis
    Yüzde 10 u gördün mü YTD

Sayfa 225/548 İlkİlk ... 125175215223224225226227235275325 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •