Tartýþma yaratacak iddia: Demirören krediyi bulamayacak
GÜNDEM - 24 Mart 2018, 09:10
Davutoðlu döneminde Baþbakan danýþmanlýðý yapan Atýlgan Bayar, Demirören Grubu'nun Doðan Medya'yý almak için gerekli krediyi bulamayacaðýný, devlet bankalarýnýn bu krediyi vermeyeceðini iddia etti
Ahmet Davutoðlu’nun baþbakanlýðý döneminde ‘strateji danýþmanlýðý’ný yapan Atýlgan Bayar, Doðan Medya Grubu’nu satýn aldýðý açýklanan Demirören Grubu’nun gerekli krediyi bulamayacaðýný iddia etti.
Twitter hesabýndan konuyla ilgili paylaþýmlar yapan Bayar, “Demirören, Doðan Grubu için taahhüt ettiði parayý ödeyemeyecek. Gerekli krediyi bulamayacak. Bu twit de burada dursun” diye yazdý.
Bayar, “‘bu twit burada dursun’ demeyle geçiþtirme ,parayý bulursa eþþþþek gibi anýrýrým falan diye de bi iddian olsun..” diyen bir takipçisine ise, “

)) Anýrýrým. Karþýlýðýnda parayý bulamazlarsa kim anýracak? Seni istemem. Daha ciddi biri olsun” yanýtýný verdi. Atýlgan Bayar ayrýca þunlarý yazdý, “Ben hiç bir kamu bankasýnýn Demirören’e Doðan Grubu için kredi vereceðini sanmýyorum. Tayyip beye gidecektir. Oradan da olumlu cevap alacaðýný sanmam. Tayyip beyin Doðan Grubu’nun þimdiki haliyle ve seçim öncesi el deðiþtirmesine ihtiyacý falan yoktur. Meseleye böyle bakanlar yanýlýr. Demirören’in de öz kaynaðýyla Doðan Grubu’nu alacak likidi falan yok. Devlet bankalarýnýn bu krediyi vereceðini sanmýyorum.
Borsa gündem den alýntýdýr
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yer Ýmleri