O sinek výzýltýsý sana ...... yaparsa görürsün adam gibi konuþ aðzýmýzý bozdurma git hoca dediklerinin kucapýna YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O sinek výzýltýsý sana ...... yaparsa görürsün adam gibi konuþ aðzýmýzý bozdurma git hoca dediklerinin kucapýna YTD
SM-G7105 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan paylaþýmlar asla yatýrým tavsiyesi deðildir.Bu spk mevzuatýna gore suç teþkil eder.Kiþisel goruslerimdir.
@borsavizyon
Hocam bu dobur un hareketi neydi öyle. Vbts yimi fiyatladi. Ortalama 4.95. Kapanýþ 4.40
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neyseki süreç bitmek üzere. Bugun veya Haftasonu satýþ fýyatlarý belli olursa haftaya bu tartýþmalarýn yerini "çaðrý fiyatýna verelimmi bekleyelimmi" alacak. Suanki borsa fiyatýndan ziyade 1.1 milyar usd den ne kadar pay alacaðýmýz en önemli konu þuan.
Enaz 250- 300 milyon usd beklentim var beni. Bu gerçekleþirse cagri fiyati 10 ila 12 arasýnda olacak. Dýþ piyasalarýn borsanýn doholun hurgz nýn ne olduðu beni ilgilendirmiyor. Dolarýn yükseliþi kaðýda olumlu yansýr.
Satýþ fiyatý 1.1 milyar usd burada anlaþmýþlar önemli kýsmý bitmiþ. Þimdi oturup hangi firmaya ne yazacaðýz hesabý yapýyorlar. Bundada en önemli kriter özsermaye. Halka açýklýk oraný en düþük kagit dgzte. Hurgzteye hissebasi 10 tl fiyat bicseler halka açýk olan % 22 yide bu fiyattan almak zorunda kalacaklar. Dgzte ise çaðrý maliyeti en düþük olacak kagit halka açýklýk oraný dusunuldugunde. Haftaya bu iþ netleþmis olur. Hedef çaðrý fiyatý tahminim 10 tl civari ve bu sadece benim gorusum. Sadece borsavizyon icin söylüyorum. Yemek yeriz belki birgun güzel olur. Ama kýbrýsta olsun ;)
Sen kendini sinek viziltisi olarak mý goruyosun...ilginç...üzerine aldigina gore var bir sýkýntý..söylediklerinin aynýsýný iade ediyorum...herkes kendi seviyesini gösteriyor...kaç kapanmasýný isterdiniz beyefendi...sanirim yuksekten aldýnýz ...ama sabredin kazanma ihtimaliniz yüksek....saygiyi hakeden biri olsan sana da hocam diye hitap edebilirdim en ufak harekette terbiyeni bozduguna göre????...kalite meselesi....buda sonradan olmuyor maalesef....
Hissede Çaðrý olursa çaðrý fiyatý neye göre belirlenir?
KAP'a bakarsanýz KPMG adli uzman kuruluþun birleþme raporlarýna çaðrý fiyatýnýn nasýl belirlendiðini öðrnebilir sizde hesabýnýzý yapabilirsiniz.
Kabaca bilgi vermek gerekirse 3 ayrý yöntemle 3 ayrý fiyat belirlenip bunlarýn aritmatik ortalamasý veya hangisi yüksekse o baz alýnýyor.O rakam çaðrý fiyatý oluyor.
Bunlar 1 -Yabancý borsalarda ve Bistte Benzer þirketler hangi ortalama çarpanlarla iþlem görüyorsa o ortalama çarpanlara göre fiyat belirleniyor.2-Bistte son 6 ayda oluþan fiyat ortalamasý 3-Doðan ile Demirören arasýndaki el sýkýþýlan fiyat
Doðan ile Demirören arasýnda DGZTE'yi kaça saydýlar bilinmiyor. Ayrýca satýþýn ne þekilde yapýlacaðý bilinmiyor(Gazetelerin isim hakký mý satýlýyor yoksa DGZTE köktenmi satýlýyor belli deðil.Daha önceden Milliyet ve Vatan gazetelerinin sadece tabelelarý satýlmýþtý.)
Isim halkýna kimse o kadar para vermez...tamamen alýnýyor duran varlýklar dahil hepsi
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri