%10da stopaj var kardan 180-18 162knet
Printable View
peki dolarda,altında ,hissede batanlar ; teminat tamamlamak için hisselere daha da vermeye devam edecek mi acaba? yorumunuz nedir arkadaşlar
Enflasyonun sebeplerine bakmak lazım.
Dünya'da covid sebebi ile hammadde fiyatları aşırı yükseldi,sanırım bu ilerleyen günlerde tersine dönecek,bazı emareler var bu konuda.
Döviz kur artışları enflasyonun ülkemizde sebeplerinden biri idi,uygulama tutarsa bu sorun kalkar.
YTD
Meliha Okur
@melihaokur2
·
36d
â—"Faizi indiriyorum" derken faizi arka kapıdan artırmak.
â—Kısa vadede nefes almak.
â—Kamu maliyesini altüst ederken seçime gitmek.
â—Kazanırsam duruma bakarım, kaybedersrm gelen iktidarın canı çıksın, nefessiz kalsın demek.
Kur korumalı TL mevduatı uygulaması özeti.
X30 da durum kötü. Sorun teminat sanirim.
Xles neden eşlik ediyor eh bahane oldu işte.
Xles kalkar x30 işi biraz zor senaryoma devam ediyorum hala böyle düşünüyorum bugün iyi zarar var spotta ama iyi duran kağıtlar da var. Günlük bakmamak lazım tl bol olacak xles e akacak diye düşünüyorum.
X30 sadece 3.90 verdiğim ykb lere karşılık şubat vade long pozumu 3.5 maliyetle tutmaya devam ediyorum.
5 kontrat da endeks long yaptım tabandan. Onu kapatırım mantıksız oldu kalkar mı dedik kalkmadı kumar oldu.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
cevap veren tüm arkadaşlara teşekkürler...uzak durun abicim...gerçekten çok riskli bişeymiş düşündüğüm gibi...uzak olsun...
Batanlarda para bittiği için bir süre piyasada işlem yapmazlar, bikaç ay para biriktirip üüüle gelirler...
Korkmaya gerek yok, müşteri sıkıntısı olmaz bizim borsada, intikam için yine gelirler
Bende çok bıraktıydım bu işleri ama eline para geçince yine gelirsin.
Çünkü
Hergün para dağıtıyorlar burda :drunk:
Bugün de kazanamadım diyen varsa limon satsın