Sayfa 227/1002 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,809 - 1,816 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Tamam eywallah daaa..
    Şimdi kurutur mu kurutmaz mı onu sordum..
    Hatta ben yıllardır temettüden stopajın tamamen sıfırlanması gerektiğinide söylerim deee..
    Onu da yüzde 10 a düşürdüler..
    Teşvik derken,ilk 5 yıl halka açık şirketlerde temettüde stopaj sıfırlanmalı.
    Halka açık şirketler sadece denetim firmalarınca değil,devlet tarafından da özel denetçi tahsis edilmeli,güven artırılmalı.
    536 halka açık şirkete 1 er denetçi tayin edersin bu işi çözersin.
    Genel kurullarda bu denetçilerde hesap vermeli.
    Sermayenin tabana yayılması hakkında Daha bir çok düşüncem var.Vakti zamanı gelirse yazarız.
    Her şey çok güzel olacak.
    Bu konular siyaset üstüdür,çok önemli konulardır.

YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    offf çok fena...tersinde de bu kadar götürürdü yani...kalsın abi...çok riskli bana göre değil...

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    180,000........

3.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya merak ettim dolar kontratında hiç işlem yapmadım bence aşırı riskli bir enstrüman o nedenle asla bulaşmadım...diyelim ben dün 30 kontrat atıyorum shortlasaydım mesela 18,00 tl den vadelide sabahta bunu 12 tl den kapatsaydım ne kadar kar bırakırdı?
    bildiğim kadarıyla 180 bin. ama akşama doğru tavana yapışmıştı. sabah +10 olsa 60 bin de zarar yazardınız.
    şurdan biliyorum ,hayatımda ilk defa dün akşama doğru dolar vadeli işlemi yaptım. o da şhort açtım, 3 tane falan .
    sebebi de dün twitterda siyasete yakın hesapların ısrarla dolara haber geleceğini ,ciddi düşeceğini yazmasıydı.
    ama short açtıktan 5 dakka sonra tavana yapışında korktum kapadım ordan hesap yapmıştım ben de.
    kaçırdık %300 kar ı
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

4.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Dolara başkaldırı aslında tüm ülkelere baş kaldırı coindir kardeşim..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Arkasında devletlerin olmadığı Coin lerin sonu patlaktır.(bence)
    Merkeziyetsizlik diye 1 şey olamaz.

5. [QUOTE=TÜRKOĞLU;5701106]offf çok fena...tersinde de bu kadar götürürdü yani...kalsın abi...çok riskli bana göre değil...[dün kontrat alanlar kabaca bu sabah tüm teminatı eritip teminatlarının 4-5 katı kadarda eksiye girdiler.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

6.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben sabahtan yazmıştım. Borsaya taze para girişini azaltır, hatta ilk fırsatta borsadan çıkıp bu mevduata geçmek isteyenler olacaktır. Ama halihazırda dövizde olanların döviz satıp bu sisteme girme olasılıkları düşük olur.
    Bu mevduat konusu varken kim %10 temettü alacağım diye uzun vadeli hisse tutar ki?
    Öte yandan bu sistem ile kazancınız maksimum dolar artışı kadar olur ve paranız ilgili tarihte kaç dolar ise o olur. Ama doların bir yıl boyunca %14 den az artacağına şu enflasyonist ortamda inanan varsa dolar cinsi sıfır getirili bu sisteme girer. Yani dolar %10 artar ama ben %14 ümü alırım diyene bişey diyemem.
    Önceden dolar almış olan var ise %7 ve üstü yıllık kupon ödemesi ile eurobondları da gözden geçirmelerini öneririm.
    Neden dönmesinler ki dolarcılar..
    Hem dolar olarak yerinde duracak paran..
    Hemde sıfır risk ile yüzde 15 17 20 (neyse mevduat üzerine para alacaksın)
    Hemde olası doların uzun yatay trendleri yada düşüşlerinden etkilenmeyeceksin..
    Aklı olan dolarını bozup buna geçer walla..

Üstelik el koydu etti çevrildi çevrilmedi sıkıntısı da yok..

SPOT kapanış,

8.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Ben sabahtan yazmıştım. Borsaya taze para girişini azaltır, hatta ilk fırsatta borsadan çıkıp bu mevduata geçmek isteyenler olacaktır. Ama halihazırda dövizde olanların döviz satıp bu sisteme girme olasılıkları düşük olur.
    Bu mevduat konusu varken kim %10 temettü alacağım diye uzun vadeli hisse tutar ki?
    Öte yandan bu sistem ile kazancınız maksimum dolar artışı kadar olur ve paranız ilgili tarihte kaç dolar ise o olur. Ama doların bir yıl boyunca %14 den az artacağına şu enflasyonist ortamda inanan varsa dolar cinsi sıfır getirili bu sisteme girer. Yani dolar %10 artar ama ben %14 ümü alırım diyene bişey diyemem.
    Önceden dolar almış olan var ise %7 ve üstü yıllık kupon ödemesi ile eurobondları da gözden geçirmelerini öneririm.
    Yahu enf. resmi %20, önümüzdeki aylarda %30 lar görülecek...reel enf. %50...bu ortamda %14 den bankaya para yatırmak enayilik değil mi? şu ortamda, dövizin 15 leri geçmesi de zor..bu durumda hazine büyük ihtimal fark da ödemeyecek...olan mevduat sahibine olacak.

şu şartlarda yine de borsanın şansı yüksek diyorum...yıllık %14 e fit olana, yolun açık olsun diyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Sayfa 227/1002 İlkİlk ... 127177217225226227228229237277327727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •