Sayfa 226/1002 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8014 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop XXXVIII

1. ortada bi tencere, boş mu dolu mu bilen yok.

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,081
    Son yaprak dökümü de olabilir. Çıkış için
     Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ağzına sağlık aynen öyle ve ben buna kabulüm [emoji6]

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya merak ettim dolar kontratında hiç işlem yapmadım bence aşırı riskli bir enstrüman o nedenle asla bulaşmadım...diyelim ben dün 30 kontrat atıyorum shortlasaydım mesela 18,00 tl den vadelide sabahta bunu 12 tl den kapatsaydım ne kadar kar bırakırdı?

4.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bu dolar garantili mevduat işi zaten dolarda 2 ayda 10 tl ralliyi gören türk milletini borsadan tamamen soğutmaz mı kısa ve orta vade de..

Yani borsaya akan para kurumaz mı?
    Ben sabahtan yazmıştım. Borsaya taze para girişini azaltır, hatta ilk fırsatta borsadan çıkıp bu mevduata geçmek isteyenler olacaktır. Ama halihazırda dövizde olanların döviz satıp bu sisteme girme olasılıkları düşük olur.
    Bu mevduat konusu varken kim %10 temettü alacağım diye uzun vadeli hisse tutar ki?
    Öte yandan bu sistem ile kazancınız maksimum dolar artışı kadar olur ve paranız ilgili tarihte kaç dolar ise o olur. Ama doların bir yıl boyunca %14 den az artacağına şu enflasyonist ortamda inanan varsa dolar cinsi sıfır getirili bu sisteme girer. Yani dolar %10 artar ama ben %14 ümü alırım diyene bişey diyemem.
    Önceden dolar almış olan var ise %7 ve üstü yıllık kupon ödemesi ile eurobondları da gözden geçirmelerini öneririm.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Sistemim sat vermedi değil abi sistem dün sat verdi ...
    Ama.ben mal vermeyeceğim..Portföyüm de bir gram eksilme azalma yapmadım..
    130 bin tl karda iken yarı yarıya kardan zarardayım..
    Coin tarafında biriken dolar maliyeti 11 civarı..
    Orayı da bozmadım..

Coin tarafına daha çok yöneldiğim için inanın borsamda tl maliyetim tl bazlı da az olduğu için bozmuyorum abi..
    Trend den inmem gerekirdi ancak bu yetkililerin getirdiği bu enstrüman borsaya yaramayacak gibi..

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Eyvallah oyunagelen abi, bu konuya açıklık getirdiğin için teşekkürler.
    bol kazançlar
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya merak ettim dolar kontratında hiç işlem yapmadım bence aşırı riskli bir enstrüman o nedenle asla bulaşmadım...diyelim ben dün 30 kontrat atıyorum shortlasaydım mesela 18,00 tl den vadelide sabahta bunu 12 tl den kapatsaydım ne kadar kar bırakırdı?
    180,000........

7.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    180 bin TL
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    XU100 Endeks hala %-7.4 düşüşte iken YAN TAHTALAR çaktırmadan YEŞİL yakmaya başladılar..

METRO gibi
    4 hissemin 3 ü artı kapattı..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 226/1002 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •