dış dünya yakından takip ediyor türkiye yi. para vereceği ülkenin risklerini tartıyor.
https://i.hizliresim.com/mtbhu6j.png
Printable View
dış dünya yakından takip ediyor türkiye yi. para vereceği ülkenin risklerini tartıyor.
https://i.hizliresim.com/mtbhu6j.png
6 yaşındaki kız çocuğunun istismarına ilişkin davada Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel hakkında yakalama kararı verildi
Hak hukuk adalet hak getire bari empati yapabilseler o da yok.
Sap dönerse?
Yuh
Kişiye özel hukuk artık.
Her kez kendi başının çaresine baksın.Güvenilmez oldu yargı.
Adamlar kelle koltuk varını yoğunu ortaya koyacak seçime kadar,ilk basta yapacağı muhalefetin 2 ve daha fazla yedeklerlen seçime çıkması lazım,çünkü her pisliği yapma meziyetleri var ölüm kalım meselesi olduğu için,diğer hususta erken seçim için toplantıya girmesinler dımdızlak ortada kalsınlar başsız olarak...ama her ne yaparlarsa yapsınlar onlar için çok kötü bir son bekliyor onlar açısından.
Demokrasiyi kullanıp Ülkemi bu hale getiren İktidar İSTİFA!!!
Hala düşünüyorum, ahmak davasından nasıl bu ahmakça bir karar çıktı diye.
Fena halde kandırılıyorlar mı ne?
Hepsi bahane,üfürükten teyyare selam söyle o yare...seçime çok az kaldı herşeyi bahane edip guya kazanacaklarını sanıyorlar...ortam tecavüz,tozlar vs ile çalkalanırken üfürükçe bahaneyi kullandılar,üstelik ceza indirimine gitmeden direkt karar alındı gündemi değiştirmek için,yani kararı veren hakim tutulmuş bir şahıs,duruşmaya ara verildiğinde talimat aldı sanırım...önceden belirttim durmayacaklar saldırmaya devam edecekler,ama her hareketleri aleyhlerine çalışacak,zat şimdi ortamın durulmasını bekleyecek peşinden veryansına devam edecek,ilk başta yargımız bağımsız güvenin mesajı verecek halka,kim inanır buna,kargalar güler sadece,gol atayım derken kendi kalelerine devamlı gol yiyecekler tedirginlik hat safhaya çıkacak,bende tedirginim genç subaylar açısından,yani huzursuzlar ordu içinde,temennim darbe vs olmadan bu iş sonuçlanır halkın lehine,burası Türkiye bütün sürprizlere açık hale geldi bundan sonra:(
ABD Merkez Bankası(Fed), maksimum faiz oranını %4,50 seviyesine yükseltti (Beklenti %4,50, Önceki %4,00)
Fed: Faiz artırım patikası 2023 yılında devam edecek
AB’yi sarsan rüşvet skandalında yeni rezalet: Paralar ortaya çıktı
Avrupa Parlamentosu'nun başkan yardımcılarından biri olan Yunan vekil Eva Kaili'nin de aralarında olduğu çok sayıda ismin Katar'dan rüşvet alarak lobi faaliyetlerinde bulunması ile ilgili yeni bilgiler ve veriler de geliyor.
https://www.sozcu.com.tr/2022/dunya/...cikti-7525724/
Onurmu,pasiflikmi düşünceli bir durum,ama bana göre çoğunlukla pasiflik,insan ölümüne kadar savaşır kolayından ölümü seçmez,üstelik o kararı veren savcıda simdi çok mutludur,aklıma deniz gezmisin hakimi geldi,denize idam kararı verdi guya,ama yemek yerken yemek soluk borusuna kaçtı bogularak öldü,buda ilahi adalet,sistem geregini uygular sistemden kaçıs yoktur,adaletsiz yanlıs karar verenler bunu düsünsün:he:
Ülkenin sistemsel geleceğinde bir genç lider bekleniyordu,bakalım sonuç nasıl olacak göreceğiz:shh:
Amerikayi tebrik ediyorum
Mansur Yavas in cumhurbaskani olma ihtimalini sifirladilar.
Her zamanki gibi hep dogru ata oynuyorlar. Amerikan halki icin cok iyi bir secim oldu.
Benzin fiyatlarına bu gece itibariyle 1 lira 7 kuruş zam geliyor. Motorinde ise herhangi bir fiyat değişikliği beklenmiyor
İktidar,tecavüz,toz,tarikatları kayırması,hırsızlık,zamlar,uyduruk enflasyon vs'ler yüzünden çıkmaza girdiginden uyduruk bahaneylen imamogluna ceza kesti,bu ceza muhalefete Atatürkçü kısımada bir gözdagı olarak niteliğinde+istanbulu ele geçirme hesapları toptan muhalefet kısımının önüne fitili ateşlenmiş vaziyette bir bomba bıraktı alın bununlan oynayın dedi,muhalefet bununlan ugrasırken diger
unsurları seçime kadar unutturma hesabında guya.
VİOP %2 açılış yaptı :notr:
günaydınlar
Günaydın..
Dün paraşütsüz düşen hisselerde doğru dürüst tepki yok....
http://share.matriksdata.com/Images/...1010482938.png
Baba ne yapiyoruz bu Sulunu? Bir kumpaslar donuyor yine. Bak 12.40 hedefimi gordu.
Bir kismini birakip tasir misin mesela bir gormek icin donen kumpas nedir. Yatirim tavsiyesi olmadan tabi ki.
Bu arada bu hisse tekrar 30'a girecek Aralik sonunda. Ilk benden duymus olun.
Forumunda kimse kalmadi. Eskiden bir %5 yapsa 70 uye 400 ziyaretci. Simdi %10 yapiyor 2 uye 4 ziyaretci. 5-16-7'de herkez verip kurtuldu anlasilan. Boyle olmasi makbul degil midir tecrubleerine gore?
günaydın arkadaşlar..dün 100 küsür ( eskisiyle 10 BİN ) puan düşen bist bugün aynı oranda yükselerek açıldı ve devam ediyor
yükselişine
2 lastik birde cam damacana suya 74 tl verdim bugün.. ZAM GELDİ ABİ diyor camcı çocuk
farzedelim seçim 10 haziranda ve istinaf 1 hazirande kararı onayladı, sonuç? sonuç imamoğlu kapalıya 1 gün girip çıkar sonra denetimli serbestlik 2 yıl küsürde 53. maddeden kamu hizmetlerinden hak mahrumiyeti...
istinaftan 1 ayda gelen dosyada var 1 yılda gelmeyende.
Neticede bu pilav çok su kaldırır yabancı böyle ortamı sevmez ürkektir...
Bende gördüm hakaret davası 2 senede sonuçlandı,bize istinaf ve yargıtay yolu kapalıydı daha dorusu RTE emri ile kapatılmıs,agır ceza yolu açıktı,anadolu adliyesindeydi davam,önce giresunda savcıya hesap verir gibi asliye hukuk mahkemesine hesap verdim,yani 2 dava gördüm,bilindii gibi anadolu adliyesi RTE'nin emrinde,müjdat,metinin gördügü adliye,agır ceza uyduruk mahkeme hakim malum onların hakimi,kurnaz avukatları dava sonuçlandıı an arasını almak için beni icraya verdi,özgür gürelde ayni davadan yargılandıydı,oda ceza aldı,konu neydi,yalakaların birisi 5 maas alıyormus neden dillendirmisim ifsa etmisiz guya,bide bunun içinde huzur hakkıda varmıs,avukatları,ve savcıları bir iddiname hazırlamıs,onlar vatansever bizler vatan haini olmusuz,üsteik halkı kıskırtıcıymısız,huzuru bozarmısız vs,aynen imamogluna kesilen uyduruk dava misali,onunki ahmak demekmis,üstelik basit konu ama onlara göre çok büyük istanbulu tekrar ele geçirmek için kurnazca kurulmus bir tuzak,gülüncü indirim bile yapılmamıs direk ceza kesilmis paraya bile çevrilmemis,hakim degistirilmis ceza alması için kurulan bir komplu neyse,ben enerji kontrolu ile ugrasırım kuantumcuyum,bunun detayı çok karısıktır vs,saldıım enerji bombardımanıylan bana saldıranları kanser ettim,zaten çogunu derlere soktum,biz ölsek bile enerji boyutumuz devam eder devamlı insanlık için varız,tabiki iyi insanlar için,kötülere düsmanız,çünkü onların formu,geni bozuktur yola gelmezler onlar sonsuza kadar cezalıdır,bu anlattıım dinlen alakalı deildir sistemin özüdür,sistemin özüde ana enerjidir,dünya insanlıı hala primatımsı varlıktır,çok azı gelisim göstermistir,bu anlattıklarım size göre palavra gibi gelir,o sizin tercihinize baglı !!!
Erdoğan: "(Anayasa değişikliği) Başta İYİ Parti olmak üzere destek gelecek diye düşünüyorum. HDP'den de gelirse şaşırmayın. Dolayısıyla CHP'den de gelecektir.”
ufaktan vermeye başladılar PİSTON AŞAĞI...
6 yaşındaki çocuğa istismar davası, Kadir İstekli ve Yusuf Ziya Gümüşel tutuklandı