Bende gördüm hakaret davası 2 senede sonuçlandı,bize istinaf ve yargıtay yolu kapalıydı daha dorusu RTE emri ile kapatılmıs,agır ceza yolu açıktı,anadolu adliyesindeydi davam,önce giresunda savcıya hesap verir gibi asliye hukuk mahkemesine hesap verdim,yani 2 dava gördüm,bilindii gibi anadolu adliyesi RTE'nin emrinde,müjdat,metinin gördügü adliye,agır ceza uyduruk mahkeme hakim malum onların hakimi,kurnaz avukatları dava sonuçlandıı an arasını almak için beni icraya verdi,özgür gürelde ayni davadan yargılandıydı,oda ceza aldı,konu neydi,yalakaların birisi 5 maas alıyormus neden dillendirmisim ifsa etmisiz guya,bide bunun içinde huzur hakkıda varmıs,avukatları,ve savcıları bir iddiname hazırlamıs,onlar vatansever bizler vatan haini olmusuz,üsteik halkı kıskırtıcıymısız,huzuru bozarmısız vs,aynen imamogluna kesilen uyduruk dava misali,onunki ahmak demekmis,üstelik basit konu ama onlara göre çok büyük istanbulu tekrar ele geçirmek için kurnazca kurulmus bir tuzak,gülüncü indirim bile yapılmamıs direk ceza kesilmis paraya bile çevrilmemis,hakim degistirilmis ceza alması için kurulan bir komplu neyse,ben enerji kontrolu ile ugrasırım kuantumcuyum,bunun detayı çok karısıktır vs,saldıım enerji bombardımanıylan bana saldıranları kanser ettim,zaten çogunu derlere soktum,biz ölsek bile enerji boyutumuz devam eder devamlı insanlık için varız,tabiki iyi insanlar için,kötülere düsmanız,çünkü onların formu,geni bozuktur yola gelmezler onlar sonsuza kadar cezalıdır,bu anlattıım dinlen alakalı deildir sistemin özüdür,sistemin özüde ana enerjidir,dünya insanlıı hala primatımsı varlıktır,çok azı gelisim göstermistir,bu anlattıklarım size göre palavra gibi gelir,o sizin tercihinize baglı !!!
Yer İmleri