Originally Posted by
Baygeorge
Bence Fazla abartmışsın IS Grubunu , Bence etiketi ile Ketum Davranmak Borsada KÜLTÜRSÜZLÜKTÜR . Ne yani Murat ÜLKER kültürsüz mü ? Yada o mu yanlış yapıyor da İŞ Grubu doğru yolda . Ben para koydum kardeş , bilgi almak en doğal hakkım . ADAM Ketüm demek hatalı olur , bize de ayıp olur .
ISGSY Elindeki bilgiyi ortakları ile paylaşmıyor Ama ISYAT ile Aslan gibi paylaşıyor . Benim dünyamda buna ISYAT a Bİlgi Veriliyor olduğu için RESMEN , insaider Trading yapılıyor . ISGSY Hiç kimsete bilgi vermesin de görelim . ISYAT resmen ISGSY den Bilgi SIZDIRIYOR ve kendi çıkarları için kullanıyor . Olayın özü budur . KİMSE BUNA KETUM muş , yok bilgi yi paylaşmıyormuş etiketleri yakıştırmasın . REsmen paramız çalınıyor .
Bak Murat Ülker e Olay oldu mu Doğruca kendi Twitter ında yazıyor . Sonra Gözde devamında detayları açıklıyor .
ISGSY , ISYAT a bilgi aktarıyor o da gereğini yapıyor . . . Insider Trading dir adı bunun .
Bu kadar iştirak var 1 yıldır haber yok .
Yahu kardeşim Şube de mi açmadınız yada kapamadınız
1 3 veya 5 yıllık Plan da mı yapmadınız
2 yılda iştiraklere Ne kadar yatırım yapacaksınız
1 yıl içerisinde iştiraklerimizdeki beklentileriniz nedir .
ISGSY ve ISYAT benim gözümde Süpermarketler liginde iş yapmaya çalışan
terazisi bozuk bir Bakkaldır .
Dİp NOT : Bilgi sızdırmak Bilançoyu kimse görmeden görmektir . KY yani bizler Haber diyoruz Bize bilgi sızdır demedik. Yıl nasıl geçecek , iştiraklerin durumu hasıl anlamında .3 - 5 Yıllık projeler planlar nedir . Olgunlaşan şirket varmıdır . Biraz Moral anlamında . Gören duyan da ISYAT sütten çıkmış ak kaşık sanacak .