Bence Fazla abartmışsın IS Grubunu , Bence etiketi ile Ketum Davranmak Borsada KÜLTÜRSÜZLÜKTÜR . Ne yani Murat ÜLKER kültürsüz mü ? Yada o mu yanlış yapıyor da İŞ Grubu doğru yolda . Ben para koydum kardeş , bilgi almak en doğal hakkım . ADAM Ketüm demek hatalı olur , bize de ayıp olur .
ISGSY Elindeki bilgiyi ortakları ile paylaşmıyor Ama ISYAT ile Aslan gibi paylaşıyor . Benim dünyamda buna ISYAT a Bİlgi Veriliyor olduğu için RESMEN , insaider Trading yapılıyor . ISGSY Hiç kimsete bilgi vermesin de görelim . ISYAT resmen ISGSY den Bilgi SIZDIRIYOR ve kendi çıkarları için kullanıyor . Olayın özü budur . KİMSE BUNA KETUM muş , yok bilgi yi paylaşmıyormuş etiketleri yakıştırmasın . REsmen paramız çalınıyor .
Bak Murat Ülker e Olay oldu mu Doğruca kendi Twitter ında yazıyor . Sonra Gözde devamında detayları açıklıyor .
ISGSY , ISYAT a bilgi aktarıyor o da gereğini yapıyor . . . Insider Trading dir adı bunun .
Bu kadar iştirak var 1 yıldır haber yok .
Yahu kardeşim Şube de mi açmadınız yada kapamadınız
1 3 veya 5 yıllık Plan da mı yapmadınız
2 yılda iştiraklere Ne kadar yatırım yapacaksınız
1 yıl içerisinde iştiraklerimizdeki beklentileriniz nedir .
ISGSY ve ISYAT benim gözümde Süpermarketler liginde iş yapmaya çalışan
terazisi bozuk bir Bakkaldır .
Dİp NOT : Bilgi sızdırmak Bilançoyu kimse görmeden görmektir . KY yani bizler Haber diyoruz Bize bilgi sızdır demedik. Yıl nasıl geçecek , iştiraklerin durumu hasıl anlamında .3 - 5 Yıllık projeler planlar nedir . Olgunlaşan şirket varmıdır . Biraz Moral anlamında . Gören duyan da ISYAT sütten çıkmış ak kaşık sanacak .

Originally Posted by
noreply
Eleştiriler haklı. Yatırımcı bilinçli bir tercih yaptığını teyit etmek istiyor.
İş Bankası yönetimi ise ketum davranmayı kurum kültürü haline getirmiş.
Bilgi sızdığı takdirde bunu bir rezalet olarak kabul ediyor.
Sızdığı takdirde rezalet olduğunu bir an için kabul edelim.
İşlemlerin her zaman bir de karşı tarafı var.
Siz sızdırmasanız bile gizlilik sözleşmelerine rağmen karşı taraf sızdırabilir.
Bakın Aras Kargo çıkışında hareket ne zaman başlamış? O zaman görüşmeler önden duyurulmuştu, işlemcilerönden pozisyon aldılar, sonra da sattılar çıktılar.
Girişim sermayesi yatırımcısı bazı yatırımlardan kar elde edilebileceğini, kimilerinin de iflas edebileceğini peşinen bilir.
Yönetim genel müdürün beyan vermesine ket vuruyor, son dönemlerde girişim sermayesi organizasyonlarında da konuşmacı olarak yer aldığını görmüyorum.
Bu da ilginç. Beğenmiyor olsalar görevden alırlar, 15 yıldır o şirkette, genel kurulda teşekkür ettiklerini gördüm.
Ama rahat da çalıştırmıyorlar. Bize görüneni budur.
AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.
Yer İmleri