Sayfa 229/969 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 7748 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: ISGSY - İş Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,369
    6 Aralık 2017 KAP HAber Arçelik grafiğinde haber lerde okudum .
    Arçelik Konu ile ilgili mi bilmem ama haber ISGSY de kesin olarak çıkmadı ...
    Haber Arçelikte değil de ISGSY Sayfasında çıkması gerek dedim ama kimse oralı olmadı .
    Bizim şirket haberlerinin neden yok edildiğine kasıt aramaya gerek yok . Daha önce yazdığım gibi hissemiz küçük ise bir firmada o firma haber konusunda çalışıyor .
    GEne HAber RADORE den geldi : NEden SGSY ye selamı yok çünkü hissemiz küçük .

BASIN BÜLTENİ-Radore, 2018 yılında bulut bilişime olan eğilimin hem Türkiye’de hem de dünyada artacağını duyurdu

2018 yılında bulut üzerinde çalışan hizmetlerin kullanımındaki
    artışın katlanarak sürmesi, depolama ihtiyacının artması, nesnelerin
    interneti ve makine öğrenimi adaptasyonunun yaygınlaşması bekleniyor
    Türkiye’nin en hızlı büyüyen veri merkezi Radore, 2018 yılında
    bulut bilişime olan eğilimin hem Türkiye’de hem de dünyada artacağını
    duyurdu. Hem dünya çapında hem de Türkiye’de yapılan araştırmalar,
    şirketlerin 2018 eğilimlerini ortaya koyuyor.
    Gartner’ın 2018 öngörülerine göre, mobil cihazların çalıştıracağı
    bulut tabanlı uygulamaların daha da artacak ve bağlantı hızı, bant
    genişliği, gecikme süreleri gibi ölçütler daha da belirleyici olacak.
    Türkiye’deki 400 KOBİ ile yapılan araştırmada KOBİ’lerin yüzde 71’inin
    bulut üzerinde herhangi bir çözüm kiralayacağını belirtmesi 2018
    yılında da Türkiye’deki eğilimin artmaya devam edeceğini gösteriyor.
    IDC’nin 2021 öngörülerine göre, bulut bilişim hizmetlerine yapılan
    harcamalar ve buluta uygun donanım, yazılım ve hizmetlerin toplam
    hacmi 530 milyar doların üzerine çıkacak.
    Nesnelerin interneti, video içeriklerin artışı ve sanal gerçeklik
    gibi teknolojiler nedeniyle verinin katlanarak arttığına dikkat çeken
    Radore Veri Merkezi Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kubilay
    Akyol, “Her yıl şirketlerin verisi ortalama iki katına çıkıyor. Bunca
    veri miktarı sebebiyle bulut bilişimin önemi her geçen gün artacak.
    2018 yılında bulut bilişim hizmetlerine olan ilginin her zamankinden
    fazla olmasını bekliyoruz†dedi. Zeki Kubilay Akyol, 2018 yılında
    beklenen bulut bilişim eğilimlerini şu şekilde sıraladı:

Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
    http://www.foreks.com
    http://twitter.com/ForeksTurkey

(06/12/2017 - 13:15:14)
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

2. Bunun özeti yatırımcıyı hiçe saymak zerre kadar önemsememektir büyük grupların şirketlerine yatırım yapanlar gerçek yatırımcıdır kumar oynamıyorlar
    kimsenin yola atacak parası yok acaba bu işin sorumluları kendi paralarını harcarken kılı kırk yarmıyorlarmı
    piyasa böyle fiyatlıyor diye kimseyi kandırmasınlar

3.  Alıntı Originally Posted by spyro555 Yazıyı Oku
    Bunun özeti yatırımcıyı hiçe saymak zerre kadar önemsememektir büyük grupların şirketlerine yatırım yapanlar gerçek yatırımcıdır kumar oynamıyorlar
    kimsenin yola atacak parası yok acaba bu işin sorumluları kendi paralarını harcarken kılı kırk yarmıyorlarmı
    piyasa böyle fiyatlıyor diye kimseyi kandırmasınlar
    Eleştiriler haklı. Yatırımcı bilinçli bir tercih yaptığını teyit etmek istiyor.
    İş Bankası yönetimi ise ketum davranmayı kurum kültürü haline getirmiş.

Bilgi sızdığı takdirde bunu bir rezalet olarak kabul ediyor.
    Sızdığı takdirde rezalet olduğunu bir an için kabul edelim.
    İşlemlerin her zaman bir de karşı tarafı var.
    Siz sızdırmasanız bile gizlilik sözleşmelerine rağmen karşı taraf sızdırabilir.

Bakın Aras Kargo çıkışında hareket ne zaman başlamış? O zaman görüşmeler önden duyurulmuştu, işlemcilerönden pozisyon aldılar, sonra da sattılar çıktılar.

Girişim sermayesi yatırımcısı bazı yatırımlardan kar elde edilebileceğini, kimilerinin de iflas edebileceğini peşinen bilir.

Yönetim genel müdürün beyan vermesine ket vuruyor, son dönemlerde girişim sermayesi organizasyonlarında da konuşmacı olarak yer aldığını görmüyorum.

Bu da ilginç. Beğenmiyor olsalar görevden alırlar, 15 yıldır o şirkette, genel kurulda teşekkür ettiklerini gördüm.
    Ama rahat da çalıştırmıyorlar. Bize görüneni budur.

4.  Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku

Bakın Aras Kargo çıkışında hareket ne zaman başlamış? O zaman görüşmeler önden duyurulmuştu, işlemcilerönden pozisyon aldılar, sonra da sattılar çıktılar.

Girişim sermayesi yatırımcısı bazı yatırımlardan kar elde edilebileceğini, kimilerinin de iflas edebileceğini peşinen bilir.

Yönetim genel müdürün beyan vermesine ket vuruyor, son dönemlerde girişim sermayesi organizasyonlarında da konuşmacı olarak yer aldığını görmüyorum.

Bu da ilginç. Beğenmiyor olsalar görevden alırlar, 15 yıldır o şirkette, genel kurulda teşekkür ettiklerini gördüm.
    kaldıki tüm yatırımlar iyi ve gördüğümüz duyduğumuz kadarıyla harika bir yıl geçiriyorlar kaldıki en düşük kabul edeceğimiz iki yatırımı ile bile piyasa değerini ikiye katlayacak durumda

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,369
    Bence Fazla abartmışsın IS Grubunu , Bence etiketi ile Ketum Davranmak Borsada KÜLTÜRSÜZLÜKTÜR . Ne yani Murat ÜLKER kültürsüz mü ? Yada o mu yanlış yapıyor da İŞ Grubu doğru yolda . Ben para koydum kardeş , bilgi almak en doğal hakkım . ADAM Ketüm demek hatalı olur , bize de ayıp olur .
    ISGSY Elindeki bilgiyi ortakları ile paylaşmıyor Ama ISYAT ile Aslan gibi paylaşıyor . Benim dünyamda buna ISYAT a Bİlgi Veriliyor olduğu için RESMEN , insaider Trading yapılıyor . ISGSY Hiç kimsete bilgi vermesin de görelim . ISYAT resmen ISGSY den Bilgi SIZDIRIYOR ve kendi çıkarları için kullanıyor . Olayın özü budur . KİMSE BUNA KETUM muş , yok bilgi yi paylaşmıyormuş etiketleri yakıştırmasın . REsmen paramız çalınıyor .
    Bak Murat Ülker e Olay oldu mu Doğruca kendi Twitter ında yazıyor . Sonra Gözde devamında detayları açıklıyor .
    ISGSY , ISYAT a bilgi aktarıyor o da gereğini yapıyor . . . Insider Trading dir adı bunun .
    Bu kadar iştirak var 1 yıldır haber yok .
    Yahu kardeşim Şube de mi açmadınız yada kapamadınız
    1 3 veya 5 yıllık Plan da mı yapmadınız
    2 yılda iştiraklere Ne kadar yatırım yapacaksınız
    1 yıl içerisinde iştiraklerimizdeki beklentileriniz nedir .
    ISGSY ve ISYAT benim gözümde Süpermarketler liginde iş yapmaya çalışan
    terazisi bozuk bir Bakkaldır .

Dİp NOT : Bilgi sızdırmak Bilançoyu kimse görmeden görmektir . KY yani bizler Haber diyoruz Bize bilgi sızdır demedik. Yıl nasıl geçecek , iştiraklerin durumu hasıl anlamında .3 - 5 Yıllık projeler planlar nedir . Olgunlaşan şirket varmıdır . Biraz Moral anlamında . Gören duyan da ISYAT sütten çıkmış ak kaşık sanacak .

Alıntı Originally Posted by noreply Yazıyı Oku

6. Insider var desen de "trading" tarafı eksik. Ayrıca gördüğüm kadarıyla isgsy yatırımcısı sabırlıdır, beklemenin karşılığını tam olarak almadan elindeki devretmez. O zaman bu nasıl bir oyun planıdır ki daha fazla bilgiye sahip olanlar bu durumu kullanmazlar?
    Sadece ve sadece şirketlerin durumu gerçekten iç açıcı değilse bilgi sahibi olan bu avantajı kullanmaz.

Bizi de sinirlendiren durum eğrisiyle doğrusunu bilememektir.

2018 yılı çıkışlar için umut vadediyor.

Deloitte'in 2017 sektör raporunu bekleyeceğiz. Ocak 2018 de yayınlanır.
    2012 den bu yana yapılmış elde bekleyen çok fazla melek yatırım ve girişim yatırımı var, giriş ve çıkışların
    hızını tam olarak karşılaştıramıyorum , detaylı incelemek veya bir bilene sormak lazım.

7.  Alıntı Originally Posted by Baygeorge Yazıyı Oku
    Bence Fazla abartmışsın IS Grubunu , Bence etiketi ile Ketum Davranmak Borsada KÜLTÜRSÜZLÜKTÜR . Ne yani Murat ÜLKER kültürsüz mü ? Yada o mu yanlış yapıyor da İŞ Grubu doğru yolda . Ben para koydum kardeş , bilgi almak en doğal hakkım . ADAM Ketüm demek hatalı olur , bize de ayıp olur .
    ISGSY Elindeki bilgiyi ortakları ile paylaşmıyor Ama ISYAT ile Aslan gibi paylaşıyor . Benim dünyamda buna ISYAT a Bİlgi Veriliyor olduğu için RESMEN , insaider Trading yapılıyor . ISGSY Hiç kimsete bilgi vermesin de görelim . ISYAT resmen ISGSY den Bilgi SIZDIRIYOR ve kendi çıkarları için kullanıyor . Olayın özü budur . KİMSE BUNA KETUM muş , yok bilgi yi paylaşmıyormuş etiketleri yakıştırmasın . REsmen paramız çalınıyor .
    Bak Murat Ülker e Olay oldu mu Doğruca kendi Twitter ında yazıyor . Sonra Gözde devamında detayları açıklıyor .
    ISGSY , ISYAT a bilgi aktarıyor o da gereğini yapıyor . . . Insider Trading dir adı bunun .
    Bu kadar iştirak var 1 yıldır haber yok .
    Yahu kardeşim Şube de mi açmadınız yada kapamadınız
    1 3 veya 5 yıllık Plan da mı yapmadınız
    2 yılda iştiraklere Ne kadar yatırım yapacaksınız
    1 yıl içerisinde iştiraklerimizdeki beklentileriniz nedir .
    ISGSY ve ISYAT benim gözümde Süpermarketler liginde iş yapmaya çalışan
    terazisi bozuk bir Bakkaldır .

Dİp NOT : Bilgi sızdırmak Bilançoyu kimse görmeden görmektir . KY yani bizler Haber diyoruz Bize bilgi sızdır demedik. Yıl nasıl geçecek , iştiraklerin durumu hasıl anlamında .3 - 5 Yıllık projeler planlar nedir . Olgunlaşan şirket varmıdır . Biraz Moral anlamında . Gören duyan da ISYAT sütten çıkmış ak kaşık sanacak .
    tamamen katılıyorum
    ben bir yatırımcı olarak kronotropun bir şube daha açtığını yakında 3 şube daha açacağını şefimizin bu konuya ağırlık verdiğini gazete köşelerinden öğreniyorum
    ufak bir örnek bu
    yada şirketimiz çok gizli teknolojik bir buluş yapacak galiba devlet sırları bile bu kadar sırlı değil

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gönderi
    7,369
    Gözde ye baktım da Gurur duydum . Adam gibi adamların yeri .
    Sadece iş yapıyorlar , ve herkes işe odaklanmış . Devlet memuru gibi çalışan yok .
    Adamlar harbiden liyakat esaslı personel çalıştırıyorlar . YEtki ve sorumluluklar dağıtılmış . Sürekli bir hikaye var . Bizde ki durumun tam tersi . ISGSY de 12 Uzman var 3.5 yıldır maaş alırlar , yetmez prim de öderiz ama ne şirket beğenirler ne şirket alırlar öylece işe gelir giderler .Sorarım ISYAT ne ayak bu durumda , hisselerimizi alıp satmak tan kendi cebine çalışmaktan başka ne iş yapar .
    Piyasa düzenleyicisiymiş , peh peh peh , bizde etiket bulmak kolay . Ayda bir 2500 Lot satıyorlar o kadar .
    HA bir de gelecek karanlık diye sürekli mal çıkarlar .
    İşin komiği de durum tam tersi şirketler büyüyor ama ama haber yok . Yahu benim bildiğim bir şirket büyüyorsa fiziki olarak bazı şeyler büyür . Ya kapalı alan büyür , ya personel büyür , ihracat büyür yatırım vardır şube açılmıştır yada tam tersi . Ama 3.5 Yıla bakıyorum da haber yok . Tek yaptığımız İştiraklerimizin büyük ortaklarının hisselerini ele geçirmek , Buna da Girişim sermayesi deniyor galiba Türkiye de . Birileri nakite sıkıştıkça hisselerine el konuyor dersek nasıl olur .
    Haber verin de aklımıza kötü şeyler gelmesin bari .
    Birileri KETUM ise gayrı yasal karanlık işlere geliyor aklıma .
    Bak Gözde de sır var mı KETUM mu ?

Sayfa 229/969 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •