0,21 10.000 almaya hazırım . İrtibata geçin benimle .
Printable View
sn dogan vakit ilerledi şu an, sonra görüşelim...slm
eyvallah sn dogan...hayırlı olsun.
Degerli arkadaşlar umarim ay sonundaki mahkeme olumlu sonuclanir. Görüyorumki insanlarin bu zor zamanlarindaki durumunu kara dönüşturmek isteyen sahsiyetler var lütfen onlara fırsat vermeyin. Bugun genyholdingi aradim onlarda benim gibi oldukca ümitliler .. ytd.
murat bey sorun şirketin borcu değil şirket niye iştirak satmıyor sebebi ne örnek misal genpower holding hisselerini devredebilirdi yine gen power jenaratör hisselerinin bir kısmını devredebilir di bunlar olabilirdi neden yapmadı ben burda art niyet ararım birileri şirketi kötü gösterme niyetinde bu belli yoksa mahkemenin vereceği karar eğer idari olarak görünen köyse batar iflas kararı çıkar zaten ama görünen köy değilse o zaman iflas davası düşer ve bir anda borsaya geri döner hemde 10 misli fiyatla o yüzden çok ta önemsememek gerek bence borç miktarını çünkü hileli oluyor bazı şirketler de her şey karlı gibi görünürken zarar ediyor zarar gibi görünürken kar ediyor maalesef ülkemiz uganda yı geçti sahtekarlıkta birinci sıradayız her konuda önce karlı bilançolar 250 milyon özsermaye si vardı güya gen power holding in sonra ne mi oldu bir anda eksi 200 milyon özsermaye ye geriledi arada 450 milyon oynar mı hiç eeee burası afrika ülkesinden beter her şey oynak bir öyle bir böyle hangisinin doğru olduğunu iflas davası sonucunda görürüz iflas ederse zaten borsada değil çok ta önemli değil yani sıfır değer yine sıfır değer hisselerimiz takas bank tan düşer 0 olur elimizde hiç hisse kalmaz
diğer batan şirketlerin hisseleri gibi elde sıfır sıfır 0 olur iflas durumunda olacağı bu
ugandalı bir yatırımcı alaydı şu genpower holding i 3 ay içinde borsada olurdu düşün yani niye satmıyor şirketleri madem iflas durumunda sın sat kardeşim yok satmıyor burda küçük yatırımcının suçu ne niye sürüklüyorsun onları iflasa doğru bir sürü hisseyi değersiz hale getiriyorsun yazık değil mi
Biraz daha sabır, 6 ay sonra fiyatı 1,5 tl dir yazın kenara. Ohal bugün bitiyor uzatıldığına yönelik henüz haber yok. Eğer uzatılmazsa iflas erteleme gelir, uzatılırsa iflas erteleme verilemeyeceği için taraflarla anlaşma sağlanıp dava düşer muhtemelen. İflas gelmez.
Müjdat hükümetle masaya oturmak istiyorsa pisliklerini temizle öyle gel denecektir müjdata. Elektrikli araç projesi çok önemli kimse bundan bahsetmiyor önemini anlayamadınız. Gen otomobil üretildi kimindir tahmin edin. Üreticiler arasında olmak istiyorsa müjdat her şeyi düzeltecektir. Bazı uyanıklar aldım sattım yorumlarıyla ekmek kovalıyor. Batık şirketin hissesini niye alırlarki.
Laaa murat raporlar falan diyorsunda niye 14120 adet alım yapıyorsun, aklınımı yedin
[attach=confıg]9476[/attach]
kayyum raporu
Osman bey buyrun merakınız giderin sabaha kadar oku
bilirkisi resmen iflasini istemis. mujdat canta canta para getirip aha paraniz demedigi surece bu is bitmistir. ytd
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mahkeme duruşma tutanağınıda yayınlarsanız makbule geçer.
iflas erteleme davası bir iflas davası değildir.Sadece şirketin talep ettiği iflas erteleme istemine bakan bir mahkemedir,mahkeme sadece kararında istemi ret ve ya kabul edecektir.
Şirket olağanüstü halden yararlanarak borçlarını bir yıl ötelemiştir, bu süreçte de ticari borçlarında azalma olmuştur.Mahkeme kararı ret şeklinde olsa bile eğer Müjdat şirketini kurtarmak isterse ortak t bulabilir,muhtemelen zula ettiği paralardan aktararak şirketi kurtarabilir,
Alacaklıların daha sonra açacakları iflas istemli davada karar iflas onaylanmıştır denilmeden şirketin faaliyetleri bitmez.
En önemlisi de şirket kepenk kapatmış değildir faaliyetlerine devam etmektedir.
sirket faliyetlerine devam etmektedir demissiniz syn mahulli. ben devam etmiyor diye biliyorum en son mahkeme koruma yi kaldirdiktan sonra üretim durdu diye biliyorum. ytd.
Çıplak gözle şirketin çalıştığını görmedim....sadece şirketin yatırım danışmanı faaliyetlerin eksilmeden devam ettiğini 98 kişi halan şirkette çalıştığını...kendisininde telefona cevap verdiğine göre,henüz faaliyetlerin devam ettiğini,çalışanların ve kendisinin inançlarının şirketin kurtulacağı yönünde olduğunu söylemişlerdir(2 gün önce)....Sizlerde telofonla sorabilirsiniz.
Hisselerinden kurtulmak isteyen arkadaşlar bence Müjdat Usluya ulaşarak uygun fiyatlardan virmanlama yolu ile satabileceklerini zannediyorum,tabiki,Müjdat Usluda şirketin kurtulacağına inanıyorsa.Bence bu yolu deneyin,kaybedecek bir şeyiniz yokki.
ytd
Anlamayız hayatı felsefeyle,ilimle;
Hayat çelik ellerle atılan zar olmalı.....
Hüseyin Nihal ATSIZ
kayyum raporları doğru ise iflas etmesi gerekirdi ama hala şirket iflas etmediyse bunda bir gariplik var mahkemede bulunan lar bu raporlarla mahkeme uzamasına imkan veremez yani iflas etmesi gerekirdi çoktan 26 ekim e ertelenmesi nin bir anlamı yok bu raporlarla iflas erteleme red edilmesi gerekirdi ama hala erteleme oluyorsa bu da soru işareti
gelelim elimizdeki lotları müjdat patrona satmaya razıyım ben ama 0.80 den veririm 5000 lotumu alacaksa bu fiyat tan hemen satabilirim
müjdat patron şu bilançoları yayınlamadı 3 aylık 6 aylık bilançoları yayınlamadığı için şirket hakkında bilgi edinmek zor sadece yatırım danışmanı dediği gibi şirketin çalıştığını söylüyor hali hazırda 97 işçinin çalıştığını söylüyor faaliyetlerine devam ettiğini söylüyor raporlarda yazanların aksine tabi
Mete ak kardeşim bu yürüyen mahkeme iflas kararı veremez öyle bir yetkisi yok.
Şirkete iflas davası bu mahkeme bitmediği için açılamaz.Mevcut mahkemenin kararı subuta ererse şirkete iflas davası açılabilir.
Bilirkişi raporlarının hiç biri birbirini tutmamıştır.Hatırlarsanız ilk bilir kişinin raporundaa şirketin varlıklarının 100 milyon civarında artıda olduğu ve şirketin borca batık olmadığı şeklindeydi.
Son mahkeme duruşmasının özetini görmediğimden bir yorum yapamıyorum.Gelecek duruşmaya şayet uygun olursam izleyici olarak katılacağım, ytd
Bu gün, bayan görevli olan kayumla görüştüm, telefon la. bilgi verebilir misiniz lütfen dedim kesinlikle olmaz dedi fabrika çalışıyor mu dedim telefonu yüzüme kapattı. Burda önemli olan fabrika nın çalışıp, çalışmadıği
F3111 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tuta bey,hiç kayyum veya bilirkişi size veya bir başkasına telefonla bilgi verirmi,kadın başka ne yapabilirdi ki.....
Hiç olmazsa fabrika çalışıyor mu, sorusunu cevap verebilir di
Sn. meteak ben de size katılıyorum iyimser bir yaklaşımla. Daha önce de dile getirmistim. Bence genpower jeneratör Müjdat beyin bir evladı gibidir diye düşünüyorum. İnsan evladından vazgecemeyecegi için patronumuz da genpower jeneratör den vazgecmeyecektir diye umut ediyorum. Bizim gibi patron da BIST in şirketi uyarmayarak kot dışı bırakmasını beklemiyordu diye tahmin ediyorum. Yine şahsi fikrim patronun bu işi ilk olarak şuan yaptığı gibi evladını (genpower jeneratör) tek başına kurtarmaya gayret ediyor. Eğer böyle kurtaramazsa o zaman ortaklık dusunecegi fikrindeyim. Yazdıklarım tamamen iyi niyetli düşünceler olup bir beyin fırtınası ürünüdür 😊 inşallah biz tüm Ortaklar zararlarimizi çıkartabiliriz.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...
borsadan atılacağını biliyordu bence son açıkladığı bilançolarda eksiye düşürmesi öz sermaye sini boşuna değildi borsadan çıkmak içindi belki burda hesaba katmadığı borsa istanbul un uyarı yapmadan borsadan atması olabilir tahminen uyarı mayıs ayında gelebilirdi eylül ayında borsadan yada kasım ayında borsadan yine atılacaktı yani sonuç itibari ile müjdat patron borsadan soğumuş görünüyor özellikle borsa istanbul ile arasının iyi olmadığı görünüyor spk nın her yaptığı başvuru yu red etmesi yüzünden mali sıkıntılar yaşadığı ortada önce ilk denemesi gen power holding ile yaptı 56 milyon hisseyi halka arz edecekti spk red etti burdan yaklaşık 56 milyon tl zararı oldu bu para ile şu anda ana şirketi olan dünyanın en büyük jenaratör fabrikasının tüm kısa vadeli borçlarını kapatıyordu ve iflas gündemde bile olmazdı sonra ikinci başvuruyu yaptı bu sefer gen yatırım holding hisseleri ile ana şirketi olan jenaratör ü birleştirmek istedi sermayesini 10 milyondan 340 milyona çıkarmak isteyip aradaki 100 milyonluk hisseyi halka arz edecekti yine 1.50 nominal değerden hesaplarsak 150 milyon tl zarar etti burdan da çünkü spk ve borsa yine red etti olmaz dedi böyle olunca kısa vadeli kaynak bulamadı mali sorunlar büyüdü şimdi iflas davası ile karşı karşıya işte bu nedenlerle borsadan soğuduğu için şirketin borsada olup olmaması onun için pek te önemli değildir bence şimdi gelelim gelinen noktaya
bundan sonra müjdat patron bütün bu olup bitene rağmen ben hala iyimser oluyorum dünya devi dünyanın en büyük jenaratör fabrikasını haraç mezat satılmasına göz yumacağını sanmam bence bir şekil bu işten kurtaracak ama nasıl onu bende bilmiyorum ama batmaz gibi geliyor bana
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir yazdıklarıma göre kimse hisse alıp satmasın
ne kağıttı be geçmişte kalmış bu kağıtlar genyh artog tumtk vay be
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d2ff2fe25b.jpg
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
hayırdır kapanış fotosumu attınız.
Tasarımı güzel geldiği için paylaştım.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Facebook'ta paylaşmışlar...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...12aa1dfef0.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...7aaee2d3bd.jpg
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Neler oluyor hayatta
Birde şu rüya gerçek olsa olsa
Sabah olup uyanınca
Herşey yine aynı kalsa
Beni unutun sanmıştım
Birde baktımki işte orda orda
Anlatımki çok yanılmışım
Beni seviyormuş oysa
Onun sesi
Ta kendisi
Geri gelmiş demek
Sensiz diyor yaşanmıyor
Aşk bu olsa gerek
Karanlıkta,sokaklarda
Elinde bir çiçek
Beni arıyor,beni soruyor
Hayırdır inşallah heyy...
Neler oluyor hayatta
Sabah olup uyanınca
Herşey yine aynı kalsa
Uzun desem uzun degil
Bir yol var çönümde
Yeşil desem yeşil degil
Beyaz bir elbise
Gümüş desem gümüş degil
Altın bir yüzükle
Bana bakıyor,gülümsüyor
Hayırdır inşallah heyy.....
Neler oluyor hayatta
Sabah olup uyanınca
Herşey yine aynı kalsa.
Onun sesi
Ta kendisi
Geri gelmiş demek
Sensiz diyor yaşanmıyor
Aşk bu olsa gerek
Karanlıkta,sokaklarda
Elinde bir çiçek
Beni arıyor,beni soruyor
Hayırdır inşallah heyy...
Neler oluyor hayatta
Sabah olup uyanınca
Herşey yine aynı kalsa
Neler oluyor hayatta
Sabah olup uyanınca
Herşey yine aynı kalsa
Neler oluyor hayatta
Sabah olup uyanınca
Herşey yine aynı kalsa
Benim gen yat hol. Hisse m yok ama size sesleniyorum iflası ertelenmiş olarak gelecek
Dayanağınız nedir? Neye göre böyle bir yorum yaptınız?
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tecrübe
Güzel bi dayanak...
Yalnız bu sayfada senaryolarla milletten ucuza hisse kapatmaya çalışanlar var.
Kötü senaryolarını bozarsanız kızarlar...
Feniş'e iflas kararı verilmiş. İstinaf yolu açık denmiş.