Sayfa 111/469 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon
Arama sonucu : 3748 madde; 881 - 888 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    25 kuruş olur
    0,21 10.000 almaya hazırım . İrtibata geçin benimle .
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 17-10-2017 saat: 00:57. Sebep: DÜZELTME

2. sn dogan vakit ilerledi şu an, sonra görüşelim...slm

Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    sn dogan vakit ilerledi şu an, sonra görüşelim...slm
    sayın iberata özelinize mesaj atmıştım dönüş yapmadınız .. İhtiyacım olan Hisseyi 14.120 Adet sayın H. BAYR.... dan aldım . Bilginiz olsun.. Orta vadede uygun fiyata alımlarım olacak düşünürseniz araya bilirsiniz. YTD.. İyi günler.
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

4. eyvallah sn dogan...hayırlı olsun.

5. Degerli arkadaşlar umarim ay sonundaki mahkeme olumlu sonuclanir. Görüyorumki insanlarin bu zor zamanlarindaki durumunu kara dönüşturmek isteyen sahsiyetler var lütfen onlara fırsat vermeyin. Bugun genyholdingi aradim onlarda benim gibi oldukca ümitliler .. ytd.

Alıntı Originally Posted by mahulli Yazıyı Oku
    degerli arkadaşlar umarim ay sonundaki mahkeme olumlu sonuclanir. Görüyorumki insanlarin bu zor zamanlarindaki durumunu kara dönüşturmek isteyen sahsiyetler var lütfen onlara fırsat vermeyin. Bugun genyholdingi aradim onlarda benim gibi oldukca ümitliler .. Ytd.
    bugün batı adliyesine gittim durum dediğiniz gibi değil tam tersine borçlar kısmı 380.000.000 milyon olmuş.. Inanın artık ben bile umudumu kesmek üzereyim sayın mahulli isterseniz benim hisseleri size veriyim. 0505 2990902 ytd..
    Son düzenleme : Murat DOĞAN; 19-10-2017 saat: 01:49. Sebep: İmla

7.  Alıntı Originally Posted by Murat DOĞAN Yazıyı Oku
    bugün batı adliyesine gittim durum dediğiniz gibi değil tam tersine borçlar kısmı 380.000.000 milyon olmuş.. Inanın artık ben bile umudumu kesmek üzereyim sayın mahulli isterseniz benim hisseleri size veriyim. 0505 2990902 ytd..
    murat bey sorun şirketin borcu değil şirket niye iştirak satmıyor sebebi ne örnek misal genpower holding hisselerini devredebilirdi yine gen power jenaratör hisselerinin bir kısmını devredebilir di bunlar olabilirdi neden yapmadı ben burda art niyet ararım birileri şirketi kötü gösterme niyetinde bu belli yoksa mahkemenin vereceği karar eğer idari olarak görünen köyse batar iflas kararı çıkar zaten ama görünen köy değilse o zaman iflas davası düşer ve bir anda borsaya geri döner hemde 10 misli fiyatla o yüzden çok ta önemsememek gerek bence borç miktarını çünkü hileli oluyor bazı şirketler de her şey karlı gibi görünürken zarar ediyor zarar gibi görünürken kar ediyor maalesef ülkemiz uganda yı geçti sahtekarlıkta birinci sıradayız her konuda önce karlı bilançolar 250 milyon özsermaye si vardı güya gen power holding in sonra ne mi oldu bir anda eksi 200 milyon özsermaye ye geriledi arada 450 milyon oynar mı hiç eeee burası afrika ülkesinden beter her şey oynak bir öyle bir böyle hangisinin doğru olduğunu iflas davası sonucunda görürüz iflas ederse zaten borsada değil çok ta önemli değil yani sıfır değer yine sıfır değer hisselerimiz takas bank tan düşer 0 olur elimizde hiç hisse kalmaz

diğer batan şirketlerin hisseleri gibi elde sıfır sıfır 0 olur iflas durumunda olacağı bu

ugandalı bir yatırımcı alaydı şu genpower holding i 3 ay içinde borsada olurdu düşün yani niye satmıyor şirketleri madem iflas durumunda sın sat kardeşim yok satmıyor burda küçük yatırımcının suçu ne niye sürüklüyorsun onları iflasa doğru bir sürü hisseyi değersiz hale getiriyorsun yazık değil mi
    Son düzenleme : meteak; 19-10-2017 saat: 02:33.

8. Biraz daha sabır, 6 ay sonra fiyatı 1,5 tl dir yazın kenara. Ohal bugün bitiyor uzatıldığına yönelik henüz haber yok. Eğer uzatılmazsa iflas erteleme gelir, uzatılırsa iflas erteleme verilemeyeceği için taraflarla anlaşma sağlanıp dava düşer muhtemelen. İflas gelmez.

Müjdat hükümetle masaya oturmak istiyorsa pisliklerini temizle öyle gel denecektir müjdata. Elektrikli araç projesi çok önemli kimse bundan bahsetmiyor önemini anlayamadınız. Gen otomobil üretildi kimindir tahmin edin. Üreticiler arasında olmak istiyorsa müjdat her şeyi düzeltecektir. Bazı uyanıklar aldım sattım yorumlarıyla ekmek kovalıyor. Batık şirketin hissesini niye alırlarki.

Sayfa 111/469 İlkİlk ... 1161101109110111112113121161211 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •