Artan

10,67 10 18:10
23,54 10 18:10
15,40 10 18:10
4,07 10 18:10
3,41 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

108,90 -10 18:10
47,88 -10 18:10
455,50 -9.98 18:10
33,76 -9.97 18:10
4,18 -9.91 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

20.378.079.201,25 18:10
13.787.947.758,50 18:10
12.361.272.923,50 18:10
10.229.024.001,46 18:10
10.101.055.465,40 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 101/453 İlkİlk ... 519199100101102103111151201 ... SonSon
Arama sonucu : 3757 madde; 801 - 808 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    2 sene gozalti pazarinda olan batak sirket usuzlsuz atilmis ha:

SPK'nin aciklamasi bu:

Ulkenin SPK dururken, onun durmasini birak, sirketin patronu sahtekar diye fislenmisken, adam herkezi dolandirip sirketi batirmisken, gelip ben burda diplomasiz (veya diplomali) avukatin yazdigina mi deger verecegim?

Neymis yaptigin senin, ne yapmaya calisiyorsun net anlat burda. Bir suru yazi birsey anlasilmaz.
    işin daha da enteresanı.......

" avukata sorduk, kazanırmışız" " sen avukattan daha iyimi bileceksin" " sen SPK DAN daha iyimi bileceksin " diyenler.

mahkemede kararları, hakimler verir. onlarda kanunda ne yazıyosa ona göre karar verirler. sen hakkını savunurken, sana yol gösteremezler. eldeki duruma beyanlara göre karar verirler

istatistik olarak avukatların yarısı davasını kazanır. çünkü genelde her davada 2 taraf ve 2 avukat olur. biri kaybeder, diğeri kazanır.

SPK nın her verdiği karar doğru olsaydı, bazısını idare mahkemesi iptal etmezdi zaten. yani, her verdiği karar doğru değil. müjdata kesilen cezayıda spk kesti, AMA MÜJDAT KARDEŞİM ONU ÖDEMEYECEK.( BELKİDE ÖDEMİŞTİR, GICIKLIK OLSUN DİYE 15 GÜNLÜK İTİRAZ SÜRESİ GEÇİNCE BEN AÇIKLADIM CEZADAN YIRTMA YOLUNU. ÖDEMİŞSE BİLE GERİ ALMASI MÜMKÜN AMA BAŞVURMASI LAZIM) ben genyh yönetim kurulu üyesi olsam, spk nın kottan atma kararını iptal ettiririm ama yetkim yok.

ben iflas davasına taraf olsam, TEK CELSEDE MÜJDATA İFLASI YAPIŞTIRTIRIM.

diplomalı yada diplomasız avukat değilim.....İLERİ DÜZEY TEKNİK BİLGİ SAHİBİYİM. belli olmuyomu.

kısaca söylemek gerekirse, GÖLGE ETME......
    Son düzenleme : deniz4837; 09-09-2017 saat: 19:03.

2. sevgili kardeşim Müjdat....

Millet okuduğunu da anlamıyo VESSELAM. tekrardan açıklıyoz.

sana gelecek olursak, 426 bin liran bizden sana hediyedir.
    neyseki sen, neyi, niye açıkladığımızı anlıyosun.

kardeşin DENİZ.

3. [attach=confıg]8264[/attach]

resim burda....YÜKLEYENE kadar on kere dnedim. sadece resim yükleyince olmuyomuş, yazıda yazmak lazım öylesine.
    Attached Images Attached Images

Alıntı Originally Posted by deniz4837 Yazıyı Oku
    [attach=confıg]8264[/attach]

resim burda....YÜKLEYENE kadar on kere dnedim. sadece resim yükleyince olmuyomuş, yazıda yazmak lazım öylesine.
    Sagol. Hizliresim ya da baska bir yere koy ordan indirelim. Okunmuyor. Aynisini yazacagim cunku. Bisiklet ile ilgili kismi cikaracagim, o forum kurallarina aykiri.

Hesaba gerek yok:
    http://imgur.com/
    http://tinypic.com

5. spk ya gelecek olursak........

SPK NIN, MARKA HOLDİNG in USUL VE KANUNA AYKIRI SERMAYE ARTIRIMI HAKKINDA, forumda 3-5 bi şeyler karaladık. nasıl ispat edeceğimi yazdım....

sonrasında MARKA FORUMU UÇTU.......

istersen sen git, zeka bakımından ve terbiye bakımından , akranlarınla tartış hukuk konusunda.

marka nın yaptığı sermaye artırımı orda duruyo, hadi git bul bakalım, bunun neresi hukuka aykırı. bana tüzük bilmemne dersi vermeden önce.

6. Sevgili kardeşim Müjdat,

beni belki de TEK ANLAYAN sensin.

seni savunduğumu sanmış, AKLIEVVEL ler.

sabahta dediğim gibi, YAZMAK YETMİYO, AÇIKLAMAKTA GEREKİYO. tane tane....

kaardeşin DENİZ.

* Bisiklet parasi 500 lirayi kaybetti diye gunde 70 tane post yazanlar mi ...
    (kardesim meteak, git hamallik yap, 2 ayda yine kazanirsin o parayi, 3 ayda motosiklet alirsin, burda oksijen tuketecegine, burda kac sene sinirlerini yipratacagina)

Bu kismini da meteaka yazmistim. Burda tonla parasini kaybetmis insanlar verken boyle ufak seyler icin o kadar yaygara cikarmak, durmadan SPK;ya bilmemneye satasmak ne gerekli yani. Git amelelik yap harcadigin zamanda onu cikarsin dedim. Yapmadigimiz sey degil vaktinde bu bizim. Simdi ayni durumda olsam yine de gider amelelik yapardim cikarirdim o parayi 2 sene aglayacagima ustune. Yanlis mi demisiz?

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    * bisiklet parasi 500 lirayi kaybetti diye gunde 70 tane post yazanlar mi ...
    (kardesim meteak, git hamallik yap, 2 ayda yine kazanirsin o parayi, 3 ayda motosiklet alirsin, burda oksijen tuketecegine, burda kac sene sinirlerini yipratacagina)

bu kismini da meteaka yazmistim. Burda tonla parasini kaybetmis insanlar verken boyle ufak seyler icin o kadar yaygara cikarmak, durmadan spk;ya bilmemneye satasmak ne gerekli yani. Git amelelik yap harcadigin zamanda onu cikarsin dedim. Yapmadigimiz sey degil vaktinde bu bizim. Simdi ayni durumda olsam yine de gider amelelik yapardim cikarirdim o parayi 2 sene aglayacagima ustune. Yanlis mi demisiz?
    bisiklet isteyen yatırımcı murat abin sana uçak alacak sabırlı ol
    Yorumlarım ve Düşüncelerim Yatırım Tavsiyesi Niteliğinde Değildir.

Sayfa 101/453 İlkİlk ... 519199100101102103111151201 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •