eyvallah sağol...
Printable View
eyvallah sağol...
Acıklama 18.12.2017 tarıhınde sıemens, taıf grubu’na aıt nızhnekamskneftekhım ıle tatarıstan’da ınsa edılecek 495 mw kapasıtelı dogalgaz kombıne cevrım santralının anahtar teslımı olarak yapımı ıcın bır sozlesme ımzalamıstır. Sozlesme bedelı 350 mılyon euro olup, sıemens ıle ısbırlıgı anlasması kapsamında epc muteahhıdı olarak enka’nın payı 245 mılyon euro mertebesındedır. Santralın 2021 mayıs ayında faalıyete gecmesı beklenmektedır.
açıklaması yok şekerbank alınmış işlem hacmi düşük o yüzden diye tahmin ediyorum
SM-N9200 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
http://finans.mynet.com/borsa/anlikborsaverileri/#OZEL
mynet anlık takip için........
%1 yükselişi bile nadiren yapıyor nası bi şeysin sen.
Gecen sene 440 olan hisse temettu vermis nakit vermis suan 593 lerde daha ne istiyorsun
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Elinde avtur adese vs hisselerde olsaydi bu surecte enkayi operde basina koyardin bence bol kazanclar
avtur, adese tarzı hisselere bakmıyorum ben normal endeks hisseleri ile karşılaştırdım.thy, Halkbank,vestel, garanti,petkim gibi büyük hisselere göre dedim. Ayrıca geçen hafta cuma işlem hacmi ile rekor kırdı tuhaf işler döndü, ama yine icraat yok. zaman doğruyu gösterecek bakıp göreceğiz
Günaydın. Ben kurtuldum allahta sizi kurtarsın. Aman aman ne illet bi kağıt. 7 sene önce aldım. Hiç ellemedim her seferinde sabır dedim ama yetti artık.
5.84 den almışım. 5.96 dan bozmuşum.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aldigin temmetuler nakitler azmi geldi
*yatırım finansman, enka inşaat için hedef fiyatını 5,80 tl'den 6,40 tl'ye yüksetti, tavsiyesi 'endekse paralel getiri'
yapılan oyunlar , art niyetli söylenen sözler gayet açık her şey görülüyor
patron geri alım yapacak kap ta haber var
hisse'de ruh yok, hisse alım haberi sonrası girdiğime pişman oldum..
patron daha alışa geçmedi alışa geçince yükselecek diye tahmin ediyorum ytd.
Aynen günlük 400 500 bin lot alınca yükselir
dolar düşünce enkaıya satış gelyor.y.t..d.
Bugün patron alış yapmadi mi acaba. Kap a bir bildirim yok
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyoruz...
enka patronu alış yapmış hiç önemli değil arkadaşlar. patron ve spek danışıklı döğüş yapıyorlar.bende de enka var. ben inad ettim . enkadaki paramın tamamını kaybetme pahasına. beklerim . allah ömür - izin verirse 10 yıl 20 yılve ya daha uzun süre....vesselam....( arkadaşlar bana sende fil inadı var diyorlar...)
Hisseye yeni girenler için bildiğim kadarıyla anlatayım,
bu hisse uçup kaçmaz yavaş yavaş gider yani SASA gibi bir hareket yapmaz , hissenin yüzde 75 i yabancıda, halka açık kısımda yüzde 12, yani 552 milyon lot var, patron alacağım deyince alıyor, 10 gün içinde alımı bitirir, alım sonrası yüzde 5 - 10 gibi hisse fiyatı artar genelde,
patron senin parana muhtaç değil çok zengin senin paranı ne yapsın zaten aldığı hisseleri satmıyor amacı halka açıklık oranını düşürmek ve hissenin usd piyasa değerini yükseltmek,
hissede esas sorun sermayenin çok büyük olması, kar yüksek olsada yeterli olmuyor, bu hisse testere şeklinde gider ve birden yüzde 10 yükselir esas kazanç bu testerede alıp satabilirsen oluyor, misal 5.70 aldın 5.98 sattın tekrar 5.74 aldın 5.95 sattın gibi yani buda kolay bir şey değil.
Mayıs ayından beri alıp satıyorum YTD.
3 aylık takasta hissenin %85 i Citi+Deutche+Hsbc de olduğu görülüyor. Kalanı dağınık halde.
Halka açıklık oranı %12 ve toplam 515 milyon lot var.
Patron 4.6 milyon lot alacam diyor bu da %1 bile etmiyor.
Ama yabancı oranı %75 lerin altına düşmediği için patronun alacağı hissenin yüzdelik oranı çok da az değil gibi görünebilir.
Hisse geri alımı tabii ki patronun paraya ihtiyacı olduğu anlamına gelmez. Patronun şirkete sahip çıktığı, şirketin güvenli olduğunu, spek in burada işi olmadığı anlamına gelir. İsteyen istediği gibi at koşturamaz, hisse ederinden düşük olursa müdahele ederim bak anlamındadır.
Zaten hissenin beta değeri 0.5. Yani risk oranı çok düşük demek.
Benim görüşüme göre de kesinlikle Sasa performansı olmayacak. Ama düşüş miktarı da azalacak yakında ve hatta 6'nin üstüne çıkarak oralarda yer tutacak.
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
haber düştüğü gün oluşan boşluğu kapatıyor. 5.60-5-65 aralığına kadar sarkma mümkündür.
Daha önce geçen sene 7 Temmuz 2017 de yine aynı oranda hisse geri alımı yapılmıştı.
Haber piyasaya düştüğü gün hisse 5.19 idi ve 21 Temmuz da 5.53 ü gördü.
Yaklaşık 3 haftada 30 kademe yükselmiş.
Şimdi 5.68 ile kapandığı gün hisse geri alım haberi çıktı ve henüz 2 gün geçti. 18 Aralık gününü 5.73 ile kapattı.
Ben 1 ay içinde 6'yi görebileceğini öngörüyorum, karar size kalmış.https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0644181a77.jpg
Bu 4.6 milyon lotu kim satacak da şirket alacak? Bunun için tahtayı kaldırması mı indirmesi mı gerekiyor? Her ikisi de olabilir. Bekletecek anlaşılan...
Kendi başına tahtayı indiremez ki. Son 1 ay kabaca 1.5m lot islem hacmi var günlük. Daha aşağıdan almak icin bekleyecektir mutlaka. Ama bu hacimle o kadar lotu nasil alacak ben de merak ediyorum. Muhtemelen bilanco yaklaştıkça geri alım baskısı artacak şirket tarafında. Ne kadar önce alırsa o kadar iyi onlar için
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mantik yurutursek şirket geri alimi neden yapiyor dususlerde asiri dalgalanmayi onlemek ve hisseyi daha aşagi salmamak için yani illa alacak diye bir sey yok kotu havalarda alacaklardir..mesela bugunku salinimda alim yapmis olabilirler..guzel haberlerle de gunu gelince yukari basip devrederler.. sonuc bemce guvenli bir karar ama oyle bir anda ucmasi hayal urunu
Güzel salıyor. Destek nere acaba?
5.67 bir destektir. Onu kırarsa 5.60 ikincil destektir. Her desteğe değdiğinde ek alım yapıyorum.
Dünkü 5.73, bugünkü 5.68 den alım yaptım.
Hissenin geçmişine bakılırsa üst üste 4 gün büyük oranda düşüş yapmamış. Bugün 3. Gün.
Pazartesi bir miktar artacaktır. Bir parti hisse geri alımı bugün seans sonu olabilir.
İlki 5.81 de idi.
Ayrıca 5.50 uzun süre kıramadığı, sonrasında da altına inmediği destek-dirençtir. 5.50'nin altına salarsa akıbeti belli olmaz. O zaman hisse geri alımı için son nokta olabilir.