Sayfa 112/364 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212 ... SonSon
Arama sonucu : 2912 madde; 889 - 896 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1.  Alıntı Originally Posted by leoleon7455 Yazıyı Oku
    %1 yükselişi bile nadiren yapıyor nası bi şeysin sen.
    Gecen sene 440 olan hisse temettu vermis nakit vermis suan 593 lerde daha ne istiyorsun

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Gecen sene 440 olan hisse temettu vermis nakit vermis suan 593 lerde daha ne istiyorsun

1 yılda hisse %20 artmış temettü falan %30 diyelim. Endeks oldu 118000 . Eğer endeks düşmeye başladığında hiç tepki vermezse dediğin doğru. Ama diğer hisselere göre bu güçlü mali yapısına rağmen bence çok ağır hareket ediyor

3.  Alıntı Originally Posted by leoleon7455 Yazıyı Oku
    1 yılda hisse %20 artmış temettü falan %30 diyelim. Endeks oldu 118000 . Eğer endeks düşmeye başladığında hiç tepki vermezse dediğin doğru. Ama diğer hisselere göre bu güçlü mali yapısına rağmen bence çok ağır hareket ediyor
    Elinde avtur adese vs hisselerde olsaydi bu surecte enkayi operde basina koyardin bence bol kazanclar

4.  Alıntı Originally Posted by TeKSEN Yazıyı Oku
    Elinde avtur adese vs hisselerde olsaydi bu surecte enkayi operde basina koyardin bence bol kazanclar

avtur, adese tarzı hisselere bakmıyorum ben normal endeks hisseleri ile karşılaştırdım.thy, Halkbank,vestel, garanti,petkim gibi büyük hisselere göre dedim. Ayrıca geçen hafta cuma işlem hacmi ile rekor kırdı tuhaf işler döndü, ama yine icraat yok. zaman doğruyu gösterecek bakıp göreceğiz

5. Günaydın. Ben kurtuldum allahta sizi kurtarsın. Aman aman ne illet bi kağıt. 7 sene önce aldım. Hiç ellemedim her seferinde sabır dedim ama yetti artık.
    5.84 den almışım. 5.96 dan bozmuşum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ygt Yazıyı Oku
    Günaydın. Ben kurtuldum allahta sizi kurtarsın. Aman aman ne illet bi kağıt. 7 sene önce aldım. Hiç ellemedim her seferinde sabır dedim ama yetti artık.
    5.84 den almışım. 5.96 dan bozmuşum.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Aldigin temmetuler nakitler azmi geldi

7. *yatırım finansman, enka inşaat için hedef fiyatını 5,80 tl'den 6,40 tl'ye yüksetti, tavsiyesi 'endekse paralel getiri'
    Çalış, çalış ileri, çalışan kalmaz geri...

Sayfa 112/364 İlkİlk ... 1262102110111112113114122162212 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •