DÜN kapandım..foruma yazdım..FLAT DEVAM...
116800-117.000 aşarsa hızla gider...bakalım ne olacak...
yoksa 114.000-114.200 de kendisini beklerim...
Printable View
dolar rahat durmuyor yine 4,6519...vadeli yurtdışı ve dolara rağmen kuyruğu dik tutmaya çalışıyor...bazen gerçekten işe yarıyor bazende bekleyip biz ne kadar sağlamız taş gibiyiz algısını yerleştirip birden boşaltıyor...
şimdiki sınavlarda kaç soru soruluyor bilmiyorum ama örneğin öys'de fen + mat soruları toplamı 100-110 civarı idi 1990 başlarında.
seçici yapılabilmiş bir sınavda, yani yeterince zor bir sınavda, hiç yanlış yapmayan çok azsa, 1 yanlış yapanda azdır..
normal dağılım eğrisi..
yani özel ilgi gerektiren kişi sayısı hiç yanlış yapmayanlarla sınırlandırılamaz..
farklı bir günde bu sınav yapılsa hiç yanlış yapmayanlarının yine aynı performansı göstereceği garanti edilemez.. çok yakın bir performans yine olur ama 1-2 yanlış yapma olasılığı her zaman vardır..
tetristeki uzun çıbıktan bekliyorum.
yatırım tavsiyesi yapmıyorum.
"Dünyayı güzellik kurtaracak. Bir insanı sevmekle başlayacak herşey" demiş ozan
Devletleri ne kocaman, silahları, paraları ne kadar çok ve şirketleri ne kadar muazzam.
Ama korkar kendi zorbalığından, sakınır çok parasından, azımsanır gücünden, dehşete düşer yalanından,
Özgür insanlar cesaretlenir dayanışmadan, sevinir bir kahkahadan, şevklenir bir gerçekten, örgütlenir güzellikten.
Imam Huseyine kızkardeşi Zeynep Kerbela yolunda söylemiştir "Yol sensin, menzil de sen"
2. Çeyrek çöp bilançolar sezonu başlasın
Ben bakan olsam o 18 kişiyi bir sınıfta toplar ,eşdeğer duzeyde ikinci bir sınavdan geçirirdim. Gerçekten o soruları kendilerimi çözmüşler yoksa salondaki öğretmenlerden destek mi almışlar diye.Eğer aynı başarıyı gösterirlerse o zaman her türü devlet desteğini arkalarına koyardım. Çünkü o matematik sorularının tamamını 14 yaşında bir çocuğun 40 dakika içinde çözebileceğine ilişkin şüphelerim var.Ya da en fazla 2-3 kişi çözebilir,18 kişi bana fazla geldi.Benim üniversiteye girdiğim yıl tüm soruları sadece 1 kişi çözebilmişti.
100 tane üniversite var nitelikli adam 1/1000 çıkıyor. O da kendi kendisini yetiştirdiği için. Üniversiteden dolayı değil...
2002 öncesi dönemde, sağcısı solcusu hiç farketmez, devletin yaptığı sınavlardan kimse şüphelenmezdi..
2002 sonrası her şeye hile karıştırdılar..
ama inançlarının (siyasal islam) bir gereği aslında, zira "harpte hile vardır" mantığı ile hareket ettiler..laik devleti dönüştürmek... islam devleti hedefi ..bunlar hedefleri..bunlar bilinen gerçekler.. ama medya baskısı nedenii ile konuşulmasına izin verilmiyor..
sınavlarda hakkını yedikleri masumları düşünmediler, kadrolara yerleştirebilecekleri liyakatsiz kendi adamlarını düşündüler..
Hazır Yurtdışı bozukken
Hazır Dolar tl yükselirken
tam mal toplama roketleme terse yatırma formosyonu denk
VUR TOPA GELSİN PALA ABEY 117 ÜSTÜNE
BİZ SENİN AGRESİF ALIMLARINI SEVİYORUZ ÇAKIŞLARINI DEĞİL
Facebook da bir video var o gece ince nin neden sustugunu acikca gosteriyor iyiki de susmus.
Bikac yila seriata geceriz artik
senin MÜSLÜMANLARLA derdin nedir?
anladığım kadarıyla müslüman değilsin.beni hiç ilgilendirmez..bu forumda; her inançtan,ateist,deist vs. var...bu ülkemizin gerçeği...bu farklılıklar aramızda sorun olmaz.
ama senin kadar ortamı geren inançlara bel altından vuran saygısız görmedim...
son 2 haftadır türedin..işin gücün ORTAMI özellikle müslümanlara hakaretle PROVAKATE etmek...
@usd bazlı
2017 rallisinin başladığı seviyelerde
asla short açmam
oyun planım long aç kapa flat dengesidir ytd
18 TANE BİRİNCİ NORMAL..bunlardan sadece bir tanesi İMAMHATİpli..geçen sene 2017 2 ŞAMPİYON(YGS-LYS) TURBANLI OLUNCA,HEMEN KOPYA DİYEN ZİHNİYET VAR)..ONDAN İFADE EDİYORUM..
YGS de full çeken kolay kolay olmaz..geçen sene ygs birincisinin 2 yanlışı var..HATTA 3-4 sene önce YGS birincisinin 6-7 yanlışı vardı..zorluğa göre netler değişir..
elbette şans çok az da olsa etken...İNREGRALİ çok iyi bilirsin oradan gelen soruları çözesin..ama DİZİLERİ çok iyi çalışmamışsındır..oradan soru bile çıkmayabilir...
ama bu şans olayı mesela 100 soruda 4-5 soruyu etkiler..fazla değil..
yeni vergi ve zamlarla doların 4.50 altına inme olasılığı azalıyor..
zaten görüldüğü kadarıyla güçlü bir talep var.. 4.60 altına bırakmıyorlar..
aLlahım sen böyle yiğitlerimi koru ve yücelt amin
İstikamet kızıl elma diyen mehmetçiğim
https://www.youtube.com/watch?v=o8J0PqNCvAw
Bak canım .
1.. müslümanım . Ahlaklıyım .dürüstüm . Doğruyum . Oruç da tutarım namaz da kılarım
2.sen dininden haberi olmayan siyasi dincisin . Sen kimsin ki benim Müslümanlığımı sorguluyorsun . Sana Ne . Benim Müslümanlığım allah ile benim aramda . Sen kimsin ahlak yoksunu
3. Hangi inanca bel altı vurmuşum . Senin türban yalanını imam yalanını sana yedirdim diye soruna mı gitti
4. Dinin ile ilgili hiç bir şey bilmiyorsun . Maçam yetiyorsa aç bir din topiği , sana islamı öğreteyim de ışığa gel .
5. Nerede hakaret . Kime hakaret etmişim. Gerçek müslümanlat yani ben önce insana bakarım ahlaklı mı insan mı diye doğru dürüst insan olsun isterse yehova şahiti olsun
6. Senin gibi yalancı takiyyeci insanla işim olmaz Bir daha direk bana bir şey yazma
7. Burada senin gibi siyasal islamclara ekmek Yok . Akp yağdanlığı . Hadi ordan
Yetki isteniz verdik ...
El babta 4 bin tane leşi sererek Hatanızı anladığınızı gösterdiniz
ŞİMDİ SIRA KARAYILANDA YÖNETİM KADROSUNDA
HÜKÜMET KURULMADAN O KARAYILAN BURAYA GETİRİLSİN
VERİN HAKKINI TERÖRLE MÜCADELEDE
KARAYILAN ŞEHİT AİLELERİNE TESLİM EDİLSİN
BİR ŞEHİT AİLESİNİN İÇİNİ ANCAK BU SU SERPER
Viop traderların hayal gücü yüksek olur. O nedenle en imkansız şeylere bile inanmaları mümkün olabiliyor :wave:
ağırlıklı oalrak dolar long pozisyonla devam ediyorum.
kabine açıklanması mevzusu..
acaba recep erdoğanın çarpık ekonomik görüşlerinden ne kadar etkilenecek..
açıkçası merakla bekleniyor..
vade sonu DİĞERİ hesaplarken 2 VADENİN NET TOPLAMINA BAKMAK LAZIM..
kesinlikle katılıyorum
Aponun 2 tane akrabası vekilmiş
Ulan fakir fukaranın vergisiyle
bunlar milyar milyar maaş alıyor
2 dönem vekillik yapınca Ömür boyu emekli oluyorlar
allah bilir maaşlarından apoya hapise para bile gönderiyordur bunlar
Özel yasa çıkartılmalı
PKK KANDİLDE AKRABASI OLAN MECLİSE SOKULMAMALI
SÜLEYMAN SOYLU MASAMDA ŞEHİT AİLELERİNDEN GELEN MEKTUPLAR VAR DİYOR
BABAMIN KANI YERDE KALMASIN SÜLEYMAN AMCA DİE YAZDI DİYORLAR BUYURUN VİDEO
https://www.youtube.com/watch?v=XWbaB2A5RaE
Tüm gün al da al olacak gibi hissediyorum:)
Bugün iyi yerinden kalkmış pala kolay para kazandırdı herkese...
117.200 Üstünde 118 bip beklerim YTD
yurt dışı bozuk
dolar tl yükseliyor
Shortcu gelir bu havada
PALANIN YERİNDE OLACAĞIM SÜR BABAM SÜR FORMOSYONU UYGULARIM
18:15 E KADAR
Müslüman birinin yazdıklarına bakarak müslüman olmadığını düşünmek maalesef okuduğunu anlamama, anlayamama sorunu.
Çok yaygın ülkemizde. Ülkenin eğitim sorunundan da kaynaklanıyor. Kişilerin kitap okuyup kendini geliştirmeme sorunundan da kaynaklanıyor.
Ben de bu dertten çok şikayetçiyim. Bir mesaj atıyorum, hiç yazmadığım farklı anlamlar çıkarılıyor. Dönüp tekrar yazdıklarımı okuyorum, karşı tarafın anladığı gibi bir anlam yok yani.
İletişimde, birbirimizi anlamada sıkıntı yaşıyoruz, toplumun bir sorunu da bu.. Ondan sonra işin ucu hakarete ya da saygısızlığa gidiyor.
Yine de herkes birbirinin görüşüne, yazdıklarına saygı göstersin. Daha ılımlı olalım. Aynı ortamda bulunmanın, iletişimin temel kuralı saygı..
Hem birbirimizi kırmadan uyaralım, özeleştiri de yapalım, yanlış anlatmışımdır, yanlış anlamış olabilir diye de düşünelim.
Burada kimse kimsenin düşmanı değil, uzlaşılamayacak fazla bir konu yok..
Bu topik de ülkemizin bir yansıması..
Bir arada yaşamak zorundayız...
Herkesimden biraz daha saygı ve olgunluk bekliyorum...
Ver mehteri artık pala ne bekliyorsun
Ver çoşkuyu Biz senin agresif alımlarını seviyoruz
Vur gelsin PALA ABEY
EN YÜKSEK 117.150 OLMUŞTUR ŞUANA KADAR EN YÜKSEK İŞARETLEMESİNİ DEVAM EDELİM
117.200 Ü DELMEYE HAZIRLANIYOR GİBİ DURUYOR
:kalp: iZLEMEDEYİZ :kalp:
"Meclis'te biz ne dersek o olacak, Erdoğan'ı kurtardık" diyen GBY görevden almış..
devlet BAHÇELİ yi bir daha tebrik ettim..CUMHUR İTTİFAKINI sabote edecek her söyleme gereken cevap verilmelidir..