Sattıklarımızı 5.65 de bekliyoruz ama bizi mallandırmıyo yukarı çekeceğiz artık rusya dan gelecek güzel haberle önümüz açık inş.
Printable View
Sattıklarımızı 5.65 de bekliyoruz ama bizi mallandırmıyo yukarı çekeceğiz artık rusya dan gelecek güzel haberle önümüz açık inş.
Bir noktadan sonra NİBAŞ gibi tedbir gelebilir. Beklentisiz ve habersiz 2 lerden 6 ya geldi. Bir haber olsaydı en azından daha sağlam dururdu. Dikkatli olmakta fayda var hepimiz açısından. Şelale moduna girdimi satmayada satılmaz. Ancak kısa süreli al sat. Baktın olmadı stoploss u iyi belirleyip çıkmak bundan sonraki hareketlerim. Mümkünse 10-12 arası. Takasa girmeden elden çıkarmak.
Stress adamı ülser eder. Günlük bile yemiyor. 2 kere para aktardım yatırıma sonra geri attım. Umarım herşey kısa sürede düzelir. Hadi thy ve pegasus tamam ama Alarko bile gümledi.
Bu tahtada merilly ve yapıkredi makinelerininin at koşturmasına müsaade eden tuğçelik speğine yazıklar olsun
Ağanın çiftliğin de yabancı atı barındırmazlar o atlarda onundur.
Noldu yine buna bilen var mi
Sağlık Bakanı Koca: Korona virüs salgınının Türkiye'de olma ihtimali çok yüksek - https://borsagundem.com/video-galeri...-video/1475862
Geçmiş olsun. Bir süre bakmayın. Umarım en kısa sürede düzelir ama bist olarak daha dibi görmedik korkarım.
Deprem, savaş, göç, sel, ekonomik kriz ve salgın hastalıklar. Görülebilecek her şeyi gördük . Bir tek uzaylı istilası yaşamadık. O da gerceklesirse seriyi tamamlariz.
Tahtayı yabancı lara teslim eden speğe yazıklar olsun diyorum. 1 haftadır tahtayı mahvettiler.şu merilly ile bir başa çıkamadılar
Tahtayı yapıkredi ve merilly ye teslim etmişler onlar oynayıp duruyor
Dediğiniz gibi yabancı satışı varsa bu ortamda aşağıdan karşılaması normal satışların ardından yukarı ivmelenir yok eğer kendisi satıyorsa keyfine kalmışız ağanın uzun süre bekletir diye düşünüyorum.Borsamızda kim bıyıklı kim köse karışmış malum.
Bunun Patronu borsada sabıkalı lardan miydi
SPK, Tuğçelik pay piyasasındaki usulsüz işlemleri nedeniyle aralarında şirket patronu Mehmet Nergiz'in de bulunduğu 6 kişiye toplamda 380 bin 355 lira idari para cezası uygulanmasına karar verdi. yıl 2018
O yüzden dedim keşke yabancının satışlarıdır.
Diğer hisseler devre kesmeye tavanlara başladı bunda tepki bile yok hayırlısı diyelim.
Ne diyonuz arkadaşlar daha nereye düşer bu kağıt
3.99 den bir 20 bin ateşledim bakalım. Daha alttan alım fırsatı vermedi.
Basmak için benim almamı bekliyormuş.
YaniYani 5.08 den 35 bin sattım 3.99 20 bin aldım. Düşerse daha fazla mala girmem bunda. Sepet yaparım alarko vb. 3 e giderse 2 sene bekletir bu yine. Hoş spek de millete pazarlayamadan malda yakalandı. Tek beklentim bu.
Zamanın da 15 lerden 2 lere düşmüş yine mi aynısı vay serefliler vay
Bir kağıt hep de terse gitmez ki anasından ters den çıkmışın kağıdına girmişiz demek ki.
3 liradan 20 bin daha alırım
Bende tabana yazdım gelirse artık mal murdar oldu nasılsa.
Ben şu speğe her türlü kitlerim. Yeterki şirket batmasın.Zamanımda var paramda. Zaten ondan aldığım 70 kağıdın üzerine 10 daha koydum.
Ortak tekke üzerimize devrildi ya laa..[emoji23] [emoji23] [emoji23]
Y. T. D.
Bı şirketin hissesini alırken demek ki PATRON U tanımak lazım bence
İşte patron işte fiyat işte sirket görüyorsunuz ......
Haklısın kardeşim. Borsa saçmasapan bir yer oldu.yani 5 6 günde ne olduda tuğçelik %40 düştü. Sermayesinin %40 ınımı kaybetti. Hayır. Burada iş patronlara düşüyor.bu şirket senin. Bir sahip çık. Halka açıp yatırımcıların parasını alıp bir daha buraya bakmamak olmaz.tuğçelik borsada 5 6 günde %40 düşmüş demiyorlar ı acaba patrona. Deyince ne diyor acaba merak ediyorum.bu konularda spk bir el atmalı. Yatırımcıyı korumalı.patron rahat yatırımcı rahatsız
Aşağıda bi 2-85 de var hatırı kalmasın o kadar yoldan gelip de uğramamak olmaz.
3-01 tabanmış yarın artık kısmetse.
Fermuar çekme sesi geldi mi? Yoksa daha devam mi?
Yoo patronun bu işle bi alakası yok o masum ne yapıyorsa robotlar yapıyo onlarda fermuar işinden anlamazlar gelecek de insanoğlunun başına bela olacak dediydiler baksana adamın şirketini 3 günde beş paralık ettiler.
Bugünler geçecek elbet hatta daha iyi olacak inşallah. Tuğçelik batmadı. Hatta yeni fabrika yolda.yatırım yapılıyor. Bu kadar satış saçmalık.bu kadar vermeleri saçmalık.akıl tutulması
3 ten alırım demiştim. 2.83 ten 20 bin daha ateşledim. Bekleriz....
Dün biraz toparladı.ama 6 lira nere 3.13 nere. 1 haftada oraya kadar düştü.ancak hisse senedi yatırımı 1 günlük 1 haftalık 1 aylık değildir. Bakınız egeen de aynı sektörde dir. Yıllar sonra 14 ten 700 lere gelmiştir.tuğçelik büyük firmalara parça üretmekte ve yeni firma anlaşmalarıyla kapasite yetmemektedir. Ve yeni yatırım yapıldı yapılıyor.bu sene otomotiv sektörü zarardan kar yazacak hale geleceği değerlendirilmekte.dolayısıyle şirketin geleceğini parlak görerek ilk kez tuğçelik almaya başladım. Ve devam edeceğim yıl sonra hangi fiyatlara gelecek hep beraber göreceğiz. Ve bu fiyatlar nostalji.
Bu beklentilerle bu fiyat saçmalık. Ancak merilyy ve yapıkredi hergün tahtayı dibe zorladı.ve başardılar. Merily ve yapıkredi robotların İn civatalarını eline verecek babayiğitler elbet vardır. Tuğçelik parlayan bir yıldızdır.1 sene sonra hatta 6 ay sonra tekrar değerlendirelim. Hisse e sahip çıkıyorum satmıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir. Burada yazılanlarla hareket ederseniz zarar edebilirsiniz.