3-01 tabanmış yarın artık kısmetse.
3-01 tabanmış yarın artık kısmetse.
Fermuar çekme sesi geldi mi? Yoksa daha devam mi?
Yoo patronun bu işle bi alakası yok o masum ne yapıyorsa robotlar yapıyo onlarda fermuar işinden anlamazlar gelecek de insanoğlunun başına bela olacak dediydiler baksana adamın şirketini 3 günde beş paralık ettiler.
Bugünler geçecek elbet hatta daha iyi olacak inşallah. Tuğçelik batmadı. Hatta yeni fabrika yolda.yatırım yapılıyor. Bu kadar satış saçmalık.bu kadar vermeleri saçmalık.akıl tutulması
3 ten alırım demiştim. 2.83 ten 20 bin daha ateşledim. Bekleriz....
Dün biraz toparladı.ama 6 lira nere 3.13 nere. 1 haftada oraya kadar düştü.ancak hisse senedi yatırımı 1 günlük 1 haftalık 1 aylık değildir. Bakınız egeen de aynı sektörde dir. Yıllar sonra 14 ten 700 lere gelmiştir.tuğçelik büyük firmalara parça üretmekte ve yeni firma anlaşmalarıyla kapasite yetmemektedir. Ve yeni yatırım yapıldı yapılıyor.bu sene otomotiv sektörü zarardan kar yazacak hale geleceği değerlendirilmekte.dolayısıyle şirketin geleceğini parlak görerek ilk kez tuğçelik almaya başladım. Ve devam edeceğim yıl sonra hangi fiyatlara gelecek hep beraber göreceğiz. Ve bu fiyatlar nostalji.
Bu beklentilerle bu fiyat saçmalık. Ancak merilyy ve yapıkredi hergün tahtayı dibe zorladı.ve başardılar. Merily ve yapıkredi robotların İn civatalarını eline verecek babayiğitler elbet vardır. Tuğçelik parlayan bir yıldızdır.1 sene sonra hatta 6 ay sonra tekrar değerlendirelim. Hisse e sahip çıkıyorum satmıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir. Burada yazılanlarla hareket ederseniz zarar edebilirsiniz.
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Yer İmleri