Japonlarda 1 trilyon tesvik aciklayinca bayagi destek oldu altina.
Printable View
Dowu da almaya devam ediyorlar bu arada. Dunku zirveyi de gecti.
Banka hisselerinde durum.
Bir şekilde hepsinin kendi hikayesi var, piyasada fiyatlar oluşuyor.
https://i.hizliresim.com/BvZ6u5.png
Dow futureu hala deli gibi alıyorlar.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O halde dolar endeksinin de rahatlaması beklenir yakın vadede. Umuyorum TL ye olumlu yansır
Gene de belli olmaz dakikada 200 puanı alıp veriyor adamlar. Özellikle bu aralar geceye pozda girmek tam rulet masasına oturmak gibi.
Dow jons bende zabaha kadar üfleyeceğim onu 😊😊
Rus patolog: Koronavirüs sadece mevcut hastalıkların ağırlaşmasını hızlandırıyor
Rus patoloji uzmanı Darya Sitovskaya, Kovid-19 hastalarının çoğunlukla kendilerinde zaten görülen hastalıkların ağırlaşması sonucu öldüklerini, koronavirüsün sadece söz konusu hastalıkların ağırlaşmasını hızlandırdığını belirtti.
https://tr.sputniknews.com/rusya/202...hizlandiriyor/
Arkadaşlar çok panik atak görüyorum bazı arkadaşlarımı 😊😊
Uzak durun diyorum dinlemiyonuz ben ne edeyim 😊😊🥰😊
Aristo’n abi s.a
Nasılsın abi gece takılıyon buraya seans açılıyor olmuyorsun abey
Sen olmayın ca spot kim almış kim satmış paylaşanda olmuyor
Şimdi ben ava çıkmışım
Bu dow jons beni av mı edecekmiş 😊😊😊
O dowun aklını alırım aklını
Zabaha kadar üflemeye devam 🥰😀😊
Sabah uğraşmadan ütüp geçeyim tamam Mı ☺
Berat kandilimiz mübarek olsun.
Dow jons şuanda eksiye döndü 😊
Sıkıntı yok yeğen zabaha kadar 🥰
Ben cok utulmuyorum aslinda. Bendeki olay sizden farkli. Buradakilerin cogu tek yonlu oynuyor ya long ya short. Ben ise eger kazanmissam onun hepsini riske ediyorum.
Mesela benim bugun kaybim yok ama kazancimda yok.
Gecen hafta bir onceki kazandigimin hepsini kaybettim.
Hani sen diyorsun ya full girme diye. Ben kazandikca pozlari da artiriyorum. Kar al yapmiyorum.
Bir şekilde insanlar zengin olmak istiyor zaten hayat kısa uzun vade düşününce yaşlanmış oluyor insanlar, akşam haberlerde vardı kumar oynatılan bir kaç kahvehane ve kuaför basılmış, yani insanların bu eğilimi özünden kaynaklanıyor.
Apara'da kredili işlem yapmayın, kayıpları kurtarmak isterken daha agresif olmak gerekiyor hepden kontrolden çıkılıyor dendi.
Bu tip zamanlar da her zaman gelmiyor.
Cumhurbaşkanı tam da açıklama yapacak zamanı buldu her evden temiz çamaşır istendi zamanında ona göre durumu değerlendirin diye anladım. Teğet geçecek dese daha cesaretli olunurdu.
Bir ornek vereyim. Sabah 109.450 den short. Garan 7,82 den short. Sasa short Aldik kari. Iste bunu riske ediyoruz.
Pgsus long tuprs short endeks long. Burada tuprs zarar yazdi ama pgsus ile endeks dengelendi. Hala baslangicta ki kar duruyor. Yeni risk alabilirim
Bu kez 109.200 den 500 e kadar shortluyorum. 750 puanda sifirlarim ki oyle de oluyor ve endeks 110 binde kapatiyor. Sifir ya da bir miktar eksi fark etmez. Yani eksiye gectim diye kapatmam
Abey yanlış anlama ama bu vadeli işini sen tam kavrayamamışsın 😊
İlerde ders çıkara çıkara çok iyi anlarsın
Burada tek yönlü oynayan yok sürekli short long olunmaz sürekli aynı pozda olunmaz her zaman pozda taşınmaz 😊😊
Şimdi sana uzun uzun anlatırdım ama öyle beleşe olmaz bu işler 😊😊 nede olsa deneyim kazandık hahahaha
Ama bazı şeyleri çok basit düşünüyorsun vadelide bunu bil ilerde The big short demişti dersin 😊
Benim zengin olmak gibi bir derdim yok. Acikcasi ben ne istedigimi de tam olarak bilmiyorum ama zengin olmayi hic arzulamadim. Param olsun iyi arabalara bineyim gezeyjm tozayim vs dusunmedim.
Zaten cok gezdim. Gittigim yerlerde iyi otellerde kaldim iyi yemekler yedim. Cok para kazandim cokta harcadim. Elim cok aciktir benim.
"ABD tutuklu nüfusunun% 1-5'inin - 23.000 ila 115.000 kişi - önümüzdeki birkaç ay içinde # COVID19 için yüksek kalitede yoğun bakım gerektireceğini tahmin ediyoruz . Hemen hemen hiçbiri bu bakımı alamayacak; ölecek."
https://twitter.com/ayanaeliza/statu...23771003973635
1. Ihtiyacin olmayan parayla oynamak.
Bence boyle bir sey yok. Para her zaman ihtiyactir.
2. Pacal yapmak
Asla beceremedim ve anlamsiz geliyor
3. Beklemek.
Bekleyecek olsam hisse senedi alirim [emoji3]
.......
Viop bir yatirim degil benim icin. Hedge edecek pozlarimda yok. Geriye tek bir sey kaliyor o da kumar. Iste benim icin tam olarak bu
Şimdi planıma göre
Akşam kapanış seviyesi 18.15 olan rakamdan bile açsak poz okkalı kar yazar
Tek yapmak gereken dizginlemek 😊🥰😊🥰
Birde şöyle çıtırlık olursa oh sabahtan tahsilatı yapıveririz 😊😊
Hareketli bir türkü var, sözleri komik hem anlamlı.
Gün geçer zaman ağlar le
Yay geçer keman ağlar
Yarinden ayrılanın le
Gözleri yaman ağlar
Vur gardaş sazın teline
Zım zım zime zime zım
O yar yanımda yok iken
Yaşamak neme lazım
Kemerim var küpem var le
Eğil eğil öpem yar
Uzak yolda gelmişsen le
Soğuk sular dökem yar
Kul Şahballı sürdürüyor
Sazını devranını
Çoban kavalını çalsın
Kemancı kemanını
https://www.youtube.com/watch?v=bEC4zAZhXNI
Azer Bülbül - Zım Zım
Hadi bakalım ben kaçar
İyi geceler abilerim
Az uyuyayım sabah bakarız artık duruma göre
türkiye.gov.tr ye giris yapinca, ana sayfada ucretsiz maske talebi diye bir fotograf var. oraya tıklayarak sipariste bulunabiliyoruz.