Artan

286,25 9.99 15:46
92,60 9.98 13:55
295,50 9.95 15:47
81,20 9.95 15:47
56,95 9.94 15:39
Artan Hisseler

Azalan

27,20 -9.99 13:55
39,54 -9.97 15:48
16,09 -9.96 15:48
15,09 -6.62 15:48
38,04 -5.98 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

7.314.213.674,50 15:48
4.150.525.147,00 15:48
3.902.248.960,50 15:48
3.773.904.396,75 15:48
3.771.989.160,40 15:48
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8010 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop - XVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir şekilde insanlar zengin olmak istiyor zaten hayat kısa uzun vade düşününce yaşlanmış oluyor insanlar, akşam haberlerde vardı kumar oynatılan bir kaç kahvehane ve kuaför basılmış, yani insanların bu eğilimi özünden kaynaklanıyor.

Apara'da kredili işlem yapmayın, kayıpları kurtarmak isterken daha agresif olmak gerekiyor hepden kontrolden çıkılıyor dendi.
    Bu tip zamanlar da her zaman gelmiyor.

Cumhurbaşkanı tam da açıklama yapacak zamanı buldu her evden temiz çamaşır istendi zamanında ona göre durumu değerlendirin diye anladım. Teğet geçecek dese daha cesaretli olunurdu.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir şekilde insanlar zengin olmak istiyor zaten hayat kısa uzun vade düşününce yaşlanmış oluyor insanlar, akşam haberlerde vardı kumar oynatılan bir kaç kahvehane ve kuaför basılmış, yani insanların bu eğilimi özünden kaynaklanıyor.

Apara'da kredili işlem yapmayın, kayıpları kurtarmak isterken daha agresif olmak gerekiyor hepden kontrolden çıkılıyor dendi.
    Bu tip zamanlar da her zaman gelmiyor.

Cumhurbaşkanı tam da açıklama yapacak zamanı buldu her evden temiz çamaşır istendi zamanında ona göre değerlendirin diye anladım. Teğet geçecek dese daha cesaretli olunurdu.
    Benim zengin olmak gibi bir derdim yok. Acikcasi ben ne istedigimi de tam olarak bilmiyorum ama zengin olmayi hic arzulamadim. Param olsun iyi arabalara bineyim gezeyjm tozayim vs dusunmedim.

Zaten cok gezdim. Gittigim yerlerde iyi otellerde kaldim iyi yemekler yedim. Cok para kazandim cokta harcadim. Elim cok aciktir benim.

3.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Benim zengin olmak gibi bir derdim yok. Acikcasi ben ne istedigimi de tam olarak bilmiyorum ama zengin olmayi hic arzulamadim. Param olsun iyi arabalara bineyim gezeyjm tozayim vs dusunmedim.

Zaten cok gezdim. Gittigim yerlerde iyi otellerde kaldim iyi yemekler yedim. Cok para kazandim cokta harcadim. Elim cok aciktir benim.
    Hareketli bir türkü var, sözleri komik hem anlamlı.

Gün geçer zaman ağlar le
    Yay geçer keman ağlar
    Yarinden ayrılanın le
    Gözleri yaman ağlar

Vur gardaş sazın teline
    Zım zım zime zime zım
    O yar yanımda yok iken
    Yaşamak neme lazım

Kemerim var küpem var le
    Eğil eğil öpem yar
    Uzak yolda gelmişsen le
    Soğuk sular dökem yar

Kul Şahballı sürdürüyor
    Sazını devranını
    Çoban kavalını çalsın
    Kemancı kemanını

https://www.youtube.com/watch?v=bEC4zAZhXNI
    Azer Bülbül - Zım Zım
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. Hadi bakalım ben kaçar

İyi geceler abilerim

Az uyuyayım sabah bakarız artık duruma göre
    Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •