Hanım 10 liraya domates almış. Ona çok kızdım. Ama pembe lezzetli olunca kızmaktan vazgeçtim. Çok fırsatçı olduk, sistem bizi buna ittiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Hanım 10 liraya domates almış. Ona çok kızdım. Ama pembe lezzetli olunca kızmaktan vazgeçtim. Çok fırsatçı olduk, sistem bizi buna ittiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi GLOBAL ÇETE bizimle kafa mı buldu. COVİD-19 diyerek yıkım senaryosu yap,sonrada neredeyse endeksleri eski zirvelerine çok yaklaştır...bu kadar rahatlama normal mi.tamam FED matbaası 24 saat çalışıyor ama hiç bir şey olmamış gibi mi kabul edelim.
ulaşım,turizm ve diğer sektördeki YENİ NORMALLERE , KURALLARA BAKIYORSUN hiç te iç açıcı değil.
bizde bile vaka sayısı 1.000 nin hemen altında .(son 2 gündür test sayısı bayramdan dolayı azalmış..yoksa test artınca 1.000 üzerine çıkıyorduk).
10 martta 1 kişiden buraya geldik. vaka sayısı 100 altına düşmeden normalleşme mümkün değil.eğer virüs mutasyon geçirirse(olumlu anlamda) o zaman başka.
26 dereceden sonra her derece bulaşmayı azaltıyormuş.bence asıl olumsuzluk ekime kadar vaka sayısının ciddi düşmemesi olur. kışa kadar bu iş bitmeli.
Sn ariston Abd deki bizim hisselerin son durumu nedir ? Yarına bi ipucu olabilir.
Dow neredeyse +3 olacak
Çok ahlaksız alıyorlar global borsaları
İki gözüm uzun zamandır yoktun.
Seçbulun 7 bin gapını duydunda mı geldin? :he:
Cds ler 532
Dolar endeksi 99 altını zorluyor , teknik formasyon altı kapanışlarda 95 yolculuk.
Dolar TL 50 günlük altı kapanışlarda 6,65 - 6,45 mevcut
inside job
iç işler
https://tafdi.org/izle/dublaj/3613-inside-job
Pandemi olmasına rağmen 1750 üzeri tutunamadı ons. İyimserlik olduğu sürece artmasının bir anlamı bulunmaz. Paralar hisselere daha fazla gidiyor görünen o. Ytd
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakın şimdi bizim piyasa kapalıdolar tl 6.7
Yarın bizim piyasa açık olcak görün bakalım dolar tl kaç oluyor
Doları kim düşürüp kim çokarayor net msj olur iyi takip edin
Bu arada yarın kazma kürek Balta döner bıçağı elimizde bekleyecem sonra kRışmam:))
Sıra bize de gelse de Hulk uçsa :)
Arada bir sadece izlemek için...
Merhabalar...
❤❤❤❤❤
Bilim kurulu üyesi televizyonda diyordu Temmuz ortasında bayağı rahatlarız diye. Tabi yüzde 90 önlemlere uymak şartıyla.
Bizde 2. Dalga olmaz lakin
Başta abd olmak üzere son baharda yine bi dalga olur
Has ayılar o zaman gelecek
Yani millet hala korkuyor mala girmeye öyle bi verdiler ki 124 binden 80 bine evlerden uzak. Çevremde ne kadar insan varsa 80 binlerden girmeyen hala bekliyorlar düşsün öyle gireyim pala izin verir mi önce psikolojiyi düzeltecek bu borsa düşmez algısı yaratacak ki insanlar dalsın. Bence hala tedirginlik var hem malda olan da hem nakitte olanda
KARS ta vatandaş hastaneden taburcu oldum diye inek kesip ziyafet veriyor; 25 kişi corona oluyor.
VAN da gizlice taziye çadırı kuruluyor; 15 kişi corona oluyor.
bunlar ilgimi çeken son günlerdeki haberler. AİDS e bile ; meydan okuyan; atın ölümü arpadan olsun diyen bir kültürümüz var.
umarım bilim kurulunun dediği olur.
Yapma yaf.
Haklısın nazarımız değer.
Güle güle kullanın.
Yakınında dere filan var mı?
youtubda video izliyorum amatör altın arayıcılarını.
altın aramaya merak sardım bu aralar.
Hatta beynimde, altın ayıklıyan bir alet tasarladım.
prototip yapıp deniyim diyom orda varsa öyle bişi. :he:
Bu kadar yabancı çıkışı varken kim tutuyor sanıyorsunuz borsayı , bütün enstrümanlar ellerinde , senin benim bilmediğimiz olumlu veya olumsuz her haberi daha önceden alırlar.Sizler badem sporu kişiler olarak görüyorsunuz bu bir sistem , senin kızdığın yapı robotu da onların argoritmasi , rus uçağını düşürdüğümüzden beri bu sistem bir şekilde çalışıyor.
arkadaşlar viopta boşta kalan paralarınıza nemalandırma istemezseniz herhangi bir kesinti olabiliyor mu?
Hesabımda ''vıp teminatı nema getirisi %15 stopaj'' şeklinde bir çok kesinti gördüm nedir bu?
dowda 25255 fibo.
orayı geçerse çarşı karışabilir.
fincan gulbu 26600.
bir sonraki fibo 27100 civarı.
Badem satıyor parasını gidip çilekciye el mahkum veriyor o da toparlıyor . Bu işler boyle can tatlı sonuçta [emoji173]
Arkadaşlar Mrb .
Vadeli doviz kontratlarında alim satim vergisiyle ilgili detayli bilgiyi nerede bulabilirim.
Bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Bu arada yerleşimden uzak arazilerde,
trafiğe tescilli tekerlekli kabinlerle konteynır ev kurabiliyorsun.
Ağaç fidan yapçam diye bir kuyu açarsan elektrünk de bağlatabiliyormuşsun.
O tip videolar da seyretmiştim bir aralar.
Kaçasım var şehirden.
Şu palayı bir çarpayım.:he:
Yabancı takası sene başı %63 gibiydi şimdi %53..Yıl bittiğinde %45-50 arası olması muhtemel..
Yılbaşından beri dünyaları sattılar..Toplam 20 haftanın 19 haftasında satmışlar 1 hafta alıcı olmuşlar..
Yabancılar için artık bu ülke bitti..
Borsada yeni bir düzen var artık;
Yabancılar için - Banka kağıtları, Petkim, Ekgyo falan bunlara para yatırmazlar..Sadece güçlü temettü kağıtları ellerinde olur
Yerliler için - Küçük ve orta ölçekli kağıtlar daha cazip bunlara ilgi var..Ayrıca krdmd, petkim gibi yabancının neredeyse kalmadığı kağıtlarda ise 3-5 kademe vur-kaç..
Ben aylardır sistemi bu şekilde görüyorum..İşlemlerim de hep böyle..
DJI Günlük Grafik.
https://i.hizliresim.com/LFRZRl.png
https://www.isbank.com.tr/contentman...dspa-vergi.pdf
sayfa 10: tam mukellef gercek kişi sütunu
yannız alım satım olarak değil elde edilen gelir üzerinden vergilendiriliyor..yani pozisyonu kapatırken..
[QUOTE=discretus;4467147]https://www.isbank.com.tr/contentman...dspa-vergi.pdf
sayfa 10: tam mukellef gercek kişi sütunu[/QUOTE
Çok tesekkur ediyorum.
Iyi akşamlar..