Hanım 10 liraya domates almış. Ona çok kızdım. Ama pembe lezzetli olunca kızmaktan vazgeçtim. Çok fırsatçı olduk, sistem bizi buna ittiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hanım 10 liraya domates almış. Ona çok kızdım. Ama pembe lezzetli olunca kızmaktan vazgeçtim. Çok fırsatçı olduk, sistem bizi buna ittiSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şimdi GLOBAL ÇETE bizimle kafa mı buldu. COVİD-19 diyerek yıkım senaryosu yap,sonrada neredeyse endeksleri eski zirvelerine çok yaklaştır...bu kadar rahatlama normal mi.tamam FED matbaası 24 saat çalışıyor ama hiç bir şey olmamış gibi mi kabul edelim.
ulaşım,turizm ve diğer sektördeki YENİ NORMALLERE , KURALLARA BAKIYORSUN hiç te iç açıcı değil.
bizde bile vaka sayısı 1.000 nin hemen altında .(son 2 gündür test sayısı bayramdan dolayı azalmış..yoksa test artınca 1.000 üzerine çıkıyorduk).
10 martta 1 kişiden buraya geldik. vaka sayısı 100 altına düşmeden normalleşme mümkün değil.eğer virüs mutasyon geçirirse(olumlu anlamda) o zaman başka.
26 dereceden sonra her derece bulaşmayı azaltıyormuş.bence asıl olumsuzluk ekime kadar vaka sayısının ciddi düşmemesi olur. kışa kadar bu iş bitmeli.
Sn ariston Abd deki bizim hisselerin son durumu nedir ? Yarına bi ipucu olabilir.
Dow neredeyse +3 olacak
Çok ahlaksız alıyorlar global borsaları
Yazılarım ve Paylaşımları YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
İki gözüm uzun zamandır yoktun.
Seçbulun 7 bin gapını duydunda mı geldin?![]()
Yatırım tavsiyesi değildir.
Cds ler 532
Dolar endeksi 99 altını zorluyor , teknik formasyon altı kapanışlarda 95 yolculuk.
Dolar TL 50 günlük altı kapanışlarda 6,65 - 6,45 mevcut
Yer İmleri