Gaste sayılmaz..
Amma Twitter da olsaydı 10 yıl yatarı vardı..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Gaste sayılmaz..
Amma Twitter da olsaydı 10 yıl yatarı vardı..
Nuri hoca,ufak bir düzeltmeden sonra 3400/3500 hedef verdi..
Titreyin ayılar..
Aynı şimdiki gibi, o zamanlar bile Hacı dan korunmak gerekiyormuş [emoji3]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Abi kredi borcu olup ödeyemeyen şöyle açalım kredi borcu alıp teneke alan borcunu ödemekte zorlanan TL nin cokertilmesi ve yaratılan enflasyon ile hem borcunu ödedi satıp hem zengin oldu.
Ekonomi modeli bu kadar.
Tasarruf eden TL olarak borçluları zengin etti kendi fakir kaldı.
Normalde olması gereken ise TL tasarrufu olan birikim yapmış parasına güvenen insanların har vurup harman yapanlari zengin etmesi değil onları satın alması gerekirdi.
...
Mecbur alıyorsun mesela 1 lt su 1.25 idi 3 tl yaptılar aynen devamke. Ne oldu sürekli yağmur yağdı bu sene verimli geçti bir de.. ne oldu kredi çekenler zengin oldu.
Aman abi borç almayalım enayi misin çek kredi ye döndü.
Bu başarı ve model kimin aklına geldi ise hem bataqlari adam etti hem zengin emme çıplak döviz baz borçlular anahtarı vestiyere bıraktı veya çırplak TL birikimi olanlar bir daha ayakkabı alırken düşünecek
Adios
Ekonomi modeli 1 yılına girerken durum bu kadar.. yoksa atomu parcalamadik... TL çöktü..
Nihayet anladın müdür
Şirketler borçtan kurtuldu..
HALK bu borcu ödedi..
Mani ev arabaya gitti..
Sosyal dengeler bozuldu..
Yoksul maaşa bağlandı..
Zengin daha çok zengin oldu..
Olan kendi yetenekleriyle para kazanan omurgalı insanlara oldu..
Bu kesim tüm iktidarlar için tehlikelidir..
Anti demokratik ülkelerde sorun yaratır..
Onlarda yırtdışına gidiyor...
https://i.hizliresim.com/pl0p9yw.jpg
Dayı eylul geliyor gene böyle bisey yapmaya kalkarsa nebati kavcioglu vs.
Dayı ben sana söylüyorum komple anahtarı alırlar.
Herkes öğrendi geçen sene yaptıklarını yıkım olur mu olmaz mı. Bilmem ben
...
Burada bir teknik analiz yok emmi bu ekip ne karar alacak bu Eylül de o önemli. Geçen eylül de TL birikimi olanları sevdiler..
Bı Eylül'de kimi sevicekler..
Ya para bitecek
Ekonomi yavaşlayacaktı..
Seçim öncesi kim kime senaryosu geçerli..
Şu anda paran olsa bile ev yok.
Kiralayacak ev yok..
Karaborsa ya düşmüş gibi..
Eylül den sonra sürtünme katsayısı gene artacak..
Son güne kadar olan olmayan dövüz yakılıp seçime gidilecek..
TCMB Para Piyasası Kurulu'nun (PPK) 23 Eylül 2021'deki toplantısında politika faizi 100 puan indirilerek yüzde 18'e çekildi. Faizler, 21 Ekim 2021 tarihinde 200 baz puan, 18 Kasım'daki toplantıda ise 100 baz puan ve 16 Aralık'ta 100 baz puan daha indirilerek yüzde 14'e düşürüldü
..
Dayı Eylül'de başladı Ekim'de sapladı kasim ve Aralık da anahtarı teslim aldı. Tarihi bir hadise.
8.7-18.40...
Kavcioglu
Nebati
Vs
Adios 8
Millete şaşırıyorum arkada borsada dönen hikaye ile ilgili iddialara şaşırıyorlar:)
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
1 sa
Reel sektör temsilcileri- Banka yöneticileri toplantısında Bankacıların, reel sektör temsilcilerinden yılbaşına kadar sabretmelerini istedikleri öğrenildi.
Yılbaşına kadar kredilerde fren, yılbaşından seçime kadar kredi bolluğu, düşük faizli krediler...
Seçim stratejisi aynı...
Ortalık karışınca sizin o köstebekler hemen yeraltındaki yuvalarına kaçıyorlar... Piyasa giderken gider düşerken göçer...bunlara güvenip mal almayı satmayı bıraktığınız gün olmuşsunuz demektir...( Tabi lafım direkt size değil takip ediyorum az çok yazdıklarınızı benimki genel bir söylem :notr:)
çağrı ben sana haymanaya gitme burda kalirsin dedim dedim inanmadın bak simdi ne oldu?
ünv sınav sonuçları açıklanmış...yeğenim ANKARA ÜNV. TIP yazmıştı ilk tercihine orası gelmiş...2 yeğenim var birisi ODTÜ de okuyordu bunu da ankara'ya göndereceğiz :)
iyi ünv. lerin mühendisliklerini rahatlıkla alıyordu ama sorduk soruşturduk kız öğrenci için böyle yüksek puanda en iyisi ya hacettepe yazsın ya da ankara tıp dedi hemen herkes...odtü mezunu mühendis tanıdıklar falan hep benzer şeyleri söyledi...normalde genetik müh. istiyordu ama yazmadı geri...nasip...darısı diğer çocukların başına...
en azından ünv mezun olunca iş arama derdi olmaz...doktorun işi hazır...
günaydın gençler nasılsınız perş. cuma yazamadım işlerim vardı..en sn durum cuma seans sonunda nihayet lsortumu kapatıp huzurla longa girdim, ama bugün iyi bir tepki verirse sbahleyin flat olabilirim.sankim sabah yuksek açıp çakacaklar gibin...
Fena açılış değil.. Eğer bugün yeşil kapatırsak yarın da yeşil kapatırız..
Bizim ülkede güzel para, herkesin dr olması lazım bu memlekette geçinebilmek için
https://i.hizliresim.com/30h523t.png
Ağustos başından bu yana yabancı takasında bir kıpırdama görünüyor..
Gerçek mi?
İllüzyon mu?
Sahnenin arkası nasıl acaba?
:notr:
tup ve ak gönderildi.
Oynak bir gün olacak gibi.
vay arkidesş 10 dakka işle ilgilendik çakmışlar pıyasaya...bi trabzon prim yapmıs bende çaktım onu...kızılbuk gyoya alış girdim gelirse gelir gelmesse şeyi saolsun artık...
Alınır satılır stoploss olunur ,
bir daha alırlar vs vs vs bir gün .
kısa alanda top çevirme saatlikler üzerinden .
pıst 100 2880 üzeri günlük çoklu kapanışlarda level atlar.
İnanç açısından bakarsan; nazar...sekuler açıdan bakarsan; negatif enerji...
ne zaman foruma pozisyon yazsam çarpılıyorum.Sırrını çözemedim.:)
Yorumlarım burada kalsa tersi oluyor.ORTA-UZUN vadeli hisse için değil ama kısa vadeli yorumlarda bu oluyor.İğne başı kadar kuruluk ta kalmıyor ama demek Kısmetsiz Mahmut OLAYI
var günlük grafladık karışık makina hareketleri mevcut şuanda bizi 9.99 dan yeniden oyuna soktular :)ama oynaklıktan dolayı yakın stoploss lu oyundayız.
tahtada deniz,teb,bofa 3 lüsü oyunu kuran bugun ayrıca bazı badem spor tahtalarında ınfo kullanılıyor o makina hızlıdır namından dolayı:)
Epey zaman sonra gün içi para negatifte
açılış ve sonrası hareketler
satış tarafında olunacağı ihtimalini artırıyor
https://i.hizliresim.com/7e5fq5x.PNG