61.8 olsa bile 2013 tl zirvesi üzerinde gerçekleşiyor.
Enayi gibi cortta salakça battigimiz günlere yazık. Parası çöken ülkelerde cort manasiz..
Adios 7
61.8 olsa bile 2013 tl zirvesi üzerinde gerçekleşiyor.
Enayi gibi cortta salakça battigimiz günlere yazık. Parası çöken ülkelerde cort manasiz..
Adios 7
Batık ayıyım poz açacak halim yok
Moody's not indirimi o kadar etkilemez. Zaten kötü bir not vardı. Yabancı oranı da düşeceği kadar düşmüş.
2013 gezi öncesi notumuzu arttırdıklarından beri dolar cinsinden hep düştük. Bir daha göremedik oraları. Belki bu not indirimi ile 210 doları geçer de piyasalar eskisine döner.
Benim bahsim hala aynı ama önce düzeltme ardından çok iyi bir fişekleme. İşte o zaman epey long olacağım.
Düzeltme için kafamda 22-26 ağustos haftası var normalde ama ekim vadeye de geçilecek, belki 5-9 eylül haftasına sarkabiliriz.
Bu haftaki TCMB merkez faiz kararında sürpriz bir şey olmaz herhalde.
Yazıyı bir bütün olarak değelendirelim, bu alıntıyı okuyan belki bu söylemi bist için algılayabilir. Bu yazı sizin abd kırmızı olur yazınıza hitaben di yani amarika piyasası şortcuları içindi.
bizim bist için durum dün saat 15 sularında yazdığım şu şekilde olabilür.
Ayrıca notumuzu da indirmişler, ptesi sabahı lönkcüleri bi posta daha zopalıyacakları kesinleşti ama akşama ne olur nasıl kapatır bilemem![]()
Hamdım Piştim Yandım
Dunya savasi çıksa bizim borsaya etkisi olmaz
Emme millet coştu...kredi cekip..borc alip..kredili borsaya giriyor...Ne alsan kazanirsin! algisi oluştu...
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri