Bofa robotu al sat al sat 71000 lotu 158 maliyetle toplamayı başardı helal olsun.
Printable View
Bofa robotu al sat al sat 71000 lotu 158 maliyetle toplamayı başardı helal olsun.
Hocam zaten ondan aşağı yukarı silkeleyip duruyorlar.
Hem şansımız hemde sansizligimiz hissenin yüzde 80 ini bireysellere halka arz etmesiydi. Yüzde 80 ky de oldu ki fiyat düştü yüklü alabildik yoksa x3-4 hergun tavan tavan gittikten sonra hiçbir halta yaramazdi o çıkış, şansımız bu oldu mali ucuzdan alabildik ancak şansızlık hala o 11 lotlar dolanıp duruyo birilerinde bundan dolayı da tahtacı indir kaldır uğraşıp duruyo mal toplamak için.
Tahtacı sanırsam halka arzdan son kalanları da istiyor ki onlarında çoğunu zaten toplamıştır , bizim millet sigara parası ciktimmi hisse satıyor.
Satış tarafını Bi anda tertemiz yapmasınlar
gün sonunda hareket edecek diyen yok mu aramızda...:kahkah: tıpkı dünkü gibi...:)
Biri el atsın hisseye
Evet an itibari ile beklediğim çakış başladı. Eğer buradan tekrar yeşile dönüp yeşil kaparsak gün içi düzeltme yapmış oluyoruz ve ben gün içi düzeltmeleri sadece rallilerde görüyorum :)
Saçma alış bekleyen lotla satış bekleyen lot aynı sabahtan beri arada 500 bin fark vardı yarım saat önce Bi anda eşitlediler
- kapattıracaklar galiba
Bence tuzak kısada trade edenler için iyi fiyata geldi
endeks %1,25 ekside ama buna rağmen sektörümüz direniyor...cwene de direniyor...ısrarlar artılı duruyor...son bir kaç iş günüdür endeks sert çıkıyordu..bir miktar düzeltme yapması normaldir..ardından tekrardan çıkışa geçmesini umuyorum...endeks çıkarken tüm ky yatırımcı dostlarımızın yüzü gülüyordu..çok keyifli günler yaşadık..devamını diliyorum...
Eupwr in önünde olalım isterse - 8 kapatsın umrumda değil
Sn keko sizin bu hisseyi tercih etme nedenlerini aynı şekilde benimde tercih sebebimdi şimdi Eupwr bizim önümüzde gitmesi kafamı bozuyor bizim eupwr ın +4 yaptığı yerde tavanda olmamız lazım kendimi sorgulamaya başladım ben mi yanlış yapıyorum piyasa mı anlayamıyorum
sabah yaptığım yorumlardan birinde cwene ,europowera göre daha risksiz demiştim..nedeni de europowerin arzına göre neredeyse 2,5 kat çıkmasıdır...cwene ise henüz %50 lik prim yapmıştır...işte bu yüzden de riskimiz daha düşük..buda olumsuz endekste bizi daha dayanıklı kılıyor...bu gün endeksin %1,5 düştüğü bir günde europowerin üzerinde prim yapmamızın nedenini ben buna bağlıyorum..
Yani alfas bile bizden ne kadar önce arz oldu alfasın yılbaşından bu yana attığı kapların toplamından fazla kap attı 20 gün içinde burada durması reva mı bu şirkete
aceleye gerek yok dostum...bu bir süreçtir...toplamamız gün geçtikçe olgunlaşacak...görüyorsunuz hala 11 ve 12 lot satanlar var...arzdan ky da kalan ne kadar lot kaldı bilmiyorum..ama toplama olgunlaştıkça çıkışın da ivmelenmesini bekliyorum...gesandan edindiğim tecrübe budur..bence moral bozmamak lazım...süreci sabırla geçmek lazım...
dostum ne kadar kap atarsa atsın ,satıcı olduktan sonra gitmesi zor olur...bir hissenin gitmesi için satıcıların iyicene zayıflaması gerekiyor...hissede kalanların inananlar olması gerekiyor bir de inananların da hisseyi tutma sabrının olması gerekiyor...yatırımcılar hisselerine sahip çıkıp tuttukça tedavüldeki hisseler seyrekleşiyor...o vakit da en ufak bir alım iştahında hisse çoşuyor...
biz gesanda ilkin 19,70 ten aldık...ta 300 e kadar tutabildik..sonrasında yoğun baskı olunca ben 230 dan realize oldum...yani almak kadar tutmayı da bilmek lazım...
Yani bu yatırımcı elinde tuttuğu hisseyi ne için tuttuğunu bilmiyor al sat al sat hiç mi kıyas yapmaz hiç mi ne iş yaptığına bakmaz şu an ky elindeki hissenin değerini bilseydi alfasın yaptığını yapardık
hisse yol aldıkça kademelerdeki lot miktarları da azalıyor...gesanda ilk vakitlerde kademelerde 20 bin lotlar varken hisse 200-300 aralığına vardığında sadece 500-1000 lotlar vardı..buda bize gösteriyor ki yatırımcılar hisselerini tuttuğu sürece tedavüldeki hisseler azalıyor buda çıkışın hızlanmasını sağlıyor...süreç olarak europower 3 kademedeyken biz ancak 2 kademedeyiz...
Bu aracı kurumlarda hepsi arada 20 30 tane kalbur üstü yatırımcıya birlikte hareket ediyor bir birlerine sürekli haber veriyorlar şu kadarı döküldü bende şu var kredili sende ne var gibi hepsi aynı klavyeden işlem giriyor sanki Bi tane aracı kurum araya girip hop demez mi tabi küçük kurumlarda hadlerini göre hareket ediyor
Sn keko sizi yaklaşık 4 sene önce bagfs ta tanıdım.sonra eggub ve jantsada yazılarınızı okudum.gesanda olduğunuzu geç farkettim.Bana nasip olmadı.Burada olduğunuzu görünce bende şirketi araştırdım.Banada Europower gesan iştiraki olduğundan cazip gelmişti.Fakat sizin cw ile alakalı düşünceleriniz bencede çok olumludur.Ben cw den 3.çeyrek zamanında sizin bahsettiğiniz atakları bekliyorum.
çok şükür arkadaşlar endeksin %1,30 düştüğü ve bir çok baba hissenin eksili olduğu bir günde az da olsa artılı kapatmayı başardık..her zaman şükretmek lazım arkadaşlar...unutulmamalıdır ki aza razı olmayan çoktan mahrum kalır..:yes: böyle bir piyasada yeşil kalması güven tazeler...yeni yatırımcıların ilgisini de çeker...gerisi de nasiptir diyorum...
Şimdi Eupwr in iş ihale toplam attığı kaplara baktım üst üste topladım 29 milyon usd civarı biz o kapı neredeyse tek seferde attık doğru adres cw enerji bencede sabır bu arada yatırımcıların 4/5 civarı döküldü bence
Sabah güzel bi silkeledi, panik satanlar "düzeltme yapsın alırım" moduna girdi..
Kap kokusu alıyorum...
Bu başlığı şu anda 4 kişi okumaktadır. (2 üye ve 2 ziyaretçi)
keko, tabu
kimsecikler kalmadı mı ?? ne oldu ??....:kahkah:
_________________EUPWR............CWENE
Hasılat...............: 741 mn lira....: 1.645 mn lira
Brüt Kar..............: 174 mn lira....:....297 mn lira
Esas Faal Karı....: 135 mn lira....:....133 mn lira
Net Kar...............: 105 mn lira....:......99 mn lira
*Telefonda tablo bozuk gözükebilir ekranı yan çevirin de bakın
Bi ara Bi bam bam bam yaparlar mı
Sabahtan beri a1 capitalin robot bozuyor tahtayı, 200 bin lot mali var takasda 70 binini verdi bari hepsini versede sektir olup gitse tahtadan
https://i.ibb.co/TTK9kkg/Screenshot-20230601-111223.jpg
Evlerin sitelerin bahçelerinde olur sıfır karbon kendi kendine yeten şebekeye kullanmayan mis gibi çözüm zaten bu kendi kendine yeten konseptini Antalya 3M migros un yan tarafına sahile inen tarafa Bi ev yapmışlar tüm elektriğini kendi üretiyor geleceğin evleri böyle olacak veya olmalı bence