Hiç bişey istemiyorum şu Eupwr den %2~3 daha pirimli olalım yeter
Hiç bişey istemiyorum şu Eupwr den %2~3 daha pirimli olalım yeter
Yazdıklarım beni bağladığı gibi al sat tut tavsiyesi de değildir
%4 primliyiz arkadaşlar...166,50 fiyatındayız...dün 160,00 teknik direncine inanıp da satanlar bu gün hisseye arkadan el sallıyor...bu teknikçi arkadaşları atlattık dostlar...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
europower 40,50 den arz oldu ve şu anda 97 e ulaşmış..yani toplamasını yapmış ve çıkışta belli bir ivme yakalamıştır...bir çeşit 3. vitese girmiştir...o yüzden de agresiftir...biz ise 108,60 tan arz olduk ve şu anda fiyatımız 165 tir...bizde toplama henüz tam anlamı ile gerçekleşmemiş dolayısı ile çıkış ivmemiz henüz tam anlamı ile yükselmemiş...bir çeşit 2.vitesteyiz...yalnız biz daha ucuzuz ve riskimiz bence daha düşük...vakti geldiğinde hızımız çok yükseleceğini düşünüyorum..hatta bazı günler gelecek sektörü biz tek başımıza sürükleyeceğiz...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Hisse çıktığından beri ziraat hergün baskılıyordu şimdide 2 gündür yatırımfinans frlamalık yapıyor Bi satıp ciktirolup gitseler
Satanlar satıp çıksa fileli koşullar yapacaz mesafe katedecezde
Derinlikte hala 11 lot 11 lot satışlar geliyor su halka arzdan girenler bir bitmedi gitti.
Yine taşı 67 ye trade et sal 63 e
Bugün ben tersimden kalktım heralde neyse izlemiyecem bakmayacam akşama kadar
Yer İmleri