Günaydın. Tivitir ahalisi dönüşe ikna olmuş. Herkes mallanmis. Ben hala kim neden alsın modundayim. Bakalım bofanın canı ne isteyecek.
Printable View
Günaydın. Tivitir ahalisi dönüşe ikna olmuş. Herkes mallanmis. Ben hala kim neden alsın modundayim. Bakalım bofanın canı ne isteyecek.
Günaydın, bugunde açılışta malları sattık, bugun 6 haneli karlara ulasabilecek miyiz acaba? Su anda az kaldı 6 haneye ulasmaya acılısı bir görelim, ne yapacakları belli olmuyor adamaların ondan sonra bizde trende uyarız biraz coşku var ama Thy bekledigimden az yükseldi.Görüntü 7655 ten satışlar gelir gibi. Karşılanırsa yükseliriz.
Bu doğru mudur acaba, fonun günlük getirisi %1047,21 gözüküyor. Tefasta işlem gören serbest fon, ünlünün...
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=USY
bence u100 de 8000 yolculuğu bugün başlayacak :ok:
bankalarda sert alımlar kapanışta gelmeli :he:
ayular dikkat etsin :he:
pıst in 7000 li rakamlar arasında bir süre gidip geleceğine kendimizi alıştırmamız lazım
8000 li seviyeler artık mazide kalmış olabilir
Voa’da yer alan habere göre Halkbank’ın New York’ta
yapılacak temyiz duruşması 2024 yılına ertelendi (info bülteni)
en son bu topikte füze resimleri gördüğümde sağlam çakmışlardı...
eskiden olsa artık fırsat vermezdi hemen bu hafta 7800 üzerine atıverirdi..
haftaya noluyor derken 8000 üzerinde buluverirdik kendimizi..
Boş ver bisti kalk kalk Hafizeyi Ariston abiye istemeye gidiyoruz. Arsa parasından accuk çiçek çikolata al. Düğün başı sensin.
şartlar uygunsa mecbur kalırsam day - trade nadir.. 3-5.kademeyle işim olmaz .orta vade favorim
Bozkurt Reis yımırtalı pideyle işim olmaz Fırının kendisiyle ilgiliyim
neyse boşver bak Hafize hatun konuştukça herif yukarı basıyor ne anlıyorsa söylenenlerden
uçaçaz -kaçacaz olarak anlıyo demekki :kahkah:
TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, yılın dördüncü enflasyon raporuna ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenliyor.
Abla yı her sabah konuşturmak lazım.
ekgyo çok düşmüş tepeden dip % 35 lerde
ekgyo düştükçe longlarım.
:drunk:
ilk longları açtım bakalm
:) Aman Reis istirahat etsin bu aralar. Her yorum ile %3-5 yedik..
Gene enflasyon da yukarı revize geldi. Bundan sonra da gelir diye aldılar bence..
............................
TCMB yıl sonu tahminini yüzde 65'e çıkardı. 2024 tahmini ise yüzde 33'ten yüzde 36'ya çıktı
gundi gelip yıkama yaglamaya başlarsa haber edin yolumuzu bulalım ekrana bakmıyorum...
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan'dan, İsrail'in saldırıları altındaki Gazze için dikkat çeken bir hamle geldi. Erbakan, Gazze’ye insani yardımın ulaştırılması için oluşturulacak güvenlik koridorunda Türk Silahlı Kuvvetleri’nin görevlendirilmesi konusunda TBMM Başkanlığı’na talepte bulunduklarını açıkladı.
bofa alıyor anlaşılan..
:drunk:
buda kızları 15 yaşında evlendirmeyi savunup kendi kızlarınız 15 yaşında evlenmek isterseler ne dersin diye sorduklarında
ben onların üniversiteyi bitirmelerini hatta yüksek lisans yapmalarından sonra evlenmelerini isterim demişti
kaale alıp asker masker yollamayın
varsa oğlu versin askere göndersin görelim
Doğru yönde duran için ne para var be?! Bu yüzden bağımlı oluyor insanlar bu viopa!
Vadeli taraftaki parayı son yıllarda çok azalttım ama bakiyeye bakınca gene de şaşırıyorum, piyasa aldığım yerden sadece yüzde 3 yukarıda.
Son defa short denemesi 8380
Tombul kuşu vurmasınlar.
Askere gitmemek için 20000 verip bedelli yapan dingil değil mi o
Altuğ Özaslan
@altugozaslan
Reel faiz, mevduat faizi, enf beklentisi konuları bütünselinde Sayın Başkan'ın sözlerinden anladığım:
TL mevduat faizinin, piyasa katılımcıları anketine göre 12 ay sonraki TÜFE olan %45.18'in üzerinde olması isteniyor. Bunun sürdürülebilir olduğu noktanın enf beklentilerinin çıpalanmasına destek olacağı ve bu noktadan sonra pozitif reel faiz alanına geçilebilineceğidir.
Kısaca politika faizi kesinlikle %40 olacak ki, TL mevduat %45'in altına sarkmasın. Aynı zamanda bu ters dolarizasyon ve KKM'nin erimesi süreçlerini de desteklesin.
Ama benim için muallak olan hala ex-ante reel faiz hesabındaki "beklenen enf" için neyi baz almak gerekiyor sorusudur. Bu konuda net bir söz duyamadım, olduysa da ben algılayamadım belki..