-
Fed beklendiği gibi Faizi sabit bıraktı..( %5.5 )
-
Alecniev kuşun bilançoyu iyi bekliyordu inşallah kazanır.
-
Powel 15dk sonra konuşacak... Şahin konuşacak büyük ihtimal..o arada gümüş ons verirlerse akşam almayı düşünüyorum
-
Offf dayii tyh ne kar aciklamis dayı öyle.
Dmeek ki bu işlerde çok iş var.
Paraya para dememişler.resmen. bu nasi iş dayı
Ben bırakıyorum dayı daha Petkim ereyli Tüpraş isemir almayacam dayı
THY abi
Hahahahahha
-
BilancThy de bilanco beklentisini satin alan benden baska kimse yok mu? Yarin yesil yakar sabah sonra en az yuzde 3 yukari. Ortam musait olsa endekside pesinde goturur du. Bu bilancoya gore biraz ucuzladi kagit ama 1 gunluk bir hareket yapar. Kimse tahtada satislari karsilamadi satis geldikce adagi gitti
-
Teknik analiz diyin bisiy yoktur neyy ahahhahaha

Hacı VOB yapmayın aklınızı alirlar
-
Ekşi rezervasyoncu.deniz beyler vs cayır cayır reserv hesapliyorlardi o zaman THY sıfıra doğru düşmüştü dedim ki dayı grsfik bu ne ekşi rezervasyonu trenine binjyorsunuz
Emme hem haklı çıktılar hem haksız THY zirve kırdı dolar bazlı tarihi rekorlar kırarken tl de cotkttu demek ki dayı bizim bildigimiz ekinumi nas modelini üniversitesindr ogretmemistler. Dayı biz hicbireryiz
Emme Bursa Uludağ da bir ogrendiim şey üniversitede fırsat maliyeti dayı başka bisiy ogrenmedik keşke diploma vetmeselerdi hayatımız batarak geçti
Nas modelini öğretmeyen üniversitesi mi olur boş okumasaydik keşke uçağımız olurdu dayı
Adios okumayuin
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri