Migrosun kendisini carfurdan uzaklaştırarak bime yaklaştırmasını diliyoruz. Çünkü bim güzel vergi ve temettü ödüyor, ama carfur 39,5 yıldır hep zarar acıklıyor. Migrosun bikancosu umut verici. Umarız istikrarlı bir şekilde devam eder.
Printable View
yapı kredi yatıım 905 lira...
halk 884 lira
integral 890 lira hedef fiyat vermiş...
ortalama 900 lira hedef fiyatı var...
yani %80 artış potansiyeli var mevcut fiyatına göre
Her zaman ki gibi endeksin 3 katı düşer.,,.,..,..,..
Sanki market şubeleri talan edildi.,,.,..,..,....
ekonomik çalkantılardan dolayı gerçek değerini bulmaış olsada hala önemli potansiyel içeriyor artış için
Migros Ticaret A.Ş. 23-05-2025 itibariyle 3.337.419 m² kapalı alana sahip, 3.341 Migros, 212 Macrocenter ve 99 Mion olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.652 mağazayla hizmet vermektedir.
yazıyoruz ediyoruz vs.vs.. para özellikle son 1-1,5 yıldır borsada heba oldu. sadece migros değil elimde ki diğer hisseler daha kötü. bu da düştü mü günlerce düşüyor.3.çeyrek bilanço öncesi veya sonrası bilmiyorum aklımda ki fiyatlara gelirse çoğunu veririm. faize koyan kazandı. bitcoin, altın gene iyi getirdi. borsanın bu kadar perişan olmaması lazımdı.
Migros Ticaret A.Ş. 28-05-2025 itibariyle 3.341.096 m² kapalı alana sahip, 3.344 Migros, 213 Macrocenter ve 100 Mion olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.657 mağazayla hizmet vermektedir.
borsanın suyu çıktı iyice. mevduata girip beklemek lazımdı geçti o devir. bu kadar düşüş baskı kağıtların pek çoğu ucuzladı.
Migros, global marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından ‘Türkiye’nin En Güçlü Markası’ seçildi.
Migros, uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance tarafından yayımlanan 2025 yılı “En güçlü markalar†listesinde zirveye yerleşerek, Türkiye’nin en güçlü markası oldu.
“Türkiye’nin En Güçlü 10 Türk Markası-2025†listesi marka algısı ve tüketici davranışları olmak üzere iki alanda incelendi. Markaların dijital varlığı (mükemmel web sitesi ve aplikasyonlar), inovatif yapısı, güvenilirlik, mükemmel müşteri memnuniyeti, toplumsal katkısı, çevresel sorumluluğu, açıklık ve samimiyet, şeffaf ve etik yönetim anlayışı, modernlik, yaygınlık, özgünlük ve marka imajı gibi özellikler dikkate alındı.
Migros “Avrupa'nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi†raporunda da birinci sırada
Migros, geçtiğimiz yıl da Avrupa’nın en prestijli perakende yayınlarından biri olan “European Supermarket Magazine†ve Brand Finance iş birliğiyle hazırlanan “Avrupa'nın En Güçlü 50 Gıda Perakendecisi†raporunda birinci sırada yer alarak dünya çapında bir başarıya imza atmıştı. Avrupa’nın önde gelen gıda perakendecilerinin yatırım, performans ve marka gücü değerlendirilerek yapılan sıralamada, Migros, AAA+ notu alan tek gıda perakendecisi olmuştu.
480 üstüne atıp kapanışlar yapar ve güçlü bir duruş sergilerse ve bunu da nisbeten güçlü bir hacimle desteklerse,
o vakit 500 lü seviyelerden söz edilebilir. Macd artık bayılttı sat sinyali ürete ürete. dönsün artık sıfır noktasının üstüne.
https://i.hizliresim.com/8uz9mkj.png
Migros Ticaret A.Ş. 25-06-2025 itibariyle 3.353.574 m² kapalı alana sahip, 3.350 Migros, 219 Macrocenter ve 102 Mion olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.671 mağazayla hizmet vermektedir.
1 ay olmamış tam 6 macro 6 migros 2 mion eklenmiş. kapananlarda olmuştur ama artış devam etmiş. makroların artışı özellikle alım gücü yüksek kesime hitap ettiğinden ciroya önemli etkisi olur diye düşünüyorum. yüzde 15 lik bir kesim var onlar için fiyatların pek bir önemi yok.
Migros Ticaret A.Ş. 18-07-2025 itibariyle 3.354.602 m² kapalı alana sahip, 3.356 Migros, 222 Macrocenter ve 103 Mion olmak üzere yurtiçinde 81 ilde 3.681 mağazayla hizmet vermektedir.
açılan kapanan mağazalar oluyor. şu mionun kırılımı nasıl acaba? kar ediyor mu? pazar payı ne kadar kapmış vs.. ayrıntılı faaliyet raporlarında olsa keşke.
temmuz 2025 te 17 mağaza iyidir. Geçen yıla göre biraz yavaş. ama GES lere yükleniyor.Birde kira fiyatlarındaki dalgalanmalar etkiliyor.
Ama rakip BİM FİLE ile geliyor. Göz ardı etmemek lazım. Satın almalarla büyüme MİON da bekliyorum.
Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar...
https://i.imgyukle.com/2025/08/05/C9LODN.jpg
2025 2. Çeyrek Bilanço Tarihi 12.08.2025
2.çeyrek bilançosuda güzel gelecek ama asıl patlamayı 3.çeyrekte yapacak diye düşünüyorum...
şirket şu anda enerji maliyetlerini düzeltmek için güneş santrallerine yönelmiş durumda. mağaza açılışlarıda yapılıyor ama eski yoğunlukta değil. gerçi çoğu lokasyona yayıldılar biraz iç bölgelerde eksikleri var ama çokta önemli değil bu aşamada.
sanal market tarafında yanına yaklaşan bir perakendeci yokki şirket satışlarının %20 sini bu yolla yapıyor.
tatil yörelerinde çok güçlü Migros ve bu yıl turizmde rekorlar kırılıyor. turizm bölgeleri insan kaynıyor. Buda ciroya olumlu yansıyacaktır diye düşünüyorum.
bu ayın mağaza açılışları henüz gelmedi oda gelir sanırım bugün yarın.
Bime göre orta ve uzun vadeli önemli bir potansiyel tşaıyor hisse
Migros'un toplam mağaza sayısı 31 Temmuz 2025 itibarıyla 3.702'e çıktı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan şirket açıklaması aşağıda bulunuyor:
Şirketimiz, ekli listede belirtilen 17 adet Migros, 2 adet Migros Jet, 5 adet Macrocenter, kişisel bakım mağazacılığı formatında 1 adet Mion ve evcil hayvan mama ve aksesuarları formatında 1 adet Petimo mağazası olmak üzere toplam 26 yeni mağazayı ve 1 adet dağıtım merkezini Temmuz ayı içerisinde ekte belirtilen tarihlerde hizmete açmıştır. 31 Temmuz 2025 itibarıyla Şirketimizin toplam mağaza sayısı 3.702'dir.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1472644
1 adet Petimo mağazası yeni sektör gibi....başarılar....
Uzun zaman sonra yeniden merhaba. Bilançoyu nasıl buldunuz?
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
MGROS Migros Tic. konsolide bilanço 2025 6 aylık net karı 1,321,147,000 TL (Önceki: 2,633,760,000 TL net kar)
Bu a.koduğumun hissesinin derdi ne de sürekli düşüyor? Bilen var mı. 2 senedir camış gibi yatıyorsun zaten be oe !!
Herşey tahtayapıcının inisiyatifine kalmış bir borsa var karşımızda. Beklentinin 3 katı kar açıkladı geçmişte. %10 prim tepkisi vermedi ama tersi bir tabloda hiç acımıyor tahtayapıcı. Tablo tam da budur.
Son bir yılda borsanın tamamı mide bulandırıcı. Migros da genelin dışında değil. Geçen yıl bu vakitlerde 600 lira olan hisse bugün 500. Söylenecek birsey yok. Keşke emekli abimizi dinleyip tamamen nakite geçsek ve mevduatta değerlendirseydik. Şuan en kötü 900 liraydı hesabımızdaki her hisse. Başka sözüm yok.
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yazan eden de yok. kağıdın içinden geçtiler. keşke hepsini vereydim ihtiyaçtan dolayı yüzde 12 sini satmıştım 541 den...
Ben giriş yaptım bu hafta bu fiyatlardan. Gün gelir değerini bulur...
Gelen göreceli zayıf 2.ceyrek ve de çalkantılı siyaset ortamı kağıdı yine dip noktalara getirdi. Bana kalırsa fırsat. Iyi gelecek 3. Ceyrekle beraber bu rakamlar hayal kalır..
Yabancı satışı hala devam ediyor...Haftalık ve aylik takasta net görünüyor. Bu bitince hızlıca yukarı alabilirler. Benim de alım radarimda..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5a3b30411c.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...33ae8a00d8.jpg