Benim küçük finomda gelmiş havlamaya başlamış dün ne dedim havlar havlar susar sonuçta it :)
neden sabah sabah üzerine vazife ediniyor tokatlı tutuyor bugun tasmasını havlasın ben onu soktum sokacağım yere
Printable View
Benim küçük finomda gelmiş havlamaya başlamış dün ne dedim havlar havlar susar sonuçta it :)
neden sabah sabah üzerine vazife ediniyor tokatlı tutuyor bugun tasmasını havlasın ben onu soktum sokacağım yere
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ayasofya salih abi nerdesin yaw
12710...................Şort açtık........
gevşer dedik gevşemedi, 12775 üstü geçerse de hızlanacak. shortlar dayak yer o zaman.
ASGARİ ÜCRETE ZAM SON DAKİKA: 5 bin lira daha düşecek! MHP'den ilginç asgari ücret önerisi: Cumhur İttifakı ortaklarından formül arayışı
Aykırı
@aykiricomtr
·
8s
#SONDAKİKA
SURİYE İLE YENİ DÖNEM: “SAYIN ESEDâ€
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sayın Esed'e ‘Ya ülkeme gel ya da üçüncü bir ülkede bu görüşmeyi yapalım’ çağrımı iki hafta önce yaptım. Konuyla ilgili Dışişleri Bakanımı görevlendirdim. Dargınlık, kırgınlık bitsin.
Puahahahhahsh
Yine döndü dolaştı suçlu ben oldum :he:
Hisse aldık battık
Vob yabtık paraları katladık.
Her gün para dağıtıyorlar burda dayucuğum
Tek yapman gereken şey makinaya yeni ceton atmak.
Çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :kahkah:
Herifin gözü toprağa bakıyor
Vay arkadaş vatandaşların böcek kadar değeri yok bu dünyada... Sanki petibör bisküvi düşürmüş gibi de dargınlık oluşmuş gibi... Yuzbinlerce ölü, milyonlarca mülteci ve Arap saçına dönmüş bir coğrafya var ortada... Aynısı Gazze, Ukrayna ve bilumum başka yerlerde..
GARAN,endeksin garantisi olmuş durumda:)
100 kaplan gücü gibi hisse olmuş.
https://i.hizliresim.com/8lfm48f.png
Shortçuları dolduruyor galiba çuvala
Bireyselleşme olusmayan toplumlarda yanlış olduğunu bile bile aidiyet duygusu yaşamak zorundadirlar. Yoksa tarikattir bilmem reistir falan filan zirvalanip durulur. Pir Cahil toplumlarda da tatmin verir bu...
teknik olarak dün kritik bir bölgede kapanış yaptı . bugun eski zirvesine doğru hareketinide çekti
akşamdan elimizde f16 çıkış kaldı orası flu bir açıklama ile ,
bunun üzerine 3 günlük tatil
normal şartlarda bu katalizörlerle kırmızı veya yatay bir kapanış gelme ihtimali daha yüksek gözüküyor .
ben iyi bir hacim yakalanırsa ters salvo gün içi f16 işi ile ilgili normal bir adım gibi muhabbetler dönerse zirvesi üzeri bir kapanış beklerim.Burada badem sporun inanması gerekli benim seneryoma:)
Bu çok kazandıran grafike göre 2 nolu yerdeyiz mi diyorsun the_economist abi tam olarak anlayamadım :)
Yükseliş durdu gibi, biraz daha gevşeyince alabilirim
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
f16 haberinin ayrıntısı yok. Ayrıca f35 alınamadığı için, ordunun da ihtiyacı var. Sözleşme yerine getirilir herhalde. Çünkü o anlaşma sadece uçak alımı değildi. Bir sürü de teçhizat, modernleştirme kitleri falan vardı.
ABD enflasyon verisi ile beraber 14 numarada olabiliriz. Sonbaharda paranın bollaşmaya başlaması takiben faiz indirimleri. Son dönemlerin en büyük borsalar rallisi olabilir. Tr içerideki gelişmeleri pek fiyatlamıyor işine gelmedikçe.
Uluslararası finansal kuruluşlar ile barışma süreci, yeni vergi paketleri.. devlet aşırı kazanç sağlıyor. Kamuyu halk finanse etmeye devam edecek. Salt para açısından mevcut düzen iyi gidiyor.. bireysel refah fln konuşturma beni :)
bugünün tavşanı işc, bakalım bir balyoz gelecek mi kafasına 17 oldu.
Bulut hocam aselsan ne yapar bu aralar bakman mümkünmü grafına selamlar.
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Grafikte 16 numarada olduğumuzu düşünüyorum 16-17
buralar dip olacak şekil çılgın bir ralli olmaz ellam.
diyelim ki oldu 16 tespitim doğruysa zaten orda olucaz sadece numara yanlışı para kaybetmeyiz.
sn piresci,
Dün akşam gelen f16 haberinden dolayı tahtanın üzerinde bir baskı oluştu.Haberin içeriği nedir bilinmiyor şuanda teknik olarak 64.65 desteği var bu bölge aşağı yönlü kırılımı aşağıda 62.10 bölgesine doğru sarkma beklerim ilk etap.dip not tahtada günlükte formasyonu devam ediyor 75 hedefli bu yüzden buda bilginizde olsun .
bol kazançlar.
Eyvallah hocam
RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
endekse hafiften satış geliyor.....
Teminat Tamamlama/Margin Call Çağrısı çok fazla değil!
https://i.hizliresim.com/32y7a32.PNG
Muhbir
@ajans_muhbir
·
16s
Deniz Zeyrek: “Japon ev hanımı sıfır faizle Japonya’dan kredi çekiyor, Türkiye’de faize yatırıyor.
Ay sonunda 4 bin 500 dolar kar elde ediyor. Bu 4 bin 500 dolar bizim ödediğimiz vergilerden gidiyor. Çocuğumuzun rızkını bunlara vermek zorunda mıyız?â€
İYİMİŞ japon ev hanımı için BAŞARMIŞIZ:)
İstanbulda otomatik ödemede olduğu için faturalar hiç bakmıyordum.
yazlıktayım şimdi su faturası geldi üzerinde fiyatların en alt bölümünde ,
İnsani su hakkı indirimi yazıyor bu ne demek:)
bist 30 da fincan kulp formasyonu var, çalışırsa ilk hedef 12.850 ler. Eylül ayına gelmeden gelmesini beklerim.
ytd...
Burada son bir aydır yazdığım,SP500 DE hedef vardı: 5648-54 arası..
SP500 dün 5642 görüp oradan -%1 düştü..Bence o direnç aralığından globalde düzeltme geliyor/ gelecek.
15 Mayıs civarından beri diyorum(tüm hisselerimi sattığım zamanlar); 3-4 te yiz, diye....Ama kanımca en geç 2 hafta içinde 5 olacağız.
Bu günden itibaren LONG tuşunu attım...en az 4-5 hafta sadece SHORT-FLAT giderim.
Bir yerden sonra iyi maliyet yapıp tatile gitmeyi düşünüyorum.ve günlerce hareketsiz beklemek.Belki de kuyuya gitmek(uzlaşma)..
Bir yer var..Aşağı kırarsa acımadan short açarım..Kaldıraç 1.5-2 arası..
Planım bu:
Kimseyi bacağından asmıyorlar.:).Varsa tahmin-plan; (şartsız olmalı): not alalım.5-6 hafta sonra bakalım...
Herşeyi yazan esasında hiç bir şey söylememiştir.Ama tek şeyi yazan herşeyi söylemiştir.:)TEK BİR ORTA VADELİ YORUM yapmak lazım...sonra kaderine teslim olmalı...
Kısa vade-günlük tahmin bence şanstır..Ama orta vade analiz taktire şayandır..ve isabet ettireni tebrik ederim-edeceğim.
Agustos vade içinde 5-6-7-8-9-10 bekliyorum.
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
12 temmuz. bıst100:11.023. agustos vade:12.670