O zaman öğleye kadar şapır şupur öğleden sonra da yarabbi şükür diycez :kmk:
Atalarımız ne demiş.:he:
Yemek gördün mü giriş
Zopa gördün mü siviş
O zaman öğleye kadar şapır şupur öğleden sonra da yarabbi şükür diycez :kmk:
Atalarımız ne demiş.:he:
Yemek gördün mü giriş
Zopa gördün mü siviş
Bozkurt sahi sen hangi şehirde ikamet ediyosun
cevap zorunda değilsin
Olm millete yanlış bilgi vermeyelim, yiğidi öldür hakkını yeme
Uzun araştırmalar sonucu yiğidin harman olduğu yer Sivas olarak kayıtlara geçmiş,
Çorum dünyanın başkenti :he:
Evet Sivas
Yiğido diyede anılırlar ,,gerçi futbol taraftarlarından şehre miras kaldı
Leblebinin başkenti Çorum ha
Herif hareketini çekti, öğleden sonra dayak yemeden sıvışalım :kahkah:
Günün tepesi 10636
Pala, aleti bilemeye başladı.
Bıçağı bıçağı.
Delik deşik edecek.
Herkese birer delik daha açacak.
[emoji23]
Bozuk saat de günde 2 kez
Şaka la şaka, bunda bilicek bi durum yok.
Ayı piyasası işte
Sabah sat akşam yerine koy
Büüylelikle lot artırarak düşüyor, aslında kazanan neyim yok bu işten, maksat vakit geçsin
Günün dibini bilemedik ama olsun 10502 den açtığım lönk kar yazmaya başladı, tabii 10477 den açsaymışız daha datlu olucakmış :drunk:
Fışkırt palişko :whistling:
Biraz kısa metrajlı film oldu sanki.
Lönkü 10580 den kapattım.
Kısa günün karı :yahoo:
Asgari ücret belli oldu
22104 hayırlı olsun
Reisim dün ortada Short neyin vardı üstünde duruyor mu yogsam palaya mi virdin
Herkes hazırsa kaatları dağıtıyorum
Reis biz tiki çarşafa dolaştırdık. Bedelli askerlik yatıracağız oğlana. Askere gitmesi daha mantıklı ama. Askere giderse ysjjn zamanda ortağı olacağı muhasebe bürosu kitlenir. O yüzden bütün para bedelliye gidecek. Daha 2024 yılında ki naaşı belli değil. Muhasebe bürosu Şimşeğin kararları yüzünden kitlendi işler yetişmiyor para toplamak için zamanları yok. O yüzden parayı çekip bedelliyi yatıracağız birazda borç bulduk. Oğlan da yılbaşından bu aldığı parayı bana verecek bedelli askerlik parasından çok bana borcu var. Araba ve bedelli askerlik yaklaşık 600 ödedik. Bunun bir kısmı bana ait. Oğlanı gevşek bırakmak istemiyorum o yüzden borçlandırıp aldığınız paraları değerlendirmek istiyorum boş bırakırsam parayı çar çur eder haybeye yer.
Burada dayak gelir mi?
Şöyle 100-150 puan kadar.
[emoji23]
Abi seni ekonomi eğitim kampına alalım hem kendine hem bize faydan olsun. Faiz indirimi 200-500 arası olacak. Asgarî ücreti bu kadar düşük açıklama sebebi faiz indirimleri ve devam etmesi. Eğer elektrik gaza zam gelmezse bu 2025 sonuna kadar devam ederHa hökümet dikeceğini bir yerde rahat rahat dikiyor zaten. Yaktın beni egeduk başkan faiz indirim olmayacak dedin.
Abi ben sana kaç ay oldu bilmiyorum ama bu konuda uyardım hatta elektrik üretmiyor faal değil arıza daha giderilmemiş diye uyardım ama şimdi baktım şirketin çok borcu yok Ocak ta elektrik zammı bunu tetikler tek sorun lot sayısı çok fazla bu tür kağıtlar kolay kolay gitmez birde bunun patronu odas odasin halka açıklık oranı yüzde 77 yani patron da çok hisse yok. O açıdan güvenmiyorum buna