Sayfa 115/189 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon
Arama sonucu : 1506 madde; 913 - 920 arası.

Konu: Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum

Burada dayak gelir mi?
    Şöyle 100-150 puan kadar.
    [emoji23]

2.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Burada dayak gelir mi?
    Şöyle 100-150 puan kadar.
    [emoji23]
    Abi seni ekonomi eğitim kampına alalım hem kendine hem bize faydan olsun. Faiz indirimi 200-500 arası olacak. Asgarî ücreti bu kadar düşük açıklama sebebi faiz indirimleri ve devam etmesi. Eğer elektrik gaza zam gelmezse bu 2025 sonuna kadar devam ederHa hökümet dikeceğini bir yerde rahat rahat dikiyor zaten. Yaktın beni egeduk başkan faiz indirim olmayacak dedin.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abi seni ekonomi eğitim kampına alalım hem kendine hem bize faydan olsun. Faiz indirimi 200-500 arası olacak. Asgarî ücreti bu kadar düşük açıklama sebebi faiz indirimleri ve devam etmesi. Eğer elektrik gaza zam gelmezse bu 2025 sonuna kadar devam ederHa hökümet dikeceğini bir yerde rahat rahat dikiyor zaten. Yaktın beni egeduk başkan faiz indirim olmayacak dedin.
    Yarın belli olacak.

4.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yarın belli olacak.
    Cante duruyor mu abi

Cante duruyor mu abi
    Onun ben biiiiiiiip biiiiiip

6.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Yarın belli olacak.
    Bence pas geçerler indirim bindirim olmaz
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Onun ben biiiiiiiip biiiiiip
    Abi ben sana kaç ay oldu bilmiyorum ama bu konuda uyardım hatta elektrik üretmiyor faal değil arıza daha giderilmemiş diye uyardım ama şimdi baktım şirketin çok borcu yok Ocak ta elektrik zammı bunu tetikler tek sorun lot sayısı çok fazla bu tür kağıtlar kolay kolay gitmez birde bunun patronu odas odasin halka açıklık oranı yüzde 77 yani patron da çok hisse yok. O açıdan güvenmiyorum buna

Abi ben sana kaç ay oldu bilmiyorum ama bu konuda uyardım hatta elektrik üretmiyor faal değil arıza daha giderilmemiş diye uyardım ama şimdi baktım şirketin çok borcu yok Ocak ta elektrik zammı bunu tetikler tek sorun lot sayısı çok fazla bu tür kağıtlar kolay kolay gitmez birde bunun patronu odas odasin halka açıklık oranı yüzde 77 yani patron da çok hisse yok. O açıdan güvenmiyorum buna
    Büyük bölümünü zararına vermiştim.
    Sembolik tuttuğum var az.
    Millete iyi geçirdiler ama.

Sayfa 115/189 İlkİlk ... 1565105113114115116117125165 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •