Spek kardeş nasıl biraz daha topladın mı ne zamana kadar bekleyeceksin. Bedelsiz haberi gelene kadar beraber bekleyelim
vking ler
Printable View
Spek kardeş nasıl biraz daha topladın mı ne zamana kadar bekleyeceksin. Bedelsiz haberi gelene kadar beraber bekleyelim
vking ler
Bedelsize hazırlık yapılıyor olması kuvvetle muhtemel. 1 sene bile beklemeye değer bence.
Şunu 1.38 alıp 1.85 lerden satan icin %33 kar var.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merak etme bu faiz oranlarında bundan bir cacık olmaz.
1.47 den çıkalı nerdeyse 2.5 ay oldu endex 115 bin i yokladı bunda tık yok.
Ben temettüleri aylık topluyorum, endex de ve ülkenin özellikle abd tarafında neşesi yok.
Fiyat ve süre olarak ne zaman faizlerden cazip duruma gelirse alırım.
Bu hisse için ben artık faizleri referans alıyorum.
Bi cacık olmaz dediğin hissenin peşini bi bırakta biz de rahatlayalım....endeks hissesi bilmem ne olmuş da bu artmamış....endeks hissesi olsa anlarım...başka yere git başka hisseyi kötüle
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar hissede yeniyim bu altınbaş holding fetö haberleri var basında sizce ne olur Allah korusun kayyum mayyum atanması falan olabilirmi.
Bununla da gardaş olcaz gibi.
hisse guzellemeciler neredeler yav, gorunmuyorlar.
İyi ki de düşmemiş bi de düşse neler olurdu. Allahtan az hesap yapmayı biliyoruz da öyle her lafı ciddiye almıyoruz. Ağustos 23’te temettü verdiği fiyat 1,83. Düş 28 kuruşu etti mi 1,55. Peki şimdiki fiyat nedir? Endeks Ağustos 23’te kaçmış kardeşim bir bak istersen.
Spek kardeş sen....ne güzel takoz koyuyorsun
VKİNG
Diger formlarda menkul alıp satma İcin lisans alacak şekilde haberler var ne iş ...
VKİNG
Hangi forum ?
Almanın bir adabı vardır ..herzaman alınmaz ...heli bir yolunu cizsin
VKİNG
Bu sene 105 bin lira temettü alıcam eğer geçen seneki temettü miktarını verirse.....bu temettü parasını da eklicem sepete...alıma her türlü devam....fk 4 olan hisse bedavadır...
Temettü verimini günden güne yükselten eksantrik bir hissemiz var..( eksantrik : başkalarına benzemeyen )
VKİNG
Temettu verimi kar arttigi icin yukselse keske.
Hissede yenimisin ,yoksa provakator musun.bence pro ...... Sin .spek sana korkutma görevi verdi herhalde.korkuyormus.sat git o zaman .defal.
General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
17.11.2017 de size ne dedim yaşarlar sağlamdır..gel burda kendini bu kağıtta risk var diyorsun burda.. vakit kağbet me
http://m.borsagundem.com/haber/dyo-b...eliyor/1251573 bak yaşarlar sağlam dır dyo ile ilgili kulis haberi bugün dyo yarın viking olur gel sen viking al yaşarlar cok sağlamdır onla bunla işleri olmaz...
VKİNG